Crestinismul si evolutia spirituala 9
Raspunsuri - Pagina 9
kariguld spune:
Iasmin, ce intelegeri faci tu cu cel de sus? ai ganduri de plecare? vrei sa pun un bat pe tine? auziti la ea? fata tanara si mama iubitoare! draga mea, tu trebuie sa traiesti. astazi exista tratamente, nu te duci asa usor!
si noi suntem aici sa te sustinem, sa te iubim si chiar sa te ajutam daca ai nevoie!
frumoase pilde ne spui!
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
crinuta spune:
Iasmin, nu ti-am spus ca am scapat in 3 saptamani de ditamai chistul? Vorbim.
Crinuta si minunea ei
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
Second chance
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
Iasmin08 spune:
Stati fetelor, ca nu ma duc io asa usor si fara lupta. Nu acuma.
Crinuta, scumpa mamii, la cate am eu, nu-mi trebuie numai 3 saptamani.,.. mi-ar trebui un an. Sa scap si de ciorchinele asta din sanul stang ca cica-i ''batut'' cu chisturi.
Daca nu s-o putea si nu s-o putea... n-oi fi prima fara titi.
Hey, sa fim vesele.
Io va pup ptr gandurile bune
Noapte buna iubitelor
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
crinuta spune:
Pai si daca ai ramane fara tzitzi ( nu se va intampla!) se rezolva cauza pt care ai chisturile? Nici vorba.
NU ai nevoie de 1 an ca sa scapi de ele, doar cateva luni.
Vorbim.
In rest, ce ati mai facut azi? Cum a fost la Biserica?
Crinuta si minunea ei
Second chance
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
kariguld spune:
crinuta, noi dimineata am fost la biserica. am avut o sarbatorita, o doamna de 99 de ani!!! ce-a mai dormit babuta, radeau copii mei pe infundate. la varsta ei.....e normal.
apoi acasa, am luat masa in familie, am mancat purcel de lapte, o bucata din el, facuta la cuptor, cu legume si salata verde. apoi tiramisu, preferata copiilor. ei de fapt prefera cam orice fel de prajitura.
va doresc o saptamana binecuvantata la fiecare si multe realizari. sanatate maxima, la toata lumea.
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
Dorothee spune:
Hristos a inviat!
mamabear, La Multi si binecuvantati Ani intregii familii!
Iasmin multa sanatate!
noi am fost plecati la bunici. ca de obicei am multe de facut si abia mai tin pasul cu maricica mea.
numai bine si salutari tuturor!
crinuta spune:
Wow Kariguld, 99 de ani. Si ati facut party?
Mi-e dor de Germania. M-as muta maine acolo definitiv. De fiecare data cand merg acolo ma simt ca acasa.
Crinuta si minunea ei
Second chance
crinuta spune:
La multi ani Mamabear! Fa-ne o poza cu papa bun si cu tortul.
Crinuta si minunea ei
Second chance
Iasmin08 spune:
HRISTOS A INVIAT!
Mai nou cand ma aude cantand prin casa "Hristos a inviat" printul alearga langa mine si canta impreuna cu mine.
Dorothee, scumpa mamii, sper ca nu te obosesti peste masura. Lasa pe cea mica sa alerge, ca asa trebuie, dar tu menajeaza-te scumpa mea.
Kari superba familie. Te invidiez ce piele superba ai Ai asa o lumina, se vede ca transpare tot sufletul tau in ochi si pe fata.
Bey, bunicul meu are 97 de ani, dar sa stiti ca nu doarme pe el. Ba e inca destul de activ, insa cateodata se comporta copilareste. A venit cineva la el si i-a adus chipurile o sticla de vin. Ce vin o fi fost acela nu stiu, cert este ca i-a facut tare rau bunicului. El daca a vazut ca in burtica ii fermenteaza, s-a dus omul si si-a luat o lumanare, a aprins-o, s-a asezat in fund pe pat si astepta. Dar Dumnezeu a ingaduit sa ni-l mai lase si de data asta, e o comoara vie, de povestiri, de intelepciune, si nu in ultimul rand de dragoste. Nu stiu de unde a putut lua el atata de dragoste, ca el pe toti ii iubeste si ii copleseste in rabdare
O saptamana binecuvantata va doresc, iubitele mele.
PS Mamabear esti de rand, bre, la cafea
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
crinuta spune:
Fetele, eu ii caut logoped puiului meu, deoarece inca nu il spune pe " R". In rest n-avem probleme. Si eu l-am spus tarziu, dar el deja m-a depasit cu 4 luni :) pana acum, asa ca as dori sa ne dea exercitii ca sa scapam de problema asta,
Crinuta si minunea ei
Second chance