*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (399)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

nici mie nu-mi plac curele astea restrictive,disociate,(le-am incercat de muuult pe toate si nu-s de mine) etc......eu inainte sa raman gravi, aveam un stil de viata super....mi-l formasem cu cativa ani inainte....dar datorita raului care l-am avut pana in saptamana 14-15 de nu puteam manca orice, m-am prostit cu diverse...si uite asa....a luat-o razna stilul meu.....la mine este greu primele zile dupa care ...nu mai am treaba, nu poftesc, nu ma mai intereseaza mancarurile altora.........la mine functioneaza : fara dulciuri, fainoase, fara garnituri la fripturi, fara mancare dupa 6 seara la inceput, mai incolo dupa 7, doi litrii de apa.....ceai verde....si nu mai stiu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE,FERICIRE SI TOT CE VA DORITI!!!
SA CRESTEI MARI SI SA LE ADUCETI BUCURII PARINTILOR
Stefanutz, Andreea,Briana,Luca si David

am apasat din greseala pe ceva si mi-au disparut toate ferestrelesi nu pot sa deschis emoticoanele

Nici pentru ce dai faci cinste????

gata, fug lava dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Bitza, imbatranesc, ma, imbatranesc!

------------------------------------------------------------------
Imi place munca... ma fascineaza... Pot sta ore in sir sa ma uit la ea. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

LA MULTI ANI,NICOLETA!!!

LA MULTI ANI,ANDREIUTZA!!!

LA MULTI ANI,STEFANUTZ!!!

LA MULTI ANI ,BRIANA & LUCAS & DAVID!!!

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

mai stau si eu putin si merg la nani dar nu inainte de a lua o gura de papica si o gura de suculet de la sovi si nicoleta ..multam frumos pt tratatie

sovi astept cu nerabdare pozele in tinuta izmenara
nico f tare faza cu chiloteii tipic romanesc

kya

Citat:
intinde mainile si zice altu' si dupa aia plescaie
mititica

andruta mea nu stiu ce a patit asta seara la culcare ca am stat o ora si ceva pana sa adoarma...ne-am pus in pat la ora 22,30 cu becul aprins..mi-a cerut papa si a zis "nana"..cand l-am auzit asa ,m-am si mirat ca el deobicei se culca pe la ora 23...i-am dat bibele si apoi am stins becul sa adoarma...pai ce s-a mai frichinit,vorbea cu tataie "ninu" ...tataie nana,toto nana,bibitza nana, ghi ghi(gastele) nana etc...apoi a inceput sa intrebe de ta'su ..a incetat cu ta'su a inceput sa-mi ceara chitia=caciula pt ce nu stiu..i-am zis ca nu are ce sa faca cu caciula pt ca este cald,caciula purtam doar afara...nimic si nimic i-am dat o caciula si si-a pus-o in cap(saracu' a ramas cu sechele de cand a fost bebelush)..deci pana nu l-am chemat pe ta'su in camera,el fiind la calculator ,nu a adormit...cum ii ziceam "hai mai mami nani...incepea sa planga"..e prima oara cand face asa ceva...il vroia pe ta'su langa el...apoi m-am dus si eu sa-mi fac baie,mi-am curatat unghiuele...si iote ca acu' ciripesc..ca poate va intrebati ce caut la ora asta pe crengutza

acu' va las ma indrept catre patutz...va si sa aveti o duminica frumoasa

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Sasha, Honey, Vlad, Alexandra, Stef si Andreea

Sa cresteti mari, sa fiti voiosi si sanatosi!

Felicitari, mamici, sa va aduca numai bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

La Multi Ani Fericiti

STEF
ANDREUTA

BRIANA,LUCAS si DAVID

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

LA MULTI ANI,NICOLETA!
Sa fi fericita alaturi de familia ta frumoasa si sa dea DD sa faci si fetita mult visata!

Mergi la inceput

Repede si cafeluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Buna dimineata .

Nici nu stiu ce sa va zic . Ma cam tarasc...azi mergem la ziua unui prieten, la o ora tampita pentru Sof, care nu stiu cand si cum va dormi...enfin, om vedea.

Noi ne-am hotarat, mergem la mare unde am fost si anul trecut, la Venus, e liniste, e aproape, numai bine pentru nervii mei intinsi si pentru o gravida de aproape 30s atunci .

Si mai am o intrebare: cineva i-a facut cadou Sofiei la party un set cu Minnie si Goofy si Toodles. E lesinata dupa ei, spuneti-mi, va rog, unde gasesc si restul? Pe cutie arata ca mai sunt doua seturi, cu restul "prietenilor"

Va pup, incerc sa mananc si eu ceva....

Mergi la inceput