Gasca de Constanta *113*
Raspunsuri - Pagina 15
DanaAlex spune:
'neata!
Dodo
Lee Ann multumesc, il astept pe dr. ursuleanu sa vina la cta si s-o vada, intre timp m-am mai linistit...maine o duc s-o vada dra copaciu (alergolog) sa vedem ce zice...
in rest, toate cele bune....
CRIXIA spune:
Vreau sa va spun "Buna!" dar stiu ca suntem plini de tristete, pe multi ne-a invaluit vestea ...plus vremurile in care traim....
Aveam restante catre unele dintre voi inainte de mesajul meu precedent, dar nu mai stiu ce si cum...daca n-am raspuns, nu va suparati, repetati intrebarile ...
Ce sa va zic... cu copii, acasa...d'astea!
Parca ne-am mai linistit un pic, ca de 1 luna si ceva o tot tinem in virusi, cand cu una, cand cu cealalta. Poate canicula ce va veni, vacanta Alexiei ....sa aiba si Ana vacanta de muci, tuse, si altele.
Ne pragatim de vancanta, plecam intr-un mic concediu doar cu Alexia, vreau sa ii acord timp. Sunt convinsa ca simte dupa 9 luni ca nu prea mai am timp sa vorbesc cu ea, sa stau la dispozitoa ei. De multe ori vine sa ma cheme pt diverse( sa-mi arate, sa stau cu ea) si de cele mai multe ori nu pot si o tot aman.
Totodata e si prima despartire de Ana, noaptea, ca a mai stat ea cateva ore la bunica, dar acum vor fi 3 zile si 3 nopti legate. O testam si pe bunica, sa vedem cum se descurca cu bb. oricum noi vom fi aproape, am ales Bulgaria, tocmai din acest motiv.
Sper sa revin si cu alte subiecte! sa depasim momentul critic, sumbru!
Cris mami de Alexia & Ana
CRIXIA spune:
Dana, eu ti-am spus si sper ca si alte mamici sunt de acord cu mine, in astfel de situatii e bine sa mai ceri si alte pareri!
Asteptam vesti!
CRIXIA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LeeAnn Neatza! Nu stiu cate ma mai cunoasteti, mai scriam pe aici acum multa vreme. Dana, ca pt tine m-am logat, sa iti scriu, eu am operat-o pe Alexia mea la Ursuleanu la Bucuresti.A fost perfect. Eu as merge pe Bucuresti cu ochii inchisi, dr. dein Cta sunt maream majoritate jalnici. Eu de Comsa am auzit ca bea, de asta l-am evitat.Acum nu stiu daca e adevarat, mi-a zis o amica asistenta din Spitalul Mare. Pt orice intrebari , te astept. Liana, Ursuletul si Veveritzoiul din dotare |
Liana, hai mai fa-ti timp si de noi! Ce mai faceti voi?
CRIXIA spune:
citat din mesajul lui ioioio Buna tuturor. Desi va mai citesc din cand in cand nu particip l;a discutii:( Dar vin si eu o rugaminte. Daca stiti vreun stomatolog bun de care ati fost multumite, m-as bucura tare mult sa mi-l recomandati si mie. Trebuie sa incep o lucrare dentara destul de importanta si cei la care am mers in anii trecuti nu m-au multumit. Am mers la dr Varbanescu ( policlinica Bratianu) si dr Iordache ( are cabinet undeva pe srt Decebal). |
Te-ai decis?
Intreb si eu, ca ma pregatesc sa-mi iau avant spre reparat!
Intreb si alte mamici, caut un stomatolog care sa aiba si specializare in ortodontie. Pentru mie ortodontia, vreau sa reiau procesul de indreptare a dintilor. hehe, pe topic nu-mi vedeti dintii, dar va spun eu ca sunt strambi, am purtat aparat dentar cand eram copil, si am auzit ca se poate si la batranete....evolutia tehnologiei
LeeAnn spune:
Hei, Crix, ma tii minte
Ce sa facem noi?
Ele cresc, Alexia s-a obraznicit ca altceva, Natalia e cuminte, noi muncim mai mult si castigam mai putin, asteptam sa treaca criza si intre timp ne gandim sa o taiem din tara.For good.
Nu vrei sa ne vedem si face to face?
Facem o intalnire in parc?
Sigur cu oricine e amator de iesit la aer.
Stam un pic in Tara Piticilor si pe urma ne tiram la un suculet pe terasa, poate un papanas sau o clatita..
Ce ziceti?
DanaAlex spune:
citat din mesajul lui LeeAnn Nu vrei sa ne vedem si face to face? Facem o intalnire in parc? Sigur cu oricine e amator de iesit la aer. Stam un pic in Tara Piticilor si pe urma ne tiram la un suculet pe terasa, poate un papanas sau o clatita.. Ce ziceti? |
mmmmmm, ce bine suna...papanas, clatita
eu zic prezent la o intalnire, dar imi e imposibil sa-i stapanesc pe amandoi la pitici...hai mai bine la o statie peco cu jocuri ca sa putem sa socializam si noi
noi in dupa amiaza asta suntem pe afara, la 16 si un pic ne ducem dupa nana la gradi, stam prin curtea gradinitei si dupa aia ne mai plimbarim...suntem disponibili doar azi , maine mergem la un motz si sambata plecam la munte pana pe 4 iunie
Crixia, Cornelia
vladis spune:
heeeeeei, astazi va gasirati, cand am eu sedinta la scoala?
leeann, bine ca mai vizitezi "gasca" pupici la bubuline, cred ca s-au facut mari cu plecatul din tara si pe mine m-au apucat piticii rau in ultimul timp, cand vad ca in tara asta valorile sunt date total peste cap, motiv ca sa ma boscorodeasca sotu' din dotare ca nu am fost de acord cu emigrarea la inceputurile casatoriei. problema este ca noi nu avem absolut pe nimeni cunoscut "pe afara", conteaza mult, dupa parerea mea, macar sa te puna la curent cu cerintele vietii de acolo.
dana, eu l-am operat pe vlad la 3 ani in c-ta la dr. dinca, totul a decurs bine, vreo 2 ore mai agitat pana s-a trezit complet din anestezie, dar pana seara deja voia sa alerge pe holuri, internare o noapte la rezerva, conditii de spital judetean, le stie toata lumea; deci din punctul meu de vedere, am considerat ca nu merita drumul la bucuresti, drum pe care insa l-am facut oricum dupa 1 an deoarece problemele lui respiratorii nu s-au rezolvat nici dupa extirparea polipilor; si eu am suspectat ceva alergic, motiv pt care am mers la grigore alexandrescu pt investigatii si in final s-a gasit cauza: prezenta unei klebsiella in caile respiratorii, tratamentul de rigoare si de atunci nici macar o raceala banala, in conditii de mers in colectivitate neintrerupt. vezi ca la "parintii intreaba..." este subiect despre clinica dr. ursuleanu. decizia ta va fi oricum cea mai buna daca ma recunosti din poze poate vb live la gradi, ca doar si noi trebuie sa prestam in fiecare zi prin curte.
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE