Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (384)
Raspunsuri - Pagina 15
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Mihnutzu' a inceput sa progreseze si el la capitolul olita!Sunt tare mandra de el! Si e a-tat de frumoooooossssssssss ![]() ![]() ,o minunatie de baietel!Are un par asa de cretz,niste onduleuri superbe,si hainutele ii vin asa de frumos pe corp,mai ca-l deochi cand il imbrac.Avem o cipilica de mariner de la C&A si ii ies asa fain zulufii pe langa ea,sa-l papi tot nu alta!Sambata am fost la un botez in Predeal-la Rozmarin!A fost tare frumos,relaxant si reconfortant pt. noi doi(eu si tati) De mult timp nu mai stiam cu ce se mananca ...,,in doi'' Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Antalya 2009 Nasi 2009 Povestea nasterii |
daca tot te lauzi cu un zulufat, ca sa te cred vreau poze
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
Valentina, sper din tot sufletul sa treaca totul cu tratamentul pe care il face...suna tare urat ce ai scris tu pe acolo, la putinele mele cunostinte in domeniu pot spune horrrrrrrrorrrrrr

Luy, crezi ca scapi fara sa te vad cu burticica, banuiesc ca deja a inceput sa se vada...cand mergeti in parc cu tricicleta?
Si noi suntem mare fan tricicleta, o are primita de la un an, am mai avut una dar a cam cedat(tati si mami nu sunt---- sa o repare
), iar de curand cere bicicleta( cea cu roti ajutatoare) si role
, de trotineta am scapat momentan, nu a mai cerut de 3 saptamani....greu cu copilasii care vorbesc si stiu ce vor
si cu parinti care asculta.
Noi suntem acum intr-o etapa de mamosenie, ne vrea numai langa si cu el, dupa cateva zile de urlat ca plecam, a renuntat la santaj...a ramas doar pupaceala si cerut in brate sa ne iubim, uita sa mai coboare,iar eu zuza il mai si iau.....imi rupe mijlocul.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
alinus_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Daria cere mai multa atentie cind il alaptez pe bebelus.Vrea sa ne inbratiseze pe amindoi, sa se joace cu parul meu, sa mi se urce in spate, sa ma pupe... Saptamina asta suntem singure, plinge uneori dupa tati si vrea mereu afara dar mie imi e foarte greu sa ies singura cu amindoi. O sa incercam si noi fara pampers la noapte. Sunt curioasa cum va reactiona cind o sa o trezesc sa stea pe olita. ------------------------------- Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010) L'amor che move il sole e l'altre stelle |
Erina, te rog eu mult canalizeaza-ti energia in alta directie, mult mai constructiv.
Vezi exemplul lui Rox, care a tras cu Alex pana la 3 ani juma'. Deci fara graba. Zic eu, patzita. Accidentele sunt fff frustrante, de ambele parti

Alina,
Doris Maria (02.09.2009, ora 22.00)si
Iulius Teodor
(10.10.2007) Iarna de vis!
Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.
Erina spune:
Buna!
Ce imi place cind scrie mult Teodora

. Abia astept sa vad zulufii lui Mihnutzu.
Ca e frumos stiam demult de cochet nu mai zic ca are mami gusturi!!!
Uite chiar acum vroiam sa pun o pozica cu David in costumasul Orchestra porimit de la tine dar aseara a calcat Daria pe card reader si nu mai merge. Astept sa se incarce bateria un pic si il pun de pe camera.
Alinus nu am pus in practica cu trezitul noaptea. Las lucrurile sa isi urmeze cursul. Multumesc mult si pentru PM. Nu mai apuc sa raspund la ele...
Mi-au prins bine sfaturile.
-------------------------------
Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Daria e bine, astazi a iesit afara, a fost si la bichi si a mincat rezonabil. Aseara iar am tipat la ea si asa imi parea de rau.
Situatiile de genul: nu tipa ca doarme bebe nu pot fi evitate in apatamentul nostru micut. Trebuie sa imi amintesc sa spun: Daca tipi se trezeste bebe si nu putem cotinua jocul.
Ieri ne-am uitat pe poze de cind era ea micuta
. Abia dupa citeva poze a inteles ca acolo e ea si nu David. A fost incintata sa vada spre exemplu, ca si ea a purtat costumasul cu caracatita si pesti pe care il admirase cu o zi inainte. Am vazut si filmulete in care au facut-o sa rida cu hohote iar mie mi-au topit inima.
La pozele acelea cu ea pui mic trebuie sa ma gindesc cind sunt la capatul rabdarii (trebuie sa imi amintesc mereu ca are doar doi ani si sapte luni). Ea e printesa mea iubita si va ramine asa cit va dainui Universul.
O comparam cu David ca fizionomie. Daria a fost dintotdeauna bolfosica , la 6 saptamini avea déjà 5 kilograme. El e mai putin falcos dar mult mai expresiv decit ea la aceeasi virsta. Il ador pur si simplu

. Mi-a oferit si bucuria de a alapta fara ustensile ajutatoare, e cu adevarat la fel de special ca surioara lui.
Mamici care aveti un singur copil dar stati in dubii daca sa il aveti pe al doilea, vreau sa va marturisesc ca orice efort de orice fel merita. Gravidanta e o stare unica, minunata chiar daca e mai dificila, apoi sa tii puisorul dulce in brate (bebelusii miros divin...as sta clipa de clipa sa ii sorb respiratia dulce) e un sentiment de neegalat. Si apoi se vor juca impreuna si isi vor fi sprijin unul altuia cind vor fi mari-mari.
Erina spune:
Roxana eu tot vreau sa ad macar oceanul de cristal si pestii multicolori
Miaunici nu stiu daca ai scris daca ati luat exudates.
Valentina ma bucur ca vestile sunt mai bune decit te asteptai. Sper sa nu fie nici o problema cu ganglionii.
Piciulika bine ati revenit din excursie. Chiar ma gindeam ca bine ca nu a fost sotul tau plecat acum cu aeroporturile inchise. Vaccinare fara simptome neplacute.
Scrisese si Ancasilv zilele astea. salutari lui Vladut@!
Erina spune:
Pentru Teodora: http://i51.photobucket.com/albums/f400/elena74/IMGP9430-1-1.jpg 
Erina spune:
Face figuri computerul ca detaliam despre mine slaba-NOT!!! grasimica e in floare. Orcum daca se vor vedea ceva inbunatatiri abia pester vreo 5 luni asa...
Mada28 spune:
Buna ziua si de la noi! Ne-am intrat in ritm zic eu. Am mare ajutor cu bona lui Luca pana la 4 si apoi cu sotul. Pentru ca, Luca ma solicita din ce in ce mai mult. Dar asta ma face fericita pentru ca aveam sentimentul ca-l neglijez. David e bunut, se scoala de 2 ori pe noapte la 2 si la 5. Plange usor cand elimina gaze. Dar per total e cumintel.
Erina ai mare dreptate e greu cu doi dar e minunat. Eu ma uit la ei si nu-mi vine sa cred ca-s ai mei.Sunt tare mandra de cei doi flacai ai mei.
Am si eu o intrebare pt fetele cu bb nou nascuti. Daca nu ati facut BCG-ul ati scos copiii afara , nu? Mie pediatra mi-a zis ca pot sa-l scot linistita dar am vazut ieri un reportaj iara o mamica zicea ca nu si-a scos copilul de 1 luna deloc afara din acst motiv. Eu nu sunt de acord si daca-l vaccinez la toamna cu bcg il tin pana atunci in casa? Aberatii...
Stiti din ce tari s-a putea cumpara bcg-ul ca s fie compatibil cu tulpinele din Romania?
In rest eu abia astept sa mai fug si eu pe afara. Sincer nu-mi place sa stau in casa.
Sanatate multa bolnaviorilor.
Doamna Teo va invidiez pt momentul in 2 cu sotul
Va pup
o seara frumoasa
Mada mami de Luca si David
miaunici spune:
Erina parca este o jucarie, am uitat cum era al meu micut. Cresc prea repede copilasii astia...
Luat exudat, nu a iesit nici un "animalut"
Pupici

de
Mihnea Andrei(17.10.2007)