Aspirante optimiste > 20 ani (477)
Raspunsuri - Pagina 19
IONY_82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelu86 eu nu am avut niciodata probl cu sanii a fost tocmai invers. dupa ce am pierdut sarcina au inceput sa mi se umfle inainte sa vina cm. sa fie tari si sa nu pot dormi pe burta. dar mancarimi iar nu am avut pana luna trecute. offf...oragnismu meu imi cam face nazuri, cand e asa, cand altfel http://davf.daisypath.com/WBynp2.png Albumele noastre![]() Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acestaIn momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu! In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu! In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu! In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu! In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu! Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine! Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta |

Corpul fiecarei femei are misterul lui
asteptat cu optimism 

http://picasaweb.google.com/100715852548040390541/NOI2
bebelu86 spune:
sa sti
in fiecare luna ma uimeste.
si in fiecare luna vine cu ceva nou.
de nu mai inteleg nimic 
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi
anul acesta
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelu86 sa sti in fiecare luna ma uimeste. si in fiecare luna vine cu ceva nou. de nu mai inteleg nimic ![]() http://davf.daisypath.com/WBynp2.png Albumele noastre![]() Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acestaIn momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu! In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu! In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu! In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu! In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu! Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine! Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta |
poate luna asta vine cu bebe, ca sa te uimeasca de tot

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008 Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
mandreeac spune:
Doamne cat ati mai scris, mi-a luat ceva pana v-am citit! Eu imi fac test abia peste doua saptamani ca sa zic asa pe 26-27 aprilie, pana atunci nu imi fac planuri. Daca vor continua durerile de sani, poate mai incerc unul. Cert e ca de o saptamana nu ma mai lasa durerile si eu asa ceva nu am mai avut. Daca o vrea Doamne, Doamne sa fie bebe, chiar neplanificat as fi foarte fericita, dar sa vedem.
Eu am fost cu ai mei catelusi la doctor sa le taie unghiutele si unul dintre ei nu se simtea bine si trebuie sa ii fac tratament, asa ca d-aia am disparut dintr-o data.
Va multumesc pentru raspunsuri dragele mele, sunteti extraordinare si foarte, foarte amabile!
Yasmi sa fie bebe, sa te ajute Domnul!Eu am in sertar 2 teste care ma asteapta unul barza si unul sure check.
Andreea M.
madutza_bra spune:
bebelu, nu cred ca imi voi lua temp luna asta dar voi merge in per ovulatiei la monitorizari (sper) sa vad daca s-a refacut endometrul, daca ovulez ok, etc
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
madutza_bra spune:
mandeeac te testezi impreuna cu bebelu 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
didi32 spune:
Pe mine in mod misterios nu m-au durut deloc de data asta inainte sa-mi vina. inainte era semn clar, acu' nu stiu ce s-a-ntamplat
in devenire
sherbi spune:
deci... am terminat cu calcatul desi mam mai astepata vreo 10 lenjerii pe saptamana viitoare. acu ma bag la curatenie.
in legatura cu ciclu. mie imi joaca feste. ba ma dor sanii inainte cu o saptamana, ba deloc. ba ma doare mijlocul si burta putin, ba ma doare jos la "vrabiuta".
temperatura. ma apucasem si eu de acest sport. dar o mai iau cand ma apropii de ciclu sa vad daca ramane peste 37. am observat ca scade cam cu o zi-doua inainte pe la 36.6.
cu mucusul stau cam prost. de curand am aflat ca tre sa arate ca albusul de ou. ei bine la mine nu exista acest albus deloc. acu o luna ma tot uitam prin chiloti dupa el, da nimik. am bagat deshtu dupa el si am scos un firicel mic mic ce parea sa semene cu albusul. scuze de detalii scarboase. nu stiu daca asta inseamna ca am sau n-am ovulatie.
despre teste de ovulatie. luna trecuta am facut prima oara in viata mea. am facut cand credeam eu ca trebuie sa fiu si s-au pozitivat testele. am si prestat insa se pare ca-n zadar.
am zis sa incerc si luna asta cu branca ursului si cu pastile de napraznic si daca nu se prinde o sa merg prin dr., desi mi-e urat de investigatii...valeleuuu
dar eu am presimtirea ca o sa se prinda
![]()
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
sherbi spune:
madutza...curiozitate: ai zis de doua sarcini dar vad la semnatura ca esti mama doar de un baietel. sau is io chioara?
eu la david am ramas dupa 8 luni din care doar in sase am prestat, restul le-am ratat din varii motive.
in luna iunie 2006 am avut nunta. in iulie am plecat in sicilia cu sotul. pana atunci eram atenta sa fac dragoste in perioada ovulatie, insa fara o monitorizare de orice fel. doar dupa calculele mele. in luna iulie mi-am propus sa nu ma mai stresez ca tre sa plec in concediu si cand vin il iau pe sot de mana si mergem la investigatii. dar nu a mai fost nevoie ca eram gravi. nu stiu cand am prestat, deci nu stiu cand l-am conceput pe david.
asa ca si stresul asta face rau intr-un fel sau altul.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
didi32 spune:
Fetele am plecat si eu acasa, va
icesc pe toate, sa ne auzim zilele urmatoare cu liniutele asteptate!
in devenire