sunt disperata...un job bun sau cu bebe acasa?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Citat:
citat din mesajul lui flloryy

eu pot sa spun ca sunt norocoasa ,,,,noaptea micutul meu doarme (cel taziu la 10). se trezea pana acum 2 sapt de vreo 2 ori pe noapte, acum o singura data, bea putina apa sau ceai si doarme iar....

Da, chiar poti spune ca esti norocoasa. Asa am zis si eu cand, pe la 4-5 luni, se trezea o singura data pe noapte.
Numai ca obiceiul asta l-a pastrat pana spre 2 ani. Chiar si dupa aia se mai intampla sa dea ceea ce noi am ajuns sa numim "pauza de ora 2". Cerea lapte, si-l bea si se culca frumos la loc.
Ajunsesem sa ma obisnuiesc cu asta si "pauza de ora 2" nu ma impiedica sa ma odihnesc.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinaczm spune:

Cred ca ai luat decizia cea buna. Si eu am doi baieti si fiindca multa vreme am avut afacerea mea nu se punea sa stau acasa cu copii. Asta nu inseamna ca nu m-am ocupat sa nu ma ocup de ei. E foarte importanta parerea mea calitatea timpului petrecut cu copii si nu numai cantitatea.
Si daca nu am stat tot timpul cu copii, cel mare e in clasa a 2-a si e olimpic si la romana si la mate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocofleana spune:

SI EU AM DE GAND SA STAU ACASA CAND VOI AVEA BEBELE!SPER SA REUSESC!

Mergi la inceput