Aspirante optimiste > 20 ani (477)
Raspunsuri - Pagina 10
tanamera spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cos_minutza Nu stiu daca ma testez luni ,oricum nu am mari sperante,asa ca ![]() Da Roxi asa se zice ca Surecheck si Blueclar(parca Cosmi ![]() |
Cosmina e clearblue.
Eu in ultimele luni faceam doar sure check,am avut si eu teste cu a 2-a liniuta palida.Si de multe ori nu ma mai testam deloc pentru ca imi era super regulat ciclu,ca al tau Didi.
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
cos_minutza spune:
Yasmi nu cred ca influenteaza,in careva zi zicea Doula ca hormoni sintetici ar influentza dar cei naturali nu,acum sper ca am inteles bine![]()
Cosmi
bb_yasmi spune:
tanamera si era fals pozitiva cu liniuta pala, nu?
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+
si poate cat de curand 
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

didi32 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui tanamera
Cosmina e clearblue. Eu in ultimele luni faceam doar sure check,am avut si eu teste cu a 2-a liniuta palida.Si de multe ori nu ma mai testam deloc pentru ca imi era super regulat ciclu,ca al tau Didi. http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png |
Tana, eu de 2 ori am apucat sa fac teste, asa ca mi se parea mie nu stiu ce, si de fiecare data am luat-o in plina figura
, asa ca nici eu nu mai fac, ce-i drept nici n-am motive
in devenire
cos_minutza spune:
Didi esti o scumpa,dar te rog eu sa nu scoti motzatele da?
Tanamera am fost pe aproape![]()

Cosmi
bb_yasmi spune:
cosmi 
momrntan mai am doar 2 teste in casa, unul in fac duminica si altul luni. asa imi place sa le fac.....
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+
si poate cat de curand 
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

bebelu86 spune:
Yasmi am gastia asta
Exista anumiti factori care pot influenta rezultatul?
Unele produse farmaceutice precum Humegon, Pregnil, Profasi, Pergonal, A.P.L. pot contine hormonul HCG si pot influenta precizia rezultatului. Contraceptivele orale, antibioticele si consumul de alcool nu influenteaza precizia rezultatului. Utilizarea testului de sarcina Surechek intra-un interval de 8 saptamani dupa nastere sau avort poate determina aparitia unui rezultat pozitiv al testarii, datorita prezentei hormonului HCG in organism. Va rugam sa contactati medicul de familie pentru interpretarea rezultatului.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi
anul acesta
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
didi32 spune:
Bine Cosmi nu le scot, da' sa stii ca-s pregatite, un semn sa faci, sa vezi cum sar!
in devenire
madutza_bra spune:
Eu am avut o singura data test fals pozitiv cu clearblue.
In shurecheck si barza am cea mai mare incredere.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

,oricum nu am mari sperante,asa ca