Va rog mult
Raspunsuri - Pagina 2
shubulina spune:
Multumesc Lorena,esti o draguta.Nu a venit inca ciclul,nu sunt nici simptome.Mi-e teama sa merg la doctor,mi-e teama de o dezamagire...
vas spune:
Shubulina eu te invit sa vii la noi la aspirante optimiste.
stai linistita eu am ramas insarcinata dupa o cura de napraznic. Totul e posibil doar ca le pune Dumnezeu intr-o anumita ordine.
Simptomele pot fi si in sarcina la fel ca cele de la CM. Si eu sunt intr-o asteptare pentru ca luna asta nu prea e totul normal...dar cum spui tu nu vreau sa-mi fac sperante, astept sa vedem daca vine CM.
Haide, te asteptam la "Aspirante optimiste", o sa ai suportul unor fete minunate.
Pupici si poate vi doar sa ne saluti sa te muti apoi la ODisee![]()
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
Adellla spune:
Buna Shubulina. Nu vreau sa te intristez dar mie dupa ce am luat branca ursului mi-a intarziat ciclul 8 zile. Si eu faceam teste zilnic, imi doresc enorm de mult un bebe de mai mult de un an, dar...nu a fost sa fie. iti doresc din toata inima sa nu patesti ca mine, la tine sa fie bebe. numai bine!
floaredemac spune:
Shubulina, dupa cum am zis, am inceput si eu sa iau branca ursului. Am citit ca daca esti insarcinata nu trebuie sa iei, probabil stii, asa ca ar fi bine acum sa opresti daca nu stii sigur. Oricum, la mine dupa 2 zile de luat deja sunt semne ca apare menstruatia, fiindca ti-am spus ca dupa chiuretajul de acum 5 saptamani inca nu mi-a venit. Ori este coincidenta, ori chiar ajuta foarte mult planta asta! Vreau sa iti multumesc fiindca m-ai ajutat indirect reamintindu-mi de ea, si sa iti doresc multa sanatate si copii sanatosi de-asemenea! Daca vrei un sfat, pe care voi incerca si eu sa il urmez: nu mai fi atat de "incrancenata" in lupta pt bebe, o sa vina el cat de curand, cand te astepti mai putin... Si eu am fost la fel, dar am pierdut lupta cu natura, n-a fost sa fie dar sigur va fi in viitorul apropiat! Te pup si sa ne vedem la Odisee cat de curand!
shubulina spune:
Adella,se pare ca asa este,branca intarzie menstruatia. Nu sunt insarcinata,mi-a venit aseara.....