uter bicorn
salut fetele
joia trecuta am facut HSG-
si am uter bicorn..& 1 milion de gigei cu 50 % mibilitate.
deci,eu ce sanse am sa raman gravi cu FIV???
imi vine sa ma arunc de pe geam

Raspunsuri
marig spune:
am intrebat o pe doctorita mea,neuman oana,iasi,dcaca merita sa cheltuiesc banii pe fiv..si mi-a raspuns ca nu trebuie sa ma stresez..ca f multe femei duc sarcina pana la capat..
am mai intrebat si alti doctori..care mi-au zis ca de fapt nu e bine deloc.
poate ar tb sa repet hsg-ul?/
ca din ce vad eu pe net,uterul meu e septat,nu bicorn.
ce ma sfatuiti??????
madutza_bra spune:
Poti ramane insarcinata, doar ca va fi o sarcina ceva mai pretioasa, vor trebui mai multe controale, monitorizari, etc
Prietena mea avea aceeasi pb, plus 2 coluri in loc de unul singur.
Nu renunta, bebe merita orice sacrificiu. 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
madaluta spune:
diagnosticul de uter bicorn sau septat nu se poate pune prin Hsg. doar medicii incompetenti pot face asa ceva. am trecut exact prin problema asta si stiu. noroc k se inventase internetul si m-am documentat. asa am aflat de pe site-ul d-lui dr tutunaru k un astfel de diagnostic se poate pune doar in urma laparoscopiei asistata histeroscopic. urmatorul pas a fost sa pun mana pe telefon si sa-l sun. m-a programat , am facut si histeroscopie si laparoscopie s-a vazut k e septat si nu bicorn, am facut apoi din nou histeroscopie in care mi-a fost rezecat septul, la o luna din nou o histeroscopie investigatorie sa vad daca totul e in regula si in luna urmatoare am si ramas insarcinata si am dus sarcina cu brio la capat. toate astea s-au intamplat la sf lui 2005inceputul lui 2006 si ma gandeam k medicii s-au mai informat si ei, dar vad k nu e asa.
mie diagnosticul de bicorn in urma hsg imi fusese pus la medsana de un dr renumit...pacar k doar renumele era de dansul si norocul meu k m-am informat singura asa cum faci si tu k altfel el ma punea sa maoperez clasic.
laparosopia si histeroscopia sun f usoare n-ai de ce sa te temi
mult succes si dc mai ai intrebari mai bine mi le pui pe pm k nu stiu cand voi mai trece pe aici...