Licurici de ian-feb 2009 (102)
Raspunsuri - Pagina 14
iuliacris spune:
Andre ea, sper sa treceti cu bine peste perioada asta pacatoasa!
Ledi, multa sanatate!
Anuc, bine ai revenit pe-aici, pup frumosii tai!
Alinuk, la multi ani fericiti! sa curga vinul....
Rox, hai zi-ne ce cauta Radu Tudor in poze?
Noi am aplicat azi in sfarsit pentru imprumut pentru casa, la sfarsitul lunii urmatoare o sa cam bata vantul prin contul de la banca...
Poze...
...si iar poze
Iulia & Carla
deliafairais spune:
aa, da, si noi suntem cu gummy bear, schnappi si papa pinguin (germana), si mai sunt cateva de la pigloo in franceza f faine. si am incercat 'the lion sleeps tonight' cantata de animalele alea 2 dar nu stiu de ce, se sperie f tare de ele si plange. cred ca din cauza ca are gura aia mare si i se vad dintii 
ingrid70 spune:
Fetelor, sper ca nu ne-ati uitat.Am citit f repede si nu am retinut prea multe.Din ce retin:
sper, din tot sufletul, ca Bee sa fie bine
. Stiu ce inseamna un diagnostic rau. Pana acum eu am primit 3 dignostice de cancer (organe diferite) cu mare usurinta aruncate in fata. Daca la primul am ras (aveam 24 de ani), la al doilea si al treilea nu prea. acum nu-mi mai aduc aminte altceva pentru ca sunt ffff suparata. Tocmai am aflat ca sora mea are glomerulonefrita (are 30 de ani). De patru saptamani tot face analize, a fost si internata si am tot sperat sa nu fie asta, dar se pare ca s-a confirmat, asa ca sunt fff daramata
. Imi mai aduc aminte ca cineva intreba daca mai este vreun bebe care nu merge singur. Mai este, Alex. Se urca si se coboara singur din pat, se ridica pe orice, merge cu antemergatorul, de manute, dar singur nu. Dar nu ne stresam din pricina asta.Sanatate multa-multa-multa tuturor!
cami_antonia spune:
ingriddddddddddddd
sanatate multaaaaaaaaa
surorii tale
da zi-ne ce inseamna
pupici
si ai incredere
ca daca ai incredere se va face bine
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
alinuk spune:
dragi mamici
va multumesc din suflet pentru gandurile bune
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
www.asociatiamame.com/ro/evenimente/evenimente-actuale/un-zambet-pentru-sanatate.html" target="_blank">
"Zambetul copilului tau iti aduce bucurie in fiecare zi.
Acum, zambetul lui poate salva vietile altor copii"
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
IRA_LIZA spune:
Pupam cu drag! Sanatate tuturor bebeilor, mamicilor & taticilor! LMA Georgeilor - fete sau baietzi (sau, vb Elizei, Gigei)! LMA Alinuk!
Zi aiurea si la noi. Culminata cu 2 episoade de-a dreptul imbecile:
Unu: incerc sa-i dau apa Elizei, ea imi da peste mana, cana cade f aproape de unitatea calculatorului, eu ma enervez si ii spun pe un ton mai forte "fugi de-aici!" la care pitika face 2 pasi inapoi muscandu-si buza de sus, cu ochii mari-mari apoi se arunca cu fatza in jos pe una dintre canapele si incepe sa planga in hohote. Ma simt ultimul om! de la mom ala incoace. Nu mai stiam cum s-o imbratisez dupa aia, ei i-a trecut imediat ce-amn luat-o in bratze insa mie mi-a ramas si in mom asta o spaima de ceea ce pot declansa. Gizas! arestatzi balena k traumatizeaza copiii!

Doi: la vreo ora dupa faza cu "fugi de-aici!" spalam cada si il aud pe taxu cum ridica vocea la ea certand-o k a inchis calculatorul din butonul de la unitate dupa care o trimite in baie la mine. Eu imi vad de treaba, nu intervin intre ei, Eliza OK, ne apucam de baitza dupa care uscat urechi & par plus masaj cu joaca de rigoare, apoi bibe si nani. Inainte de nani de la pranz si de seara o trimit pe pitika sa o pupe tati si sa-i faca pa-pa cu manutza (sper eu si sa-i spuna la un mom dat). Refuz de pupat din partea lui tati. Dupa care morala k ii subminez autoritatea mascarindu-ma cu Eliza in loc sa am aceeasi atitudine k si el cand Eliza face pozne.

Ira, mamica Elizei
mara95 spune:
vor mai fi astfel de momente, din pacate, de neascultare a odraslei si remuscare a parintilor. eu le experimentez destul de des, chiar si cu flavi, care, desi intelege, cateodata se incapataneaza , ajungem la conflicte si ma doare sufletul ca o cert/pedepsesc.
Mara
, mami de Flavi (7 dec 2005)
si Andru (8 ian 2009) 
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
Leditia spune:
Neatza.
Noi am avut o seara si o noapte tare nasoala.Barbata-miu s-a simt tare rau,a facut si febra..iar pe fii-miu l-a apucat urlatul..si s-a tot trezit din ora in ora si numai la geam se calma.Asa ca azi noapte ne-am uitat la masini si la luminitele de afara si-mi venea sa ma culc pe jos de obosita ce eram.Cum faceam un pas spre pat si-l luam de la geam cum se punea pe urlat..Apoi m-au apucat pe mine usturimile si durerile pe la operatie..
Si de la 6,30 suntem in picioare,dupa ce a facut scandal mai toata noaptea,ca nu apucam sa pun capul pe perna ca-l apuca.Probabil din cauza dintilor ca-i ies 2,dar nu pricep de ce la geam nu-l mai durea nimic si-l apuca vorbaria si veselia.![]()
Eu ma indop la randul meu cu medicamente ca ma simt si eu naspa..si in plus dorm pe mine,ca cele 2 cafele baute pana acum nu m-au ajutat.
Ingrid multa sanatate surorii tale.Am citit despre boala,am vazut ca in faza acuta se vindeca.Musai sa gasiti un dr bun sa-i dea un tratament bun si sa o tina sub observatie.
Un we linistit tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
alinuk spune:
dragele mele
astazi e o zi cu multa bucurie pt mine si vreau sa impartasesc si cu voi vestea mare
o buna prietena a primit rezultatul analizelor ...si boala ei (CANCER!) e in remisie totala
Dumnezeu exista, e mare si ne iubeste!!!
(cateva dintre voi o stiu, e vorba despre Mary... a fost acum doi ani o campanie pentru ea initiata de noi, prietenii ei... 'viata pentru mama' s-a numit)
PS: Cami ne gandim la voi... la fratele tau si la Alina... alti luptatori pentru viata
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
www.asociatiamame.com/ro/evenimente/evenimente-actuale/un-zambet-pentru-sanatate.html" target="_blank">
"Zambetul copilului tau iti aduce bucurie in fiecare zi.
Acum, zambetul lui poate salva vietile altor copii"
Nimic nu-i intamplator!
ada_coman spune:
Buna ziua fetelor! 
Ingrid sanatate multa surorii tale. 
Ledi mai ia o
.
Nasol tare cu dintii astia, ce mai tragem si noi...Sanatate multa sotului tau. Si noi adultii suntem usor raciti, dar tare enervant e, sper ca piticele sa scape.
Alinuk frumoasa veste.
Am citit despre Mary la un moment dat. Ma bucur mult pt ea. Sa-i dea Dzeu viata lunga. 
Ira mai patim si noi dintr-astea, mai mult cu cea mare, dar ne impacam repede. Si s-a culcat tati suparat pe fata? :( Ii dam un
mare Elizei ca ne e tare draga. Mai fac si ei pozne, ca doar is copii.
Vorba aia "Babe frumoase si copii cuminti..." 
Crisspy unde te-ai ascuns? Cum mai e Razvi? 
Sanatate tuturor! 
Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU