Poiana lui Iocanssøn

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ce zi libera, ca mai bine munceam! La noi s-a incalzit in sfarsit, azi avem record de 15 grade! dar ce folos ca ccc curge de sus.... Si voiam sa facem o plimbare...

Ca noutate io va spui ca m-am apucat de alergat in fiecare seara, am rezistat pana acum 3 zile . Mi-am luat echipament special(am castigat anul trecut la cursa de primavara de aici de pe Gotland "Vårruset" se numeste la tragere la sorti niste bani pe un card la Team Sportia si nu i-am cheltuit pana acum). Mi-am luat si geaca si pantaloni de ploaie, adidasi de alergat...asa ca nimic nu ma mai opreste! Anul asta particip iar, poate reusesc sa alerg cei 5 km(anul trecut am mers in pas alert, nu e obligatoriu sa alergi). Cat despre castig, cred ca anul trecut a fost bafta incepatorului. Oricum, e ceva interesant...

Rayu, io gradinaresc in fiecare primavara, e atat de bine! Abia astept momentele primavaratice si urmaresc cum ies capetele verzi din pamant...e o senzatie atat de faina! Am si capsuni...sa-ti fac pofta . Dar flori incep sa pun din martie...in fiecare an am plecat in Ro o luna de zile, dar florile numai ce au primit soare si apa de la natura...buruienile nu au crescut asa mari, le-am rezolvat rapid cand m-am intors. Dar pana in octombrie tarziu am avut flori si trandafirii erau inca infloriti la prima ninsoare din noiembrie. Asa-i ca ti-am facut pofta sa te apuci si tu? Iti trimit si poze ca sa vezi cat am muncit cu pietre de pe malul marii anul trecut, daca esti curioasa . Eu ma relaxez cand vad cat de frumoase sunt florile vara. Un sfat: pune bulbi si perene si mai completezi doar cu panselute, muscate peste vara...

Gata, ma turez la facut mancare, poate se opreste ploaia si ne luam costumele antiapa sa ne plimbam prin padure. Silvia a descoperit ieri un loc unde gasim fosile si vrea sa mergem sa cautam...

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonsoir...ce frig e, brrr. 10 grade?? In luna mai???

Mama Rayu, io-n printzip, pot sa-mi iau un weekend mai lung, asa, inainte de 24 iunie, sau dupa 10 iulie.De aia cred ca e mai bine sa va hotariti voi cind dati o tura pe la Skagen si doar ma anuntati...da' mai din timp :)) Altminteri, ma gindesc foooarte serios sa vad si io o data Göteborgul, ca de trei ori trecui prin el, sau pe linga, da' cu treburi, nu??? O pescuiesc si pe Adeluctza :))

Mihaela, bravo, succes la maraton!! Cit despre gradinarit, jos palaria. Am toata admiratia pentru cei care au rabdare sa gradinareasca; io is TOTAL afona la activitatea asta. Nu-mi place si ma plictiseste, si ma oboseste, si ma enerveaza. Multe flori, multe albine...noah, dupa mine, mai bine pietre si pietricele peste tot. Acu' e drept ca am niste ghivecoaie, da' mai mult de-un palmier (din ala tough ), un maslin, o hortensie si doua tufe pe care se pisa Ilie, n-am. Ah, si-un trandafir care creste singur. Ma si mir cum supravietuieste, saracul!! M-ar tenta insa niste zarzavat, da' cine sa mai aiba grija lui??

Doruletz, cum fu in Vulcania? Lava, nori?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

buna seara :)

mihaela si lilanda, merci de recomandari, am luat si eu un power washer in cele din urma, am luat unul micut de 120 bari sau asa ceva, nici n-am vazut din acela de 200...inca nu l-am incercat...
cit despre gradinarit, noi ne-am pavat marea parte a gradinii (care este foarte mica oricum) si in ce a ramas am pus tot felul de tufe perene, trandafiri,rododendroni si alte chestii pe care nu le mai pot numi la ora asta, in general cresc singure precum trandafirii lilandei...:) si in ghivece mari am plante de sezon sa mai dau putina culoare gradinii...
am pus si eu niste rosii si capsuni anul trecut plus tot felul de salate si ierburi dar noi avem invazie de melci (cred ca din cauza precipitatiilor abundente:) si le-am aruncat pina la urma fiindca mi-a fost sila sa le maninc dupa ce-am vazut melcii la promenada pe ele...
deocamdata norul de cenusa ne ocoleste, sper sa aterizeze cu bine matusa nasha...:)
weekendul asta am program de smotruit casa, D-zeu cu mila...:(
mihaela, spor la alergaturi, toata stima ca eu am oroare de alergat ...desi am fost la scoala sportiva in ro si am facut inot de performanta + alte sporturi auxiliare cu alergatul nu m-am impacat niciodata...ma iau asa niste dureri pe peste tot cind alerg...:)
weekend minunat, ash free si housework free va doresc :)

Mergi la inceput

Lilanda, azi am vorbit la tf la laborator cu o daneza si te-am admirat. Ca intelegi limba aceea si mai o si vorbesti. Eu am inteles din trei in trei si am dedus ce vrea, ca altfel zici ca vorbea chineza.
Culmea ca ea ma intelegea!

speed cand e evenimentul? Acum in we? Daca da, petrecere frumoasa! Si sa ne arati poze. Se imbraca in alb fetitele?

Si sa va spun contradictie? In timp ce in sudul Suediei sunt 8-10 grade, in nord, taman in curbura cu finlanda sunt...26! Tanam! ce ziceti de plaja zi si noapte? cred ca deja nu mai apune la ei soarele....

Un we plin de viata va doresc!

edit ca sa va spun ca eu in afara de flori si capsuni nu am altceva in "gradina". Care e pe langa casa, in jurul ei adica si langa garaj/magazie. Si noi avem o curte mica in spate, care e cu iarba, avem iarna si in fata. Dar am multe flori cu bulbi care infloresc din martie pana in iunie(de la ghiocei, croscusi si pana la lalele care acum se deschid si apoi urmeaza irisii) la care nici eu nu le fac nimic :). Cresc de la sine. Impodobesc si eu an de an cu flori trecatoare, important e sa fie colorat, dar mai incolo putin, taman inaintesa plecam in Ro. De muncit? Cate o zi pe luna...cat mut florile cumparate din ghivece in pamant. :) Anul asta am mai cumparat trei trandafiri ca am scos niste tufe si cam atat. Si avem papadii prin iarba :) si viorele :).

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

mihaela, e duminica viitoare nu weekendul asta, thank God :)
da,fetitele sunt imbracate in alb, eu i-am luat rochita de vreo 2 luni sau mai bine cred, ca se vindeau ca painea calda...:) recession my foot :)

Mergi la inceput

Dada, tin minte cand vb de rochita, nu mai tineam minte culoarea :). Atunci spor la smotru! Si aterizare lina nasei. Oare mai lucreaza vulcanul? :)

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

Citat:
citat din mesajul lui lilanda

arborico, din cite imi amintesc io, contul e scandinavi; pe picasa, sau asa ceva!!

Era photobucket
Acum doua luni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

mai da ce frumoase sunteti :)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Citat:
citat din mesajul lui arboria
Acum doua luni...

Fain :)) Avurati si soare, ca de atunci lipseste!! Acum imi dau seama ca nu ati avut onoarea sa va intilniti cu sirenu' fiindca dumneaei e la chineji acuma (sau cel putin, originalul).

Apropo de expozitia de la Beijing. Dusera danezii acolo niste biciclete nou noute ca design (practic si estetic) si le retrasera rapid din pavilion dupa ce citiva chineji isi rupsera picioarele cu ele...cica aia nu stiu sa foloseasca frina de picior, asa ceva!!

Va pupez si o saptamina marveioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

da si io ma mirai ca nu e sirena in poze, nu stiam ca e plecata in excursie. Suberbe locuri vazurati (iar voi doua sunteti la fel de frumoase).
(Io iti trimisei mai demult un PM cu adresa de la album da vaz ca nu prea te uiti pe la mesaje.)

Mihaela, felicitari pentru maraton, si io trebe neaparat sa ma apuc de ceva miscare, mai ales dupa weekendul asta unde ne-am indopat pur si simplu. Daca ajungeti prin Auvergne fiti atenti fratilor la cantitatile de mancare ingurgitate, ca nu e de gluma, io sunt ca un balon dupa doar doua zile si inghit maloxuri cu pumnu. Da' pur si simplu nu m-am putut abtine asa ca nu regret nimic.

Lilanda, ce sa stie chinezii aia maica, in afara de doua roti ca sa-i duca le munca nu le trebe altceva. Stricarati si voi orzu p'acolo (biciclete design la chineji, auz:)

PS Pentru cine vrea sa stie cum fu la Vulcani, vez cateva episoade la semnatura

mai viu

Mergi la inceput