Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (384)
Raspunsuri - Pagina 14
SabinaY. spune:
Piciu ma bucur ca ai scris,ma gandeam la voi zilele trecute.Uitasem ca plecati!
Erina mi te-am si imaginat in samurai!Pupam copilasii frumosi.
Valentina prin cate treceti!Sanatate!
Am plantat rasaduri de rosii,seminte de floarea soarelui la incoltit.Erika e f bucuroasa,spune ca le va uda zilnic.E lesinata dupa rosii.
Diseara evadez la film,ma duc sa vad vestitul Alice-3D...poate nu mai dorm la noapte.
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
miaunici spune:
Pt Piciulika 
Maine este ziua cea mare, o sa mergem la pediatru, sa vedem cum a evoluat Andrei, ce urmeaza sa mai facem si cam ce solutii o sa adoptam pentru imunizare.
Sper sa-mi gasesc raspunsuri la cat mai multe intrebari si cel mai important sper sa se faca Andrei bine. Mi-e un dor de iesit cu el in parc, mai ales acum ca apare si soarele.
Aveam planuri mari inainte de boala, sa ne achizitionam una bucata tricicleta si sa facem turul parcurilor din capitala.
Pupici la toata lumea si multa sanatate
mihailescu teodora spune:
Miaunici
,suna tare urat ce povestesti tu despre Andrei!Bietul de el,mi-e asa de mila,saracutul!
Noi am facut Prevenarul in 3 doze,inca de la 9 luni si slava Domnului,n-am facut nimic pulmonar pina acum.A avut ceva tuse si Mihnutzu',dar din cauza secretiilor abundente din nasuc!Am rezolvat cu 'pele(siropele
) si aerosoli in general cu subs . ce fluidifica secretiile-ACC 300,rareori Flixotide si Ventolin si nelipsitul ser.
Io zic ca a fost de bun augur Prevenarul.
Sper sa-ti spulbere o parte din temeri si angoase discutia cu pediatra!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
miaunici spune:
Teodora si noi facem aerosoli, cu ventolin si apoi a 2 a tura cu flixotide, de 2 ori pe zi, luam si siropele, dar momentan suntem si cu antibiotic. Sper maine cand o sa-l asculte la plamani sa nu se mai auda urat.
Sanatate multa
Sabina japonica

...mami...ce bine aratiiii 

Io de ce n-am vazut pozele cu voi pina acum?
Iar Lisa si Erika sunt un vis!!!
de
Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Erina,draga mea
!Am uitat cu desavarsire sa raspund la sms!
L-am citit atunci(eram la volan),am considerat cazul rezolvat,am zis ca raspund cand ajung acasa,si-am uitat complet
Iarta-ma,iubita!
Iti multumesc f mult pt. intentie,dar deja rezolvasem cazul ca fusese cumnatul meu la Geneva si ne facuse aprovizionarea ca varf si indesat!![]()
Pupam tare-tare pisoiasul David
si fetita frumoasa Daria
!Dar si pe mamica slaba
de
Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Luy
,sigur nu scapa necalarita tricicleta Mariei
E pasionat rau de tot ce inseamna mijloace de deplasare-fie ele terestre,navale sau aeriene!![]()
Abia astept sa vad o burtika de mamica scumpa!
de
Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Mihnutzu' a inceput sa progreseze si el la capitolul olita!Sunt tare mandra de el!
Si e a-tat de frumoooooossssssssss

,o minunatie de baietel!Are un par asa de cretz,niste onduleuri superbe,si hainutele ii vin asa de frumos pe corp,mai ca-l deochi cand il imbrac.Avem o cipilica de mariner de la C&A si ii ies asa fain zulufii pe langa ea,sa-l papi tot nu alta!![]()
Sambata am fost la un botez in Predeal-la Rozmarin!A fost tare frumos,relaxant si reconfortant pt. noi doi(eu si tati)![]()
![]()
De mult timp nu mai stiam cu ce se mananca ...,,in doi''![]()
![]()
de
Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Cumatraaa
,ce faci?Baga pozele draga mea,ca azi am chef de brambureala pe net!
Shtttt,sa nu auda sefu'![]()
de
Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Cumatraaa ,ce faci?Baga pozele draga mea,ca azi am chef de brambureala pe net!Shtttt,sa nu auda sefu' Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Antalya 2009 Nasi 2009 Povestea nasterii |
Munca si intalniri. Canci poze. Cred ca mai degraba iesim la un suc si vin cu laptopul (de fapt nici pe laptop nu le-am descarcat inca).
Palavrageala telefonica nu ai vrea?