Oradea (52)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
moni_or spune:
MARIUS, la multi ani fetelor tale, sa creasca mari si sanatoase si sa va aduca bucurii multe!
GABI, ce veste buna imi dai, sper din tot sufletul sa fie cuminte si sa doarma noaptea, ca eu am obsesia de la Luca, m=a chinuit peste un an ca pe hotii de cai cu somnul si si acum are perioade si perioade, imi doresc un bebe care sa doarma noaptea cat de cat Si noi tineam mult sa fie taur, ca vom fi 2 tauri si 2 raci in familie: eu cu Luca suntem raci, sotul si cu Alex tauri.
SIMI, si mie luna mai mi se pare cea mai frumoasa luna in care poti sa nasti: nu e nici prea cald nici prea frig, totul e inflorit, urmeaza vara, ce mai... Ma bucur ca ai avut o zi frumoasa
Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si
35+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adi2003/adi2003.jpg)
adi2003 spune:
Cand m-am nascut eu, in '79, era o canicula...Mi-a zis mama.
Sunt "gemeni" cu ascendent in capricorn. Se zice ca dupa 30 ani se manifesta mai mult ascendentul, dar la mine chiar e adevarat.
Si eu am acasa 2 "raci", tata si frate.
In seara asta am dat timpul inapoi. Da, cateodata ma intorc in trecut, cu gandul. Am derulat filmul vietii si m-am oprit la momentele frumoase, la reusitele mele. Au fost cateva.
Poate una din ele, e din octombrie 2005, cand am aparut in Jurnalul National cu un articol despre flori, despre pasiunea mea pentru plante. Fetele mai vechi de pe forum cred ca stiu despre ce vorbesc. Da, m-am oprit la acest moment pentru ca e unul ce tine de suflet. Asa se si intitula, "Florile - parte a sufletului meu". O pasiune la care nu voi renunta niciodata. Nu degeaba m-am nascut in luna mai. Sunt parte din mine.
cristina22 spune:
Eu puteam sa-i urez, azi, personal, toate cele bune fetelor lui Marius, da' nu are el ochi pt mamicile colege DARIA
IOANA
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
Gabi_K spune:
Citat: |
citat din mesajul lui moni_or MARIUS, la multi ani fetelor tale, sa creasca mari si sanatoase si sa va aduca bucurii multe! GABI, ce veste buna imi dai, sper din tot sufletul sa fie cuminte si sa doarma noaptea, ca eu am obsesia de la Luca, m=a chinuit peste un an ca pe hotii de cai cu somnul si si acum are perioade si perioade, imi doresc un bebe care sa doarma noaptea cat de cat ![]() SIMI, si mie luna mai mi se pare cea mai frumoasa luna in care poti sa nasti: nu e nici prea cald nici prea frig, totul e inflorit, urmeaza vara, ce mai... Ma bucur ca ai avut o zi frumoasa ![]() Monica, mami de ![]() ![]() ![]() Doamne, ai grija de minunea din burtica mea! "Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker) |
Moni, Robert dormea noaptea, Lili nu, pana la doi ani jumate.
Cu mancarea au fost ok, cica taurul e zodie mancacioasa. (eu sunt exceptia care intareste regula, din cauza mea toata familia a cazut in depresie, cand venea ora mesei)
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
adi2003 spune:
Gata, mi-am montat imprimanta, am printat primele pagini, e OK.
A sosit neasteptat de repede, in 25 ore.
Am comandat-o online.
Ce faceti de 1 Mai? Eu tocmai am aflat ca va fi Maria la noi din seara asta pana maine seara. M-as fi dus pana in Baile Felix, dar pe ea n-o pot lua asa de departe. Asa ca nu stiu ce voi face.
Sa aveti un weekend cat se poate de placut!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Si eu as fi mers pana in Felix ... insa cred ca macar in parc ajungem ,poate ne vedem Siminel
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
adi2003 spune:
Pana la urma am ajuns la Baile Felix si m-am intors cu multe poze. Chiar la final, cand asteptam autobuzul spre casa, in copacul din spatele meu a urcat o veverita. I-am facut vreo 3 poze, dar a si aparut autobuzul, asa ca am urcat.
Am sa incarc imaginile mai tarziu intr-un album.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marius/marius.jpg)
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina22 Eu puteam sa-i urez, azi, personal, toate cele bune fetelor lui Marius, da' nu are el ochi pt mamicile colege ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() C+C=Andrei ![]() Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul. (Jean Grenier) |
Adica?
![](icon_smile_big.gif)
Eu pur si simplu / Pagina legislativa