*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (399)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo27

Din 4 sarbatoriti nimeni nu da nimic

:)

serviti, si cand mai vreti, mai cereti :D

Va multumim din suflet pentru urari!

Oh, am copil de 2 ani! cred ca e de bine, chiar daca a urlat azi de ne-a capiat pana la somnul de pranz -ii ies toti 4 caninii odata!
Tati i-a facut tort (cu blaturi cumparate ), ca mie imi era rau si vroiam sa cumparam un tortulet mic, 'de familie".
oricum sasa nu mananca nimic si nu mai avem ce sa "stricam" la el. pana la urma a iesit bine ne-sarbatorirea, ca au venit sora si cumnatul, am gatit impreuna un wok iami iam, cu niste pizza antreu, si tort. sasa dupa 4 ore de somn (!!) s-a trezit alt copil, a mancat ciorba multa dupa 2 saptamani de iaurti si atat, si apoi i-am infipt si 2 lumanarele taiate dintr-una de ceara de la biserica in care a suflat si s-a veselit, si culmea, a mancat si tort!
voi publica si pozici si filmulete, sper sa nu va sochez prea tare cu tinuta noastra izmenara, care n-are nimic a face cu o sarbatorire, dar daca asa ne-am simtit bine...

Nico, succes cu dieta. sa stii ca si monti are 2 faze de dieta, prima mai drastica de slabit mai accelerat, si una de mentinere. tu, daca dieta ta te inspira, nu e rau, dar musai dupa aceea sa te straduiesti sa te mentii (cu monti de exemplu ) macar cateva luni, ca cica organismul are o memorie a lui, cum ca tre sa se ingrase la loc, ca asa stie el, sa mentina kilele cu care e obisnuit (daca a fost dodolotz mai mult de un an). nutritionista vara-mii (d-na tivadar) i-a zis ca cine e plinut de mai mult timp si a slabit, tre sa fie f atent la mentinere 1 an intreg! apoi e lejereala.
sper ca s-a inteles macar jumate din ce am zis

Bubulina, of mama, servici... poate mai faci bb3 ca sa mai stai pe aici? :) esti tare simpatica!
La multi ani Stefului pentru maine!

La multi ani, ursulet!
La multi ani, Honey!
La multi ani, Alexandra! Ali Bia, mai zi si tu o vorbulita

Va pup apasat!
ma duc sa imi strang cearsafurile din balcon, sa nu se puna cenusa pe ele

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

N-am plecat... tot mai citesc diverse subiecte.

Sanziana viseaza - sta cu gura deschisa, intinde mainile si zice altu' si dupa aia plescaie Copilul asta VISEAZA ca mananca Lesin de ras!!!

Pe cuvant ca am hranit-o astazi!

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Nico merci mult...muahhhhh
.....esti de coma cu chilotii aia........s-ar putea sa ai dreptate ca asta este boala veche la romani cu chilotii intinsi la vedere
..sa stii ca am vazut ,cred ca juma, de filmulet zilele trecute,parca cu Matei pe bici cand il tineai de bluzita sa nu cada....dar am uiti sa scriu..,,super

Simo ,ma bucur ca Siluan este bine

Sovi sa va fie de bine petrecareala.....chiar ca alta viata cand iti doarme copilul atat si mai mananca si un castronel de ciorbitza

bey, eu am dormit de la 5 fara ceva pana pe la 8 fara ceva(timp in care mama a scos-o pe Antonia la joaca la pii, ca zicea ea, ca urla dupa mine, dar nu am auzit nimic atat de obosita am fost, azi noapte m-a culcat pe la 3,si zilele trecute mai la fel,si nu am recuperat deloc dupa amaiza) si cand m-am trezit mi-am facut un expresso...si vad ca sunt fresh....dar nu pot sa fac nimic ,ca dorm aici in sufra musafiri(mama si bunica-mea) si fac zgomot, cred ca mai stau putin pe aici,chiar daca scriu incet sa nu se auda tastele.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Sovi, stiu despre Monti, am cartea acasa (si aici varianta electronica). Eu asa intentionez: sa slabesc mai rapid cateva kile si apoi sa ma straduiesc (cu Monti 2, oare merge sa sar prima etapa?) sa slabesc mai usurel si sa ma si mentin. Am o prietena care a tinut Monti si in 3 luni a dat jos tot ce era in plus. Si s-a mentinut, tot cu Monti, de nici nu a mai pus pe ea, desi nu a mai respectat litera cartii... Oricum, sper sa imi scoata sotul meu cartea la imprimanta, sa ma reapuc sa o studiez... altcineva mi-a promis ca imi da cartea de bucate Monti... Sa nu te superi daca ignor tratatia ta virtuala. Sa-ti traiasca flacaul!!

------------------------------------------------------------------
Imi place munca... ma fascineaza... Pot sta ore in sir sa ma uit la ea. :)

Mergi la inceput

Eee, Bitza, daca te uitai pana la final il vedeai mergand singurel!

Mergi la inceput

Nico, pai, daca ai la indemana link-ul, da-l incoace ca acum nu trage Antonia de mine si pot sa-l vizionez pana la sfarsit...
vreau si eu Monti electronic..pleaseeeeeee...ca si eu incerc sa tin un fel de cura, mai usurel la inceput sa ma dezobisnuiesc de proastele obiceiuri.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

La multi ani, Honey, Alexandra, Sasha si Vlad!!!

seara buna! noi am fost azi la botez la nepotica mea, ioana si ne-am simtit tare bine. s-a facut la snagov, intr-o bisericuta micuta si draguta, slujba frumoasa si preotul de nota 10!!! s-a jucat cu teo si tare incantat era piciul, incat, dupa ce a terminat preotul de cantat a inceput sa-l aplaude si sa strige "bravoooo!!!". am crezut ca lesinam de ras! apoi, cand au inconjurat masa si cantau, teo a inceput sa danseze si sa cante si el, iar moment de hlizeala generala.
in rest, voie buna, papa buna, eu m-am tot chinuit sa fac combinatii monti, cu toate ca la sfarsit am "pacatuit" cu o gurita de tort .
ieri aveam -2.5 kg, azi habar n-am, caci a crapat bateria de la cantar(si-a facut un obicei sa decedeze cand tin eu cura!!!).
nico, te avertizez la o chestie. dupa un regim strict, daca te apuci de monti, mai mult ca sigur vei lua la inceput in greutate, apoi, vei incepe sa scazi iar. chiar scrie asta pe undeva prin carte...
cum zicea si sovi, faza 2 este foarte importanta, trebuie chiar sa devina un fel de viata, caci succesul unei diete nu e dat de nr de kg scazute intr-un timp record, ci de perioada de mentinere. aia cu 1 an, imi pare rau, nu e asa, caci eu dupa ce am nascut pe alex am slabit 14 kg in 5 luni de monti, apoi m-am mentinut 2 ani si jumatate cu un fel de faza 2 amestecata cu dezmat....si apoi, cate 1 kil, cate 1 am "dospit". bine, pe mine m-a "ajutat" si nesimtita mea de tiroida....
oricum, cu monti se vad rezultate cam dupa 2 saptamani, cel mai adesea sesizabile la nivelul fizicului, nu la cantar. mai e ceva, ca oridine a slabirii: mai intai se duce apa din tesuturi, apoi masa musculara, slaninuta mai tarziu...d-asta e aiurea rau un regim restrictiv si limitativ! pt ca organismul are nevoie de toate grupele nutritive: proteine, glucide, lipide.
daca tu mananci 10 felii de paine intr-o zi, kaka maka proteine! si uite asa se mai topeste putin muschiul...in final, piele flescaita, cu vergeturi, deasupra unor pernite de slaninuta...si un aspect de "portocala".
am inteles ca cel mai bine se slabeste "proteic" (Atkins), hranind muschiul, insa!!! exista un mare risc si anume acumularea in exces de acid uric, care poate duce la aparitia gutei sau suprasolicitarea rinichilor.
Nutritionistul la care am mers eu imi recomanda regim vege dimineata si pranz plus un supliment proteic de baut seara (pe baza de soia). La inceput a zis dimineata sa am masa strict de fructe, exclus banane, struguri, pepene, la pranz supa de legume strecurata si seara carcaletele ala proteic. Brrrrrrrrrrrr. Am rezistat 3 zile de regim d-asta tampit, apoi am dat-o in hipoglicemii urate….apoi, mintea mea creata a apelat la celebra “supa de varza” de mi-am facut bila zdrente, iar acum cum gust un fir de varza moooor. Apoi, iar, in prostia mea, am dat-o pe “disociat” si am mancat o zi numai fructe, una legume, una carne (oribillllllllllll), una lactate , una banane si ultima orez chior (oribilllllllllllll) si am avut “performanta” de a slabi 5 kg, dupa toate cele 3 regimuri idioate. Eeee si am terminat eu curele si am revenit la normal, dar fara dulciuri, paine, sucuri si am pus 4 kg inapoi in 2 sapt!!!!!!!! Si atunci….am ales monti, cu care am decis sa raman, caci mi se pare cel mai echilibrat, lejer si normal….

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

nico, am eu o gramada de retete monti. pt toate gusturile si poftele. unele sunt delicioase!

bitza, hai pe mess si iti dau ce vrei monti!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Alinutz sunt pe mess, ......cateva minute nu am fost ca nu stiu pe ce ama apasat si mi-au disparut cu totul ferestele deshise si nici nu le gasesc, dar am deshis alta noua...

Mergi la inceput

Poftiti de luati si va infruptati (cafeaua pentru dimineata). Asta ca sa nu cumva sa nu mai ajung pe la laptop maine si sa va las flamanzi...

Mergi la inceput