*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (399)
Raspunsuri - Pagina 16
bitza037 spune:
nici mie nu-mi plac curele astea restrictive,disociate,(le-am incercat de muuult pe toate si nu-s de mine) etc......eu inainte sa raman gravi, aveam un stil de viata super....mi-l formasem cu cativa ani inainte....dar datorita raului care l-am avut pana in saptamana 14-15 de nu puteam manca orice, m-am prostit cu diverse...si uite asa....a luat-o razna stilul meu.....la mine este greu primele zile dupa care ...nu mai am treaba, nu poftesc, nu ma mai intereseaza mancarurile altora....
.....la mine functioneaza : fara dulciuri, fainoase, fara garnituri la fripturi, fara mancare dupa 6 seara la inceput, mai incolo dupa 7, doi litrii de apa.....ceai verde....si nu mai stiu acum
bitza037 spune:
LA MULTI ANI CU SANATATE,FERICIRE SI TOT CE VA DORITI!!!
SA CRESTEI MARI SI SA LE ADUCETI BUCURII PARINTILOR
Stefanutz, Andreea,Briana,Luca si David

am apasat din greseala pe ceva si mi-au disparut toate ferestrelesi nu pot sa deschis emoticoanele
Nici pentru ce dai faci cinste????
gata, fug la

va
dulce
Nicoleta spune:
Bitza, imbatranesc, ma, imbatranesc!
------------------------------------------------------------------
Imi place munca... ma fascineaza... Pot sta ore in sir sa ma uit la ea. :)
ramo_cata spune:

LA MULTI ANI,NICOLETA!!!
LA MULTI ANI,ANDREIUTZA!!!
LA MULTI ANI,STEFANUTZ!!!
LA MULTI ANI ,BRIANA & LUCAS & DAVID!!!

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ramo_cata spune:
mai stau si eu putin si merg la nani dar nu inainte de a lua o gura de papica si o gura de suculet de la sovi si nicoleta ..multam frumos pt tratatie
sovi astept cu nerabdare pozele in tinuta izmenara![]()
nico f tare faza cu chiloteii
tipic romanesc
kya
| Citat: |
| intinde mainile si zice altu' si dupa aia plescaie |
mititica
andruta mea nu stiu ce a patit asta seara la culcare ca am stat o ora si ceva pana sa adoarma...ne-am pus in pat la ora 22,30 cu becul aprins..mi-a cerut papa si a zis "nana"..cand l-am auzit asa ,m-am si mirat ca el deobicei se culca pe la ora 23...i-am dat bibele si apoi am stins becul sa adoarma...pai ce s-a mai frichinit,vorbea cu tataie "ninu" ...tataie nana,toto nana,bibitza nana, ghi ghi(gastele) nana etc...apoi a inceput sa intrebe de ta'su ..a incetat cu ta'su a inceput sa-mi ceara chitia=caciula
(saracu' a ramas cu sechele de cand a fost bebelush)..deci pana nu l-am chemat pe ta'su in camera,el fiind la calculator ,nu a adormit...cum ii ziceam "hai mai mami nani...incepea sa planga"..e prima oara cand face asa ceva...il vroia pe ta'su langa el...apoi m-am dus si eu sa-mi fac baie,mi-am curatat unghiuele...si iote ca acu' ciripesc..ca poate va intrebati ce caut la ora asta pe crengutzaacu' va las ma indrept catre patutz...va
si sa aveti o duminica frumoasaRAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
Olgutzika spune:

Sasha, Honey, Vlad, Alexandra, Stef si Andreea

Sa cresteti mari, sa fiti voiosi si sanatosi!
Felicitari, mamici, sa va aduca numai bucurii!

Simo27 spune:

La Multi Ani Fericiti
STEF

ANDREUTA

BRIANA
,LUCAS
si DAVID
mami de David
, Sam
si Siluan
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
Simo27 spune:

LA MULTI ANI,NICOLETA!

Sa fi fericita alaturi de familia ta frumoasa si sa dea DD sa faci si fetita mult visata!
mami de David
, Sam
si Siluan
Simo27 spune:
Repede si cafeluta

mami de David
, Sam
si Siluan
Olgutzika spune:
Buna dimineata
.
Nici nu stiu ce sa va zic
. Ma cam tarasc...azi mergem la ziua unui prieten, la o ora tampita pentru Sof, care nu stiu cand si cum va dormi...enfin, om vedea.
Noi ne-am hotarat, mergem la mare unde am fost si anul trecut, la Venus, e liniste, e aproape, numai bine pentru nervii mei intinsi si pentru o gravida de aproape 30s atunci
.
Si mai am o intrebare: cineva i-a facut cadou Sofiei la party un set cu Minnie si Goofy si Toodles. E lesinata dupa ei, spuneti-mi, va rog, unde gasesc si restul? Pe cutie arata ca mai sunt doua seturi, cu restul "prietenilor" ![]()
Va pup, incerc sa mananc si eu ceva....