Gasca de Constanta *113*
Raspunsuri - Pagina 16
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LeeAnn Dana, prin care peco v-ar conveni? |
eu pot ajunge la oricare dupa ora 17 - deci cine se inscrie la intalnire ad-hoc azi ????
cel mai comod imi e la omv boema, dar suntem cu masina si mergem oriunde...depinde cine mai vine...
petromv de la abator e super-asta daca vin si doamnele din zona...mai am idei, dar sunt pe fuga...aspiratorul-cel mai bun prieten al omuluinu ma lasa azi deloc si mai am si de spalat aragaz si de calcat...tic-tac, tic-tac...trece timpul
dau un ochi aici inainte sa plec, daca fixati ceva spun prezent
DanaAlex spune:
citat din mesajul lui vladis daca ma recunosti din poze poate vb live la gradi, ca doar si noi trebuie sa prestam in fiecare zi prin curte. |
ok...te recunosc ca am vazut pozele cu voi...cred ca te-am si vazut saptamana trecuta, dar pana sa apuc eu sa-mi dau seama ce si cum de unde stiu figura cunoscuta...ai plecat
data viitoare sigur imi dau seama la timp
multumesc de sfaturi si incurajari
LeeAnn spune:
Daca veniti la abator ar fi grozav.Noi in zona stam si nu avem cum sa ajungem in Tomis Nord, fiindca impartim o masina.Si azi nu cred sa pun mana pe ea, cel putin nu asa devreme.Daca ajungeti, da-ne un semn aici.u la 4 plec de la birou si nu mai intru pana maine.
DanaAlex spune:
citat din mesajul lui LeeAnn Daca veniti la abator ar fi grozav.Noi in zona stam si nu avem cum sa ajungem in Tomis Nord, fiindca impartim o masina.Si azi nu cred sa pun mana pe ea, cel putin nu asa devreme.Daca ajungeti, da-ne un semn aici.u la 4 plec de la birou si nu mai intru pana maine. |
ok...noi venim, ajungem pe la 17, 17 si putin
iti trimit pe pm niste detalii pentru recunoastere
cine mai vine, cine mai vine???? scrieti aici sau veniti direct ca ne gasiti acolo, statia petromV in spate la far, pe caraiman
Ontica Camelia spune:
Salutare!
Cred ca sunteti deja la intalnire la ora aceasta, eu abia acum am citit mesajele, dar avem alt program, din pacate.
In legatura cu operatia de polipi, noi am operat-o pe Alex la judetean, la dr-ita Laza si, am fost multumiti, cum s-a mai spus, conditiile ca la spital, daca ai "pile" prinzi rezerva. Nu am considerat ca Ursuleanu este singurul in masura sa faca astfel de operatie. Ne-am interesat de el la Buc, este foarte bun profesionist, dar si noi ii avem pe ai nostrii aici. Daca este sa plecam urechea la tot ce spune lumea am lua-o pe campii.
Crix distractie placuta! Si ca veni vorba, cu cine mai stau eu vinerea cat are mandra antrenament? Imi va fi dor de voi , sper sa se acomodeze repede Alexia, am inteles ca nu va fi singura, mai merge o fetita din grupa cu voi.
Si pentru cei care am vorbit codificat , mandrele nostre cele mari au mers la gimnastica ritmica impreuna, dar antrenoarea va selectiona pentru anul urmator doar cateva fetite (6 sau 8 din 15), ca sa nu se piarda fetitele cu potential pentru alt fel de gimnastica, le ghideaza spre gimnastica aerobica (Alexia) inca din anul acesta. Succes mult!
Va doresc o seara buna!
Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
CRIXIA spune:
Camelia, vin cateva zile de vineri ca sa stau cu tine, sa te obisnuiesti treptat cu lipsa mea! Si mie imi va fi dor de voi!
Noi vom avea alt program, alta locatie...schimbari totale! Si Alexia a recunoscut azi ca are emotii, de abia astept sa faca 2-3 zile antrenament sa vad cum se acomodeaza. Doar ca 2-3 zile va insemna cam 2 saptamani.
Cum a fost la intalnire? Eu doar ce am ajuns acasa si "respir" un pic pe DC Camelia, promisesem initiatorilor ca te sun sa-ti spun de intalnire, dar ...sorry!
Cris mami de Alexia & Ana
dadi_t spune:
saluti!
Mai cam din scurt a-ti organizat intalnirea...
Am fost tare tracasata de niste lucrari urgente(de pe azi pe manie) cu mari batai de cap(fetele din institutiile bugetare stiu despre ce e vorba)...si asta mi-a ocupat toata ziua la calculator...eram intepenita de spate pe la 4pm. Asa ca a picat intalnirea de azi pt noi....
Maine voiam sa-mi iau liber pentru concursul Bibicai si m-au sunat in seara asta ca tb musai sa ma duc si maine la serviciu
Pup fetele si va urez pt maine:
LA MULTI ANI SFINTI MARI IMPARATI CONSTANTIN SI ELENA!
<<<Tania,mami de Anduta si Bibica>>>
NOI!
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
DanaAlex spune:
salut!!!
dam raportul...a fost din scurt ca ne-am hotarat asa intr-o doara, am fost doar eu si LeeAnn si acolo ne-am intalnit si cu cei 2 prieteni ai lui Tibi...eu am stat pana la ora 20 si abia-abia am plecat...am ajuns acasa si l-am predat pe Tibi lui tati si eu cu Nana am dat o tura prin Tako (magazinul de hainutze din Real) unde am aflat ca intre 1 si 4 iunie vor avea reduceri de 30% la hainele de copii...am gasit cate ceva de luat si am ajuns acasa, unde am bagat repede o masina de rufe la spalat ca urmeaza muuulte zile de sarbatoare...cam asta am facut
data viitoare ne organizam din timp cu o intalnire si poate ne adunam mai multe...
DanaAlex spune:
Camelia privind raspunsul despre polipi...am ajuns la concluzia ca e o interventie oarecum banala, ingrijorarea mea era peste normalitatea acestei interventii...mi-am revenit si am decis asa de capul meu ca o duc s-o vada si dr. Ursuleanu ca tot vine pe 5 iunie in cta si eventual mai ma interesez la un doctor - ca sa fie 3 opinii...
ca tot veni vorba de doctori ...mai am un pitic cu oftalmologul - nu i-am verificat pana acum la ochi pe niciunul si am citit ca la 3 ani se face control, asa ca ma duc si eu cu ei la dr. Tzuru (tot din bucuresti vine la cta o data pe luna-apare pe la sf. lui iunie/inceput de iulie aici ca a fost we trecut si l-am ratat)...mai stiti vreunul bun pe la noi prin urbe???
maine am "prins" programare la dna dr. copaciu -sa vedem ce ne zice ref. la alergie
DanaAlex spune:
succes gimnastelor, din toamna vreau s-o duc si eu pe nana...o sa cer pareri si sfaturi