Va rog mult

Va rog mult | Autor: shubulina

Link direct la acest mesaj

Buna seara,va rog din suflet ajutati-ma cu cateva raspunsuri.Probabil se mai gaseste ceva legat de subectul asta pe aici,dar credeti-ma ca sunt disperata.
Avand o sarcina oprita din evolutie,am luat Branca Ursului pentru putin ajutor.Acum stau ca pe ace,deoarece ciclul trebuia sa-mi vina in urma cu vreo 4-5 zile si nici urma de vreun simptom.Am facut 2 teste de sarcina in 2 zile,ambele negative.
Cumva aceasta planta intarzie menstruatia?Am o usoara stare de greata si somnolenta,insa nu vreau sa sper prea curand.
A mai luat cineva Branca Ursului si i-a intarziat menstruatia?
Multumtsc mult pt ajutor

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

Am patit si eu la fel. Am luat branca si apoi am ramas insarcinat numai ca testul de sarcina a iesit pozitiv abia la 9 zile de la intarziere. Nu stiam de ce nu imi vine desi testele imi ieseau negative. Eu personal cred ca ai foarte multe sanse sa ai . Dar acum ramane de vazut. Ca si un sfat ca sa nu mai astepti mult mergi maine la un laborator sa iti faca un beta hCG din sange, ca apare mult mai repede sau mai poti incerca maine cu prima urina de dimineata sa-ti mai faci un test. Testele din farmacii detecteaza o sarcina abia cand nivelul de beta din sange este mai mare de 70-80 unitati. Succes!!!

Mergi la inceput

Dar te rog mult: zi-mi la cate saptamani ai pierdut prima sarcina? S-a vazut la eco? Beta iti crestea corespunzator?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Lorena,habar nu ai cata speranta am in suflet.Mi-e tare teama de o dezamagire...
Mersi mult

Mergi la inceput

La 6 saptamani.Da,numa la eco am vazut,toate analizele erau perfecte.

Mergi la inceput

Se pare ca vine totusi....parca ma doare un pic spatele.Totusi am si senzatia de voma.Doamne,simt ca innebunesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Citat:
citat din mesajul lui shubulina

La 6 saptamani.Da,numa la eco am vazut,toate analizele erau perfecte.

Cat timp a trecut de la sarcina pierduta? De cat timp folosesti ceaiul?

Mergi la inceput

2 luni.De vreo 2 saptamani.Sansele sa fiu insarcinata sunt mici,recunosc,dar totusi speranta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Citat:
citat din mesajul lui shubulina

2 luni.De vreo 2 saptamani.Sansele sa fiu insarcinata sunt mici,recunosc,dar totusi speranta....

te inteleg perfect! nu stiu daca sunt chiar mici sansele, mie medicul mi-a atras atentia ca dupa chiuretaj pot ramane foarte usor si repede insarcinata, dar ca este indicat sa astept cca 3 luni. Din pacate, mie inca nu mi-a venit menstruatia, desi se fac 5 saptamani de la chiuretaj. Nici eu nu mai am rabdare, dar vreau sa fac inainte niste analize, si daca ies bine... da, Doamne!... dam liber la conceperea unui . Iti tin pumnii sa fie bine, insa nu dispera daca nu este acum, poate ca e mai bine sa nu fie, ca sa te refaci tu mai bine. Menstruatia la cat ti-a revenit dupa pierderea sarcinii? Poate iau si eu ceaiul ala, si ne da Dumnezeu la amandoua de-odata!

Mergi la inceput

Floare,macar sa fie asa.Mie ciclul trecut mi-a venit absolut normal,cu nici o zi intarziere,deci n-am avut probleme de genu' dupa chiuretaj...

Mergi la inceput

shubulina, crede-ma ca stiu foarte bine ce inseamna asta. Sa-ti spun pozestea mea: mi-am dorit si imi doresc din tot sufletul un bebel. Am ramas insarcinata anul trecut in mai si dupa cum ti-am mai spus am luat branca. Abia dupa 9 zile de intarziere mi-a iesit testul pozitiv. Dar din pacate la 7 sapt am pierdut sarcina, asta dupa multa suferinta si chin pt ca nu se vedea la eco si dr. credea ca este extrauterina. Dar se pare ca nu a fost. La aprox 7 sapt am sangerat ca si la o menstruatie mai abundenta si asta a fost. Cand m-am intors la control dr. a observat ca deja ovulasem, semn ca sunt foarte sanatoasa si fertila si mi-a zis ca pot raman iar. Fara sa-mi dea tratament sau altceva. Nici chiuretaj nu mi-a facut. Dupa doua menstruatii am ramas iar. Si acelas lucru s-a intamplat. Numai ca acum am mers la alt medic care mi-a zis ca nu trebuia sa raman asa repede si ca imi trebuie chiuretaj. Si asa imi pierdusem de tot speranta dar acum mi-am mai revenit. Acum am gasit o dr. buna si am mare incredere ca ma va ajuta. Chiar mi-a gasit cauza: am mult lichid in Dpuglas care creeaza presiune asupra uterului.

Tote cele bune si incearca sa te calmezi ca daca este bebel in burtica ta nu-i faci deloc bine cu stresul si agitatia ta. Gandeste-te numai la el!

sa ne tii la curent. Te

Mergi la inceput