Fulgusori de nov-dec2009 (65)
Raspunsuri - Pagina 12

roxyaly spune:
hehe iar e circoteca la noi, ca de obicei.
Ramonika draga mea te-au abandonat prietenele tale dragi de aici de pe forum si acum ca sa le chemi inapoi arunci cu noroi in noi?Ai prins glas? hmmm ce tabere ai facut ca la gradinita inseamna ca asta e tot ce poti.......
Lidia bine faci ca nu te bagi!!!!
Ancuta cu ce v-am improscat eu cu noroi draga mea de o aprobi pe Ramonika??? si nu vrea nimeni sa se integreze in gasca voastra stai linistita.
Ramona C te pup
mami Matei Constantin
roxyaly-poze

Ancutza_Bro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui My_Lady0091
stii ceva ARUNCATI TOATA VINA PE MINE...imi convine..dar terminati odata...DE CE ATI INCEPUT IAR?????DE CE?????acum ce am mai spus eu....azi ce am mai spus eu...sau oricine????cine nu va lasa ma sa intrati aici..cine va oropseste..cine ??? femeie..cand am spus ca ma puneti iar la colt....facusem o afirmatie..urmata de o explicatie pentru ca sitiam ca daca s-ar fi inteles gresit..sarea lumea iar pe mine...DAR NICI ASA IN PALARIA MA-SII NU V-AM MULTUMIT...NU V-AM NOMINALIZAT PE NICIUNELE DAR ATI SARIT TOATE PE MINE...cu toate ca eu in trecut ma certasem cu trei persoane mai si late...si cu una din ele vorbesc si azi. MULTUMITA?TE-AM LAMURIT? Mariuca acasa la buni 20.04.2010 " Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/ O crusta de sare sub unghia unui zeu..." Sum,esse,fui-by me |
vai, nu ma fa sa-ti dau quote la toate mesajele ce au urmat..la mesajele tale ma refer...

degeaba nu ai mai scris nimic rautacios azi si ieri daca celelalte 10 de acum o saptamana nu se pot sterge din minte si din suflet
si atunci in toiul scandalului ai zis sa incetam, iar in urmatorul mesaj ai mai aruncat o mana de noroi

pe cuvant ca nu te inteleg...
_
ANCA mamica fericita de

Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

vias spune:
Fetelor, gata...nici nu vreau sa ma gandesc ce rad acum citindu-ne..pentru ca bag mana in foc ca citesc!
/b]LauraB[/b] nici eu nu plec de aici! Nu ma simt vinovata cu nimic! Ba chiar imi pare rau ca nu am trimis la moderator ce a scris atunci Raluci...dar asta este...
asta sa fie cel mai amre necaz al meu...
Cami, de
Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE

roxyaly spune:
Extraordinar Ancuta cat de afectata esti tu de mesajele lui My-Lady de parca ti-ar pasa?
Nu te inteleg ce ai cu ea pe bune? cum o prinzi cum o ataci?
mami Matei Constantin
roxyaly-poze

My_Lady0091 spune:
degeaba nu ai mai scris nimic rautacios azi si ieri daca celelalte 10 de acum o saptamana nu se pot sterge din minte si din suflet
_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
[/quote]
NU SE POT STERGE..DAR DE LA MINE S-AU PUTUT STERGE....HAI LASA-MA..STII CE CINE SE SIMTE..SE SIMTE...cINE NU..ORI E NESIMTIT..ORI NU A FACUT ABSOLUT NIMIC...sanatate si hai sa incheiem...
Mariuca acasa la buni 20.04.2010
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me

many_bani spune:
Eu va citesc, insa tot ce s-a intamplat mi-a lasat un gust amar.
Nu am mai scris, nu ptr. ca am vorbt cu cineva sa fac asta, ci ptr. ca nu s-a intamplat nimic deosebit in viata copilul meu ptr. persoane straina (ptr. mine fiecare clipa alaturi de el este sublima) iar alte lucruri am constatat ca deranjeaza.
Am facut parte din aceasta odisee chiar de la inceput cred ca am fost in primele 5 fete care au scris, in aceeasi zi cu Betty. A fost frumos, cu temerile si bucuriile noastre de proaspete gravidute, poate eu nu am scris asa mult ca alte fete, dar daca aveam ceva de comunicat legat de odiseea noastra o faceam si nu asteptam multumiri sau altceva, asa cum cred ca au facut majoritatea fetelor.
S-a ajuns aici, de ce? Cine crede ca suntem ca la liceu, tabara popularelor si cea a tocilarelor? S-a vorbit de bisericute,, eu nu am observat asa ceva, poate afinitati. Ancutza are dreptate, avem dreptul de a indragi o persoana mai mult.
Cum putem stii trairile unei mamici sau suferintele ei daca vrem discutii numai despre bebici?
Ionela eu te-am citit intotdeauna cu mare placere, in tot ce ai postat, cantecele, poiezii, jocuri, metode educationale dar si despre problemele tale. Astept in limita timpului tau sa mai scrii.
Mai astept mesajele pline de haz ale lui Lili, Krelia si ale lui Coquelicot, mesajele lui Monis, Diana, Shtephy, Raluci si multe, multe fete, pe care le rog sa nu se supere ca nu le-am mentionat.
Cand am fost intr-o situatie dificila am gasit aici multa dragoste si vorbe bune de care in momentele acelea aveam nevoie ca de aer, imi dadeau curaj si multumesc ptr. asta.
Sper sa nu ajungem sa fie inchis subiectul si mai sper sa trecem pese tot si sa fim ce am fost. Invit mamicile care nu se pot abtine sa ne lase in pace, sa ne ignore, rautatile nu-si au locul aici.
RamoC, Ramonika daca vreti, luati o pauza dar fara sters din lista, daca nu vreti sa reventi cu mesajele voastre macar sa stim, citind lista ca ati fost alaturi de noi.
Acum ma retrag, plecam in parc.
O zi buna.
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

My_Lady0091 spune:
bai voi sunteti chiar rele..si acu mai arunc o mana de noroi(ai haine albe?)....CA NISTE HIENE..va tineti de prada pana o puneti la pamant...cum sa nu reactionezi mai frate....
eu ies la plimbare cu fiica-mea...ca e frumos afara..si e pacat...eu stau si ma lupt cu morile de vant...in loc sa imi vad de viatza...ca oricum...nu se vor schimba caractere..daca mai stau aici 5 min.. o zi intreaga...sau chiar ani.
o zi cu soare ca la Bacau....si in suflete mai mult
Mariuca acasa la buni 20.04.2010
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me

vias spune:
Nici eu nu inteleg de ce Roxyaly a fost bagata in circul asta...oare din cauza ca a intervenit atunci cand Raluci mi-a sugerat sa parasesc forumul????
Pai si atunci cine avea dreptate?? Roxyaly ca spunea ca nu-i frumos ce face?????? Sau Raluci??????
Inseamna ca va placae atmosfera creata de ea..cand punea link-uri in care ma trimitea la psiholog...
Pai e normal si frumos?????
Roxyaly...imi pare rau ca din cauza ca ai avut ochii larg deschisi esti acum trecuta in "panoul de onoare"
Cami, de
Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE

laviniablaga spune:
O Doamne!
Sa ii raspund lui MyLady cu privire la gingii. Nu ii dau cu nimic, pentru ca oricum nu cred ca are vreun efect. Ii dau inelul de dentitie si o manusa flausata, care am cumparat-o la pachet cu prosopul de baie al lui bebe. Roade cu spor la ea!
Cu privire la subiectul pe care imi doresc sa il ignor, nu vreau si nici nu mai pot sa ma pronunt. Am revenit sa postez aici pentru ca am fost rugata, si pentru ca foruml face parte din viata mea de vreo 10 luni aproape...asa ca refuz sa mai dau curs altor discutii...cine a ajuns sa ma cunoasca macar putin ma va intelege!