Sezatoarea canadiana (179)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Podeanu, merci de strigare! Si sa ai o iesire din cotidian relaxanta!

Cu interziere urez si eu La Multi Ani Monicuta si Katrinel !

Casandra si Simi, sa va traiasca copilasii! La Multi Ani!

Ana, poze cu casa cea noua nu am inca deoarece se lucreaza la ea inauntru, dar ridicata e de mult, iar mutarea va fi la sfarsitul lui iulie pt. ca am vrut sa fiu eu acasa pe timpul verii si am mai mult timp la dispozitie.. Noi ne ducem saptamanal sa vedem ce s-a mai facut la ea, chiar acum erau in plin proces de pus faianta la bai si bucatarie, apoi urmeaza bucataria, parchetul il vom pune noi imediat ce ne vom muta..

Laura, felicitari pt. cetatenie! Sa stii ca scolile internationale exista si in ON si sint free of charge, important e sa le gasesti in zona ta. Cand am citit intamplarea ta, mi-ai amintit-o intr-un fel pe a mea, caci la fel ca si voi si noi am cautat case in urma cu 2 ani de zile...numai ca tot ce vedeam ba nu ne placea, ba erau preturile astronomice. Si asa dupa vreun an de zile de vazut case ne-am hotarat sa ne inderptam spre o casa noua, care sa indeplineasca cerinta de zona, si sa fie dupa gustul nostru din faza de proiect pana la finisaje si clar sa aiba ceva gradina mai mare in spate nu doar un petec. Cat despre vanzarea casei, I feel for you, numai cine a trecut prin asa ceva poate sa-si inchipuie ce inconvenienced poti ajunge cu acele showings-uri. Noi il aveam si pe cel mic care nu prea intelegea el saracul de ce nu trebuie sa atinga oglinzi cu mainile pline de mancare .

Nasuc, frumoasa vacanta!

Denisa, putem sa ne vedem intr-un weekend cand puteti. Cum e la noua slujba? Nu te pot ajuta cu St. Martin ca n-am ajuns inca, dar in Bahamas noua ne-a placut mult. Valurile in unele zile erau mai mari insa ca in pozele lui Nasuc, chiar cat casa. Si noi planificam un gettaway mult asteptat for sure in vacanta de iarna caci in vara ne mutam si vor fi multe administrative de facut.

Mikiion, sa fie cu noroc mutarea spre Montreal!

Ankalaura, de ce ai devenit brusc tacuta?

Cristina

Yasmine et Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

ankalaura mi-a scris un mail, doar ca e in faza aia de alergatura de la inceput. Revine ea cu bine.

Merci fetelor care imi tineti pumnii...ca am nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

mikiion o sa se rezolve toate pana la urma! Cand incepi noul job? Mult succes!

Khristin felicitari pentru casa! Si o mutare cat mai calma!

Denisa te asteptam cu info si poze mai ales din Sint Maarten. Am un prieten olandez care a stat mai multi ani in Antilele Olandeze si spunea ca este absolut superb. Sunt convinsa ca o sa va simtiti minunat acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ione81 spune:

La multi ani pentru Ktrinel, Monicutza! Sa fiti sanatoase si fericite!

La multi ani si copiilor: Stephanie de Pucku, Calin de Cassandra si Alice de Simi!

Cassandra, Pitilache, Diana:

PIESA DE TEATRU BUZUNARUL CU PAINE A FOST REPROGRAMATA PT VINERI 7 MAI:
http://paginiromanesti.com/articol.asp?codart=1-M17-04101

Dana,
Merci de aprecieri! Si eu cred la fel :P

Laurajr,
Sa treaca repede timpul pana vine pruncul!

Mikiion,
Bravo! se implineste povestea voastra! mult succes cu cautatul de chirie! La noi in cartier (Monkland, NDG) sunt multe anunturi; nu stiu unde vrei tu sa te muti, dar daca putem ajuta cu ceva, let us know.

Pitilache,
Si eu sunt pt orice parc, desi habar n-am unde e vreunul, insa sunt dornica de descoperit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani pentru Calin de Cassandra si Alice de Simi! Sa fie sanatosi si sa aiba o viata frumoasa!

Laura, eu am obosit numai cit am citit de ati facut voi in ultima perioada! Felicitari pentru cetatenie si pentru casa, sa o stapiniti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii in ea.

Khristin, felicitari pentru noua casa, sa va mearga din plin in ea!

Mikiion, stiu ca e greu acum, dar va veti linisti in curind si totul va intra in normal. Bafta sa gasiti ceva pe placul vostru! Ma bucur ca macar pentru Marc v-a mers bine!

Dana, vreau si eu sa vad pozele lui Ione... cum fac?

Voiam sa va spun si eu de piesa, dar vad ca stiti deja...

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Laura, sa va bucurati de casa noua!

Ionela, eu ti-am trimis invitatie pe FB ca vreau si eu sa va vad; pe tine de fapt te-am vazut ce frumoasa esti in realitate deja.

asa, din ciclul zece reci si una calda si buna, incep cu cea buna, sa ma bucur si eu de ceva, ma permanentizeaza la job, scap de gindul contractelor;
iar din ciclul...belelele cind incep apai nu se mai termina, Tudor a ramas din nou fara acompaniatoare , acum inainte sa inceapa etapa de examene de la Minister; dupa cit am muncit cu fatuca asta, si in sfirsit mergea bine, mai suplinea ea nulitatea aia de invatatoare, acum e gravida si asta; sa mai spuna cineva ca nu-i natalitate in Quebec;

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ione81 spune:

am acceptat fetelor!

i-am spus sotului ca v-au placut pozele si s-a minunant ca sunt atatea pe facebook - cica e ceva prea personal (are el un dinte importriva FB, i se pare mare pierdere de vreme si vorbe); ahahah, probabil are si el pe undeva dreptate, o sa mai pun filtre

Ana,
ma bucur tare - felicitari!!!!
Cu samantha nu te-as fi ghicit ... desi am vaz' HEC, si am intrebat-o pe Roxana, m-a lamurit si ea :P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana Stroe

asa, din ciclul zece reci si una calda si buna, incep cu cea buna, sa ma bucur si eu de ceva, ma permanentizeaza la job, scap de gindul contractelor;

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Felicitari, asta da veste buna

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 22+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Balul fuse si se duse...fara "roaba" mult asteptata insa nici seara nu a fost cine stie ce. Moyen as zice!

Pot sa vad si eu poze pe Fb. Sunt si eu pe acolo, unele fete ma au in "amis"

Ana felicitari pt. post! sa fie intr-un ceas bun! Vezi cum le aranjeaza D-zeu pe toate! Sper sa gasesti pe cineva pt. Tudor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ana, felicitari pentru permanentizare.
E asa de bine sa simti ca ti-ai gasit in sfarsit locul undeva.

O zi buna.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput