Aspirante optimiste > 20 ani (479)
Raspunsuri - Pagina 20
madutza_bra spune:
cosmi, bebelu, o sa-i transmit lui Cristi de la voi
-ici, poate asa o sa pape mai bine ![]()
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelu86 MAduta teoretic nu ar trebui sa te doara. intreaba medicul. poate nu suporti tu si atunci il respinge si de aia ai dureri. ![]() ![]() ![]() ![]() http://davf.daisypath.com/WBynp2.png Albumele noastre![]() In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu! In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu! In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu! In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu! In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu! Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine! Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta |
maine ma duc sa-mi scoata firele, sa vad ce zice...sper sa nu respinga organismul...ca ar fi bani grei dusi pe apa sambetei...
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008 Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
PaulaFrida spune:
Sherbi
eu deocamdata am tratament cu AC pt microchistuletzele de pe ovare,din iulie ne apucam de treaba,trebuia din iunie ,dar mergem la Sonisphere la concerte si nu ar fii prea bine sa fiu gravidutza si sa-mi fie rau sau sa-l punem pe bebe in pericol de la atatia decibeli,deci asteptam pana dupa concerte ca biletele sunt cumparate deja 
Am inceput a doua folie de AC,inca una si chemam barza sa n-il aduca pe 
TTC Ticker
Marriage ticker
bebelu86 spune:
CAPITOL NOU 

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi
anul acesta