Licurici de ian-feb 2009 (102)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Roxana frumosi tare copiii tai si au niste ochisori Spor la renovat.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaq spune:

Printre atatea vesti rele, una buna! Ma bucur tare Alinuk pentru prietena ta.Eu am una rea: mi-am pierdut job-ul si sunt foarte trista. Tipa care m-a inlocuit in concediu de maternitate a luat postul meu. Sigur pe unde ma asteapta si o veste buna dara pana atunci nu stiu cum sa fac sa-mi treaca dezamagirea.Una buna ar fi ca venim acasa in Romania saptamana viitoare.Va pup pe toate mami de Luca nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

alinuk, ma bucur ata de mult pentru prientana ta! eu le consider minuni!

oanaq, imi pare rau de job!

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Alinuk ma bucur mult pentru Mary, a venit in tara?Ca vreau sa o sun si eu.

Mami puiutului Vlad Mihai

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Bebelusi

nu a venit inca in tara, este acolo la clinica din strainatate

sapt viitoare ajunge abia

as vrea sa va explic ca ceea ce se intampla acum cu ea, pentru noi...cei care am sprijinit-o intr-un fel sau altul, este acea satisfactie / multumire pe care niciun job din lume, nicio avere, nicio recompensa materiala nu o egaleaza

de cand fac voluntariat la asociatia umanitara am trait cateva astfel de experiente, asta este insa parca cel mai mare pariu castigat

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

www.asociatiamame.com/ro/evenimente/evenimente-actuale/un-zambet-pentru-sanatate.html" target="_blank">
"Zambetul copilului tau iti aduce bucurie in fiecare zi.
Acum, zambetul lui poate salva vietile altor copii"

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

intotdeauna ma uimeste modul in care face Dumnezeu minuni!
Multumim Doamne, ca desi nu meritam...inca ne mai iubesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Alinuk,ma bucur sa aud asa vesti bune.Multa sanatate si numai bine lui Mary.
Intr-adevar Dzeu mai face si minuni.

Oana,imi pare rau sa aud asa o veste proasta de la tine.Stiam ca te intorsesei la munca,ce s-a intamplat?Imi pare sincer rau,sper sa-ti gasesti repede un alt loc de munca.Luca cum e?

O zi frumoasa tuturor.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui deliafairais

intotdeauna ma uimeste modul in care face Dumnezeu minuni!
Multumim Doamne, ca desi nu meritam...inca ne mai iubesti!

mamica de pui zambaret david din 4 ian 2009

delia ma gandesc ca faci referire la oameni in general...
ca asa se zice, e o vorba...ca prin definitia de om esti supus greselii

in ceea ce o priveste pe Mary (metiunea ta presupun ca la cazul ei e directionata acum...scuze daca am inteles gresit) cred ca merita aceasta minune
cu prisosinta!
a ajutat pe toti cei care i-au solicitat sprijinul
are un suflet extraordinar
este genul de persoana careia daca i se cere sprijinul, se lasa pe ea deoparte si sare in ajutor..si asta dinainte de a afla de ce boala sufera, iar dupa ce a aflat trasaturile acestea din personalitatea ei s-au accentuat chiar

personal, recunosc ca nu sunt capabila de asemenea daruire si altruism

seara buna va doresc in continuare

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

www.asociatiamame.com/ro/evenimente/evenimente-actuale/un-zambet-pentru-sanatate.html" target="_blank">

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

dragele meleastazi e o zi cu multa bucurie pt mine si vreau sa impartasesc si cu voi vestea mareo buna prietena a primit rezultatul analizelor ...si boala ei (CANCER!) e in remisie totalaDumnezeu exista, e mare si ne iubeste!!!(cateva dintre voi o stiu, e vorba despre Mary... a fost acum doi ani o campanie pentru ea initiata de noi, prietenii ei... 'viata pentru mama' s-a numit)
PS: Cami ne gandim la voi... la fratele tau si la Alina... alti luptatori pentru viata
Alinuk
Andu mik si Teo voinik
Nimic nu-i intamplator!
Doamne ajuta! Si o veste buna, ca parca numai vesti rele am auzit in ultimul timp!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Fetelor, va multumesc din suflet!
Din pacate, e glomerulonefrita cronica. A fost internata si a facut deja doua serii de antibiotice, dar momentan nu are nici o infectie in corp, iar nivelul proteinelor din urina nu scade, picoarele, acum o luna i se umflau doar talpile, iar acum i se umfla pana la genunchi si a inceput sa faca si tensiune.
Maine se duce iar la control si i-a zis medicul ca-i va da tratament (pana cum a facut doar antibiotice), nu mai asteapta pana vine biopsia de rinichi. Sper sa fie bine. Mi-e si dor de ea, n-am vazut-o din decembrie, sta in Timisoara, vorbim la telefon doar. Trebuia sa vina de Paste, dar nu a mai apucat si acum nici nu se pune problema sa se hurduce in autocar pe drumurile pline de gropi, trebuie sa stea in repaus fizic si psihic.
Ma scuzati ca nu am scris fiecareia, dar nici nu ma pot gandi la altceva.
Am vazut ca multe fete au probleme de sanatate, ele, sotii, copilasii sau familia. Sper sa fie bine la toata lumea, sa fim toti sanatosi, ca parca nimic nu-ti mai trebuie daca nu ai sanatate, tu si cei dragi!

Mergi la inceput