Ajutor windows nu-mi recunoaste MP3-ul

Ajutor windows nu-mi recunoaste MP3-ul | Autor: Androix

Link direct la acest mesaj

Mi-am luat un MP3 Samsung YP-U3. Am instalat ce a fost de instalat de pe CD-ul de instalare, respectiv un program care este un fel de organizator de play list-uri si player dar in acelasi timp si driver Cand am conectat prima data MP3-ul l-a vazut calculatorul dar mi s-a deschis o fereastra de dialog in care nu mai tin minte ce m-a intrebat si m-am grabit sa-i dau ok, era bifat sa nu ma mai intrebe treaba aia si alta data si gata: s-a dus dracu tot. Windowsul nu mai recunoaste MP3-ul, il vede da nu-l recunoaste, nu stie ce e. Cand il iau la itrebari cica driverul nu e instalat. Am dezinstalat si instalat iar de cateva ori si degeaba. Am mers in control panel si am dat add hardware si acolo nu-l gaseste deloc, cica sa aleg eu dintr-o lista ce fel de device vreau sa instalez, dar nu am ce alege ca acolo sunt cu totul si cu totul alte treburi.
Nu mai stiu ce sa-i fac. Astia ma felicita ca am cumparat o minune a tehnicii moderne si imi ureaza sa ma bucur de ea si cand colo in afara de radio eu nu pot sa ascult la minunea mea
Ajutati-ma si pe mine cu un sfat ca nu mai stiu ce sa fac cu el.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

spune ceva detalii - sistem de operare de ex

www.la-taclale.ro" target="_blank">Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

eu am windows XP cred ca la asta te referi, nu?

Mergi la inceput

faza cu driverele e tare nashpa... sapt trecuta si-a reinstalat laptopul al meu sot pt ca nu mai vedea unitatea CD - dupa ce a esuat instalarea camerei video.
Partea prosta e ca nici macar dc ai sostemul de operare (XP ) cu licenta nu e sigur ca va merge - de ex la al meu sot toate celea legale, nimic crackuit si tot i-a crapat sistemul si dai si reinstaleaza toate cele.

Deci, daca vrei sa-l folosesti, singurul sfat - care chiar salveaza timp desi nu pare - e sa-ti salvezi cam tot ce ai si sa faci reinstalare - nu neaparat cu formatare, dar reinstalarea sistemului.

Alta solutie e doar cu un inginer de sistem - adica cineva care are o armata de kituri de instalare, patch-uri (adica "alifii" pt calc) si care te poate ajuta fiind fizic langa calculator.
Altfel, poti sa-ti busheshti si mai tare sistemul .

Daca vrei sa mai vb ceva, trimite-mi email pe yahoo (am bulinuta activata ) eventual id-ul tay de yahoo si mai vb

www.la-taclale.ro" target="_blank">Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

cauta driverul la samsung pe site.in my computer in device manager e vreunul cu semn de intrebare?

nu te apuca sa reinstalezi sisteme&stuff.ia-o usor si se rezolva.jeez asta a fost buna cu inginerul de sistem

I'm not crazy my reality is just different than yours !

Mergi la inceput

Da, exact asta e cu semnul de intrebare. E o nebuloasa totala, ca daca il caut in my computer nu este, daca dau sa-l instalez cu add hardware nu-l gaseste, dar in device manager il gaseste cu semnul intrebarii mare si galben.
Am descarcat driverul si de la ei si l-am instalat si tot nu merge. Mai incerc o data sa dezinstalez si sa instalez varianta de pe site-ul lor, am impresia ca l-am instalat peste azi-noapte, nici nu mai stiu.

Oana, multumesc de raspuns si tie, nu ma tin nervii sa ma apuc de reinstalat, numai cand ma gandesc cate maruntisuri trebuie sa instalez apoi iar. Mai bine il duc inapoi la magazin, pe minunea tehnicii adica Rad, dar nu e rasul meu ca se aude super fain si chiar mi-ar parea rau sa-l duc inapoi si sa iau altul mai slab pentru ca n-am fost capabila sa il instalez...

Mai fac o incercare si va spun ce-a iesit. Multumesc ca ma ajutati!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui espiritu

cauta driverul la samsung pe site.in my computer in device manager e vreunul cu semn de intrebare?

nu te apuca sa reinstalezi sisteme&stuff.ia-o usor si se rezolva.jeez asta a fost buna cu inginerul de sistem

banuiesc ca esti programator / inginer / other stuff

Edit: vorbesc din experienta mea despre reinstalare.
Partea proasta e ca prin comercializare tot felul de chestii care sunt de bun-simt in instalare de softuri se pierd - pentru ca asa e cu tot ce ajunge in comert, conteaza sa vinzi - si aici se promoveaza "simplu, repede, ieftin"

Pentru ca sunt programator, foarte multa lume ma "agatza" cu chestii de astea - si pentru ca si noi am comis-o cu imprimanta multifunctionala - de aia vin cu recomandarea de reinstalare - care nu-i o operatie chiar asa complicata cum pare.
Pana una-alta, si la masina inveti sa-ti pui ulei /lichid de racire sau altele - daca nu vrei sa ajungi cu masina pe butuci.
Calculatorul e o masina - fiecare sistem de operare are particularitati in special datorate bug-urilor cu care a iesit pe piata - de aceea chiar dc pe eticheta e trecut acelasi SO cum ai pe masina (calc) tau, e posibil sa nu mearga pt ca softul e cracuit/instalat dupa kitul altcuiva/nu are updates la zi etc.
De aia ziceam de inginerul de sistem - adica o persoana care are mai multe patch-uri si experienta pe mesaje de eroare.

Dar cum si aici se poate intra in polemica - dupa cum pe orice topic mai nou e cineva care sa sara in sus cu replici usturatoare de genul "asta a fost buna..." - fiecare face cum vrea.
Eu am recomandat instalarea - fiecare face cum vrea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

serios acum daca pt un amarat de diver te apuci sa reinstalezi ce faci la o problema mai grava?
nu a fost nimic usturator in replica.vorbesc din experienta.daca era sa reinstalez la fiecare driver sau problema cred ca pana acum adunam o cifra cu 3-4 zerouri.

exista suport tehnic pe siteul samsung.se poate apela si la ei.
da un uninstall acolo unde e semnul de intrebare,decupleaza mp3-ul,restart fara mp3 cuplat,instaleaza driverul si teoretic dupa asta ar trebui sa iti vada mp3-ul.
mp3-ul asta are afisaj?daca da afiseaza ceva in timpul cand il cuplezi?in windows iti da vreo eroare cand cuplezi?sau doar unknown driver?

Mergi la inceput

Va rog sa nu va suparati mai ales acum cand i-am dat de cap. Va multumesc ca mi-ati scris si ati incercat sa ma ajutati.

Problema era ca ametita cum sunt nu am mai citit si system requirements printre care si instalarea wmp 10 sau mai mare. Mi s-a suit sangele la cap cand am vazut ca 11-le nu se instaleaza decat daca ai licenta la windows noroc ca varianta 10 a mers. Acum sincer, nici nu stiu daca de la asta a fost, ca am facut iar totul de la capat, dezinstalat, decuplat, instalat la loc, instalat si wmp10, cuplat mp3 la un usb direct pe placa de baza ca cik e sensibilos si gata, merge! Minunea tehnicii canta!

Inca o data multumesc!

Mergi la inceput