Fulgusori Nov-Dec 2009 (64)
Raspunsuri - Pagina 16
rgagapie spune:
Buna fetelor,
Incep cu un cu intarziere pentru toti sarbatoritii de ieri si de azi .
Sa va povestesc ce am patit noi ieri: am fost la controlul de 5 luni si apoi la Billa (era chiar langa cabinet) normal ca am fost cu caruciorul. Dupa ce am iesit de la cumparaturi a inceput ploaia si am zis ca luam tramvaiu. De urcvat am urcat bine (ne-a ajutat un nene), dar la coborare am fost singure si s-a blocat carutul intre usi . Ce sa va spun ca mi-a cazut plasa si toate cumparaturile pe jos (sub tramvai) si intr-un final a venit cineva si m-a ajutat.
La ontrol doamna doctor a zis ca suntem dezvoltate cu o luna in avans , dar avem putin mucisori partea buna este ca nu suntem racite .
In rest ne supara rau dintisorii si nu prea am timp sa mai foruiesc si eu , nu de alta dar incepe si numai la mami in brate e bine.
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Poze noi
Poze botez
Ramona de Maya Paula (17.11.2009)
raluci_b spune:
neata
Diana - pupam teo sa treaca mucisorii si sa dormiti bine, si eu plang dupa soacra desi o am pe mama
ragagapie - pupam dintisorii sa nu mai doara
cum ziceam sapt asta am scutire, am dat comanda la o firma de catering de neste bruschete si salate, merg sa cumpar carne si frigariu de gratar, neste salati verzi castraveti cepi ridichi tosr si gata masa.
pe sot l-am programat la tuns sambata timp in care vin toti cei 20 de prieteni. astfel m-am asigurat ca va fi tuns frezat si frumos imbracat. acum ca un adevarat dj ce sunt fac un play list
va pup de nu va vedeti pe alea care va stiti
La multi ani sarbatoritilor/telor, mamici, tatici, frati, bunici si alte rubedenii, care se serbeaza in cadrul acestei saptamani. gata m-am scos
iote ce era sa uit, am bagat babicucul in functiune, in loc sa fac marul copt l-am bagat aici, sper sa fi facut bine sunt incantata merge repede
bubu mic azinoaptea si-a reluat scremetele, dimineata la 6 cand s-a trezit facuse el singurel un caca de om mare
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
lylyana.ion spune:
Diana, sper ca Teo sa fii terminat totusi reprezentatia aseara
Rgagapie, asa e la Ro, daca puteu iti dadeau si-un sut in fund sa cobori mai repede
a treia tentativa cu suc de mar esuata, nu a mai vrut din cana, doar a ros-o. din lingurita nici vorba. sa zic totusi ca adunat a inghitit vreo 3-4 lingurite mai incerc suc de morcov dupa care cred ca fac o pauza de D
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lylyana.ion a treia tentativa cu suc de mar esuata, nu a mai vrut din cana, doar a ros-o. din lingurita nici vorba. sa zic totusi ca adunat a inghitit vreo 3-4 lingurite mai incerc suc de morcov dupa care cred ca fac o pauza de D Lili, mami de Alexandru (18.11.2009) pozicile noastre varsta noastra "Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni." Copilul de pe Marte-Menno Meyjes |
eu cand nu reusesc cu linguritza..o pacalesc cu bibe..si mai bea si asa
Mariuca în oras; 18.04.2010
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me
na_bo spune:
neataaaaa
si la tg mures ploua si e urat...asa e primavara
pupici tutror fetelor si fulgusorilor
Ramo- bine ca ai scapat de gandurile negre si ca sunteti bine
Lyly- eu ii dau cate jumate de lingurita si asa fain inghita , nu-i curge deloc
rgagapie- sa treaca repede dintisorii, tare insensibili oamenii din jurul nostru din pacate
Diana- spor la treburi, sa fie bine teo
fetelor, mai aveti careva bebe cu fontanela mare?
Natalia, fericita de Amalia Maria!!!
ali762000 spune:
Buna dimineata si de la noi.
Cu intarziere zic si eu LA MULTI ANI EDELYNA SI BETTY 78.... si nu in ultimul rand fulgusorilor .
Sapt. asta vreau sa ii introduc si a doua masa la Mihai dar trebuie sa caut sa vad daca gasesc biscuiti fara gluten daca nu atunci o sa incep sa ii fac branza si sa o adaug la pire de mar.
Fetele care au inceput si a doua masa ce le-ati dat puiutilor vostri?
Poate ati mai scris si eu nu am observat.
laviniablaga spune:
Miany...eu incerc zilnic!
Raluci...imi place ca te preocupi cu surprinderea sotiorului...asa trebuie....ma bucur ca esti incantata si de bebicuc...eu inca astept indemnizatia sa`i zic lui Andre sa mi-l trimita...ca nuntile si botezurile m`au cam pus la zid! Pup pe Bubu cel frumos!
Rgagapie...nasoala treaba cu tramvaiul!
laviniablaga spune:
Lyly, eu zic sa nu te ingrijorezi daca Alexutzu nu a vrut azi din canitza...au si ei dragalasii toane...mai incerci si maine!
Andrecluj spune:
Diana Dar Teo e racita? Multa sanatate la puiul mic. Si eu plang dupa toate soacrele pe care le-am avut , numai femei super misto am prins, din pacate nu mai am niciuna. Raluci Fata desteapta! Pufuletii mei sa nu-i dai la invitati, da? Nicio bucata. E foarte bun marul in beibikuk (de cand simulez diversificarea doar asa ma hranesc, Chiara inca nu)La faza cu lipsa de ajutor din partea oamenilor de pe strada ... no comment. Aici e si mai rau. Trec prin fatza mea si sunt cu caruciorul, intra pe usa ditamai barbati si nu iti tin usa, etc. Eu mai bag cate un "grazie" ironic, dar nu cred ca se prind. Degeaba, cand mama nu te invata niste chestii, nu te invata nimeni. Am patit insa intr-o zi ca eram in centru sa ii facem la buni ochelari, dar am ratat ora de masa si Chiara urla de foame. M-am panicat, eram parcata intr-un spatiu tare ingust si efectiv nu am mai putut intoarce masina, de frica sa nu le lovesc pe celelalte. Motiv pentru care am rugat un nene sa imi intoarca masina, era un nene tare bine, de buni a zis ca de fapt as fi putut intoarce masina, dar mi-a placut nenea (). Evident ca pitica a tacut si s-a uitat la nenea ( Rares pui flirt nevinovat, da? Chiara tot pe tine te iubeste) si in final nenea s-a oferit sa imi conduca masina pana acasa. (Am refuzat oferta ca nu stiu ce ar fi zis tati). Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
vias spune:
Lyly daca nu-i place marul???????? Zic asta pt ca am observat la Flavius, nu-l papa sub nici o forma, nici suc, copt, necopt, cu lapte...nu-i place si pace! Incearca cu alte fructe!
Rgagapie cred ca acolo intepeneam in locul tau...of, oamenii astia civilizati.. Va pupam! Bine ca fetita e bine!
Fetelor, multumesc mult pentru ganduri!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE