Sezatoarea canadiana (179)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Tot eu vin cu o intrebare.
Copiii vostri merg la Kumon.

La noi s-a deschis un centru Kumon lg. casa si i-am pus gand rau lui Victor.
http://kumoncanada.kumon.com
Ma interesa experientele voastre.

Multumesc,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

ANA-felicitari pt reusita de la job si tinem pumnii sa gasiti solutia buna pt Tudor.
Maru- pe unde esti?
Katrinelu-mai da si tu un semn.
Daiopri-sunteti bine?
Khris-trimit email sa.
Olga-voi ce mai faceti

Denisa cu Emma Andrea 4 ani si Mark Alex 2,5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Ne-am intors si noi din mini-vacanta in State, am luat o gura de vara, ca o avanpremiera asa, a fost tare bine, 28-30 de grade, sora-mea ma tot chema in casa, baga aer conditionat, imi punea umbrela de soare, eu ii ziceam sa ma lase pe terasa la soare sa-mi incalzesc ciolanele canadiene inghetate

Mikion felicitari pentru re-locare si pentru job, multa bafta cu mutatul!

Ana bravo pentru permanenta!

Ione si al meu sot e total impotriva FB! Adevarul e ca niciodata nu stii cine si ce vede. La noi la servici e departament special care urmareste clientii pe FB, daca cer invaliditate si pun poze din Cuba, s-au ras.

Dar eu tot vreau sa va aduag, cum fac?

La multi ani Katrinel, Monicuta, Calin de Casandra, Alice de Simi ce de-a sarbatoriti!!! Sanatate si bucurii!

La multi ani Georgei si Georgiane Gheorghei si Gherghine!

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Cge noi mergem la Kumon dar eu n-am fost niciodata entuziasmata , nivelul nu-i deloc ridicat si mult prea multa repetitie.
De exemplu baietelului meu care-i clasa I ii da zilnic cite un set de 60-70 adunari (+1,+2,+3,+4,+5) sa fie terminate in 10 minute.
La scoala ei fac mult mai avansat iar acasa lucreaza de pe manuale de clasa 2.
Dar am decis sa continui ca-i place ca intilneste acolo colegi de la scoala , invata sa se concentreze (noi avem ceva probleme cu concentrarea) si momentan Kumonul il ajuta sa nu greseasca la scoala la chestiile simple.

Dar vezi ca exista si "Spirit of Math", "Oxfordlearning" care-s mai bune dupa parerea mea.
Eu l-am inscris si la "Spirit of Math" insa din decembrie sintem pe o lista de asteptare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Dana, multumesc pentru raspuns.
Noi aici in Qc nu avem decat Kumon, spirit Of Math a ajuns numai pana in Ottawa.

Cristina,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

La multi ani Calin de Casandra si Alice de Simi

multumesc mult pentru urarile de ziua mea

Citat:
citat din mesajul lui Ana Stroe

...ma numesc Samantha Popa acolo

na ca daca ai spus, te-am cautat si adaugat. La fel si pe Nelia, Dragaica, delphin, codritu... si daca tot suntem atatea pe FB, poate ne facem pagina noastra Sezatoarea Canadiana. Ce ziceti?
Eu nu sunt fan FB, nu imi pierd timpul deloc pe acolo, dar recunosc ca este addictive, ca si forumul. Adica daca apuc sa intru, gasesc ce sa vad pe acolo. Doar ca mi-am pus niste setari destul de restrictive (sper eu) sa pot fi vazuta doar de prieteni.

Diana si spor in procesul de "perfectionare". don't get me wrong, nu ma plangeam de nimic de data asta , doar ca mi se pare greu cu copiii pe cap si cu invatatul. Cat am luat cele 2 cursuri, cu tot ajutorul lui Marian (si crede-ma ca erau seri intregi cand nu stiam nimic de copii, nici ce manamca, nici ce fac, eram cufundata total in tele si proiecte) mi s-a parut greu sa ma concentrez la invatat, sa las totul la o parte...

A inceput sezonul gradinaritului si la noi doar ca noi scoatem flori, nu punem. Avem curtea relativ mica, pt ca avem un deck prea mare, pe care nu ne permitem acum sa il dam jos si sa facem un patio la nivel cu gradina, cum ne-am dori. Asa ca scoatem toti trandafirii si boscheteii si braduletii din fata si din spate, sa facem mai mult loc pentru copii.
Deocamdata suntem la capitolul cumparat unelte, masinarii si seminte de iarba si ingrasaminte... it's gonna be fun, ca eu sunt fata de oras care habar n-are cum se ingrijeste o gradina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana Stroe

dar ma numesc Samantha Popa

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Ha, ha, ha, ha, ha... ca nu-s unde-i capull ala de nu mai poate de ris, ca as pune o mie :)))))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Ana felicitari pentru job, ma bucur mult pentru tine.
On the other hand, imi pare tare rau pentru situatia cu acompaniatoarea lui Tudor, sper sa se rezolve cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Citat:
citat din mesajul lui cge

Tot eu vin cu o intrebare.
Copiii vostri merg la Kumon.

La noi s-a deschis un centru Kumon lg. casa si i-am pus gand rau lui Victor.
http://kumoncanada.kumon.com
Ma interesa experientele voastre.

Multumesc,

Cristina,

Azi e ziua mea cu reply with quote! :)

La ce ii trube lu' Victor, maica, kumon???? Ca se duce si-i fluiera pe-aia in doi timpi si trei miscari si p-orma se plictiseste profund!!!!
Serios acum, de ce?
Merci de Scouts, pica e-odata cu tenisul. Daca nu uitam, sunam pt. la toamna.

Ah, apropos:

1 MAI - portes ouvertes LA SCOALA INTERNATIONALA DIN LAVAL. INTRE 9 SI 14:00.
Pentru cine are chef de vizite. Eu merg. Si, evident, tot cartierul :)

Mor de foame, balotarea de prinz, pupici!
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Mie imi place FB. Nu sunt toata ziua, nu fac aplicatii, insa imi face placere sa regasesc prieteni pierduti din vedere si cunostinte noi. setarile le am doar pt. prieteni si estim ca nu am nimic de ascuns...

Dolores, mie tare mi-ar place sa lucrez in serviciul ala acolo.

Nu mai stiu cine ma intreba de pretul rochiei...muult mai ieftina de cat va imaginati. Mai putin de cat o vesta de iarna buna, calduroasa.
Daca intr-o buna zi ajung acolo am sa organizez vanzari "private" cu haine...rochii, pantofi, etc.

Chiar asa...nelia, ai terminat examenele?

Mergi la inceput