pasaport copil 5 ani
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
Natasa spune:
Dar nu ti-l amprenteaza pentru ca e considerat potential vinovat ci ca o masura in plus pentru siguranta/autenticitatea pasaportului. Nu l-a chemat la politie sa-l amprenteze, cei de la pasapoarte respecta niste norme internationale care incearca sa controloze cit mai mult populatia si sa faca actele cit mai sigure. E corect ca ne controleaza si monitorizeaza atit? E foarte discutabil, dar asta e deja alt subiect.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Iasmin08 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Natasa Dar nu ti-l amprenteaza pentru ca e considerat potential vinovat ci ca o masura in plus pentru siguranta/autenticitatea pasaportului. Nu l-a chemat la politie sa-l amprenteze, cei de la pasapoarte respecta niste norme internationale care incearca sa controloze cit mai mult populatia si sa faca actele cit mai sigure. E corect ca ne controleaza si monitorizeaza atit? E foarte discutabil, dar asta e deja alt subiect. |
Corrrrrreeeeeeeect
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
Hai ca acuma ai ''grait'' pe inima mea, imi vine sa te pup cu asta.
Da, dom'le, acuma mai vii de-acasa
Natasa, te pui cu nebunii
![](icon_smile_big.gif)
Hai iarta-ma, io cand vine vorba de puiul meu, mor, innebunesc, mey si gata, vad negru si rosu amestecat in fata ochilor
![](icon_smile_big.gif)
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
Natasa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Iasmin08
Corrrrrreeeeeeeect ![]() ![]() ![]() ![]() Hai ca acuma ai ''grait'' pe inima mea, imi vine sa te pup cu asta. Da, dom'le, acuma mai vii de-acasa Natasa, te pui cu nebunii ![]() Hai iarta-ma, io cand vine vorba de puiul meu, mor, innebunesc, mey si gata, vad negru si rosu amestecat in fata ochilor ![]() Iasmin, mama de strengar de 8 anisori |
Hai sa ne pupam si sa ne impacam :)
Iasmin08 spune:
Asa se si cade unor doamne bine si mamici ca noi Doar suntem doamen si cucoane educate
Ramanem ca mai inainte de episodul meu cu rosu si negru. Adica prietene, bre.
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
patrisuca spune:
eu i-am facut fetitei pasaport si are 8 luni. deci nu se mai trec copii pe pas parintilorca inainte.
ad_b spune:
Pentru cele care ati facut deja pasaport copiilor (mici), am cateva intrebari legate de acea declaratie care se completeaza la ghiseu. Cam ce intrebari sunt? Ma intreaba inaltimea, greutatea copilului? Ca sa stiu sa-l masor, daca trebuie. In plus, pana iesim din tara mi-e teama ca o sa creasca si ca la granita nu mai corespund datele. Cum procedati? Va mai duceti inca odata inainte de plecare sa modifice inaltimea, etc?
Mai pot fi si alte intrebari la care imi trebuie un raspuns pregatit?
Mersi.
Anka74 spune:
citat din mesajul lui ad_b Pentru cele care ati facut deja pasaport copiilor (mici), am cateva intrebari legate de acea declaratie care se completeaza la ghiseu. Cam ce intrebari sunt? Ma intreaba inaltimea, greutatea copilului? Ca sa stiu sa-l masor, daca trebuie. In plus, pana iesim din tara mi-e teama ca o sa creasca si ca la granita nu mai corespund datele. Cum procedati? Va mai duceti inca odata inainte de plecare sa modifice inaltimea, etc? Mai pot fi si alte intrebari la care imi trebuie un raspuns pregatit? Mersi. |
Nu te intreba decat ce culoare au ochii. Atat. Iar de completat, noi nu am completat nimc, cei de acolo completeaza cu datele de stare civila ale parintilor...Tu doar verifici si semnezi!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ingridnen/ingridnen.jpg)
ingridnen spune:
Aduc in actualitate subiectul acesta
Vreau sa-i fac lui Cristi (7 ani) pasaport si am fost ieri in recunoastere la Iorga. Era deja inchis, mi-am notat doar de la avizier ce documente trebuie si ce program au.
Intrebare: trebuie sa mearga ambii parinti cu copilul sau este suficient daca merg doar eu ? Pentru ca de pe avizier nu reiesea clar...
Ingrid si Cristi 7 ani
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura25/Laura25.jpg)
Laura25 spune:
citat din mesajul lui ingridnen Aduc in actualitate subiectul acesta Vreau sa-i fac lui Cristi (7 ani) pasaport si am fost ieri in recunoastere la Iorga. Era deja inchis, mi-am notat doar de la avizier ce documente trebuie si ce program au. Intrebare: trebuie sa mearga ambii parinti cu copilul sau este suficient daca merg doar eu ? Pentru ca de pe avizier nu reiesea clar... Ingrid si Cristi 7 ani |
Eu stiu ca trebuie ambii parinti sa fie acolo, pt a semna in fata politistului ca sunt de acord.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/diuna/diuna.jpg)
diuna spune:
citat din mesajul lui ingridnen Aduc in actualitate subiectul acesta Vreau sa-i fac lui Cristi (7 ani) pasaport si am fost ieri in recunoastere la Iorga. Era deja inchis, mi-am notat doar de la avizier ce documente trebuie si ce program au. Intrebare: trebuie sa mearga ambii parinti cu copilul sau este suficient daca merg doar eu ? Pentru ca de pe avizier nu reiesea clar... Ingrid si Cristi 7 ani |
Pls, ce documente trebuie...?
Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine. – Arthur Rubinstein