Copilasi din 2002 *75* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 12
Gabi_K spune:
ioi ce dulce e Alexia

Felicitari lui Kiki, e foarte talentata!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
katty spune:
Laura, imi pare rau de accident! Sper sa salvezi unghia!!! M-a topit si pe mine Alexia, e dulce tare!
Cristina22,
mizeaza pe mine cu DPT, parca vad ca adorm!!!
Nicoleta, ma bucur ca e mai bine Stefan!!!
Nicoleta spune:
Vaaaai, Laura, ce dulcica si grasunica ai tu acolo! Si cu ce interes se uita Matei la ea! Si cand s-a terminat imi cerea sa ii mai arat bebe inca o data! 
----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.
Cristina_C spune:
Laura, mi-a facut mare placere sa ma uit la scumpa de Alexia, ce prompt raspundea ea la toate intrebarile si ce repede s-a intors ca sa-i arate lui mami ca nu-i suparata! Cand ai intrebat-o de nasuc si gurita, nu le-a aratat cu manuta cum facuse inainte cu alte parti ale corpului, ci le-a aratat, pur si simplu, scotandu-le in evidenta, intinzand nasucul spre tine si miscand gurita...am avut deja-vu pentru ca exact asa facea si Robert bb, tot asa ne jucam, dar e atat de mult de atunci! Sunt momente de neuitat
!
Eu o sa incerc sa ma uit la DPT, dar, daca e cineva care sigur se uita, atunci e Nina, contam pe ea
Cristina_C spune:
Tocmai a dansat Morosanu pe "The lion sleeps tonight"
, dar scurt, iar Robert a fost un pic dezamagit,credea c-o da pe toata pentru ca, mai nou, e melodia lui preferata. In schimb i-am gasit un clipulet de pe youtube: http://www.youtube.com/watch?v=oUMwu_gXK7Q![]()
Nicoleta spune:
Cristina, au vazut si baietii mei clipul si atata s-au amuzat!! Mai ales Matei, care era si obosit rau...
----------------------------------------------------------------------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum.
Anina_n spune:

Da, aici sunt, prezenta la DPT !
Unde e spectacol cu muzica si dans, acolo sunt si eu.
Abia astept si Eurovision-ul ! 
Multumesc pentru aprecierile la pictura Cristinei ! 
Sinzi, deocamdata le gasim cate un loc la noi, apoi la bunicute. Dar, cine stie ce ne rezerva viitorul !
Cristina22, abia astept sa ne arati rezultatul muncii depuse azi, la tine in gradina ! ![]()
Laura, ce dulce e Alexia !
Si e foarte isteata ! 
Si mie imi aminteste de Cristinuca la varsta ei. Aceleasi lucruri le faceam si noi. Of, cum trece timpul !
Multumim pt. filmulet ! 
WOW, tocmai a aratat mesajele de incurajare pt. Botezatu si am vazut-o pe mama lui, care spunea ca de 20 de ani n-a acceptat sa apara la tv si dupa Nadia Comaneci a aparut un mesaj de la....fosta iubita, Bianca ! 
O seara placuta, fete dragi, in continuare !

Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Cristina_C spune:
ma bucur ca le-a placut
Nicoleta, poate ai mai mult noroc, la mine nu se-ncarca: http://dansezpentrutine.protv.ro/live/ibu4.html
As vrea sa iau computerul cu mine, cu DPT live si sa ma retrag in dormitor, acolo n-avem TV ![]()
Cristina_C spune:
Nina, cu Bianca asta-i mare circ... in fiecare zi vad in ziare cate o stire sau chiar mai multe- bomba despre ea. Mi-a placut cum a trecut Banica jr. peste moment si cum Bote le-a multumit doar mamei si Nadiei
.
Tu ne tii la curent si cu piesele de la Eurovision
, cel mai mult imi place piesa Danemarcei (duetul), dar sper sa luam si noi un loc cat mai bun si-o sa votez, ca de fiecare data.
O seara placuta si tie!
Nicoleta spune:
Cristina, nu se incarca! Asta este, nu am noroc si pace! Te rog sa imi spui si mie de Eurovizion cum se voteaza, sa votez si eu Ro ;;).
Ma duc la nani, somn usor!