Strumfi de iulie-august 2007 (181)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Georgi, La multi ani si distractie placuta la botez.

La multi ani tuturor celor care-si sarbatoresc onomastica azi.

Pupaturi si weekend placut,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

La Multi Ani tuturor ce poarta numele de Gheorghe, echivalentul " sir- ului" englezesc.
Si noi suntem Gh, numele de familie, si, mai mult, astazi se face juma de deceniu de la cununia civila.

Georgi te pup de ziua ta. Ce tort ti- ai facut?

Michi cooloasa mica ai scris pe wc?

Eu ma simt oarecum mai bine. Va marturisesc ca ieri aveam nu un morcov ci un kil intreg, la ce contractii aveam ma asteptam la orice. Slava Domnului acum sunt mai bine dar tot se intareste burta, dar nu mai sunt dureroase.

Hai sa va zic o faza haioasa. Ieri, e o procedura dupa interventie, iti arata bataile fatului si semnezi pt asta. Eu fiind adormita l- au chemat pe sot. Tot el a incercat sa ma trezeasca, cand l- am vazut eram asa zapacita, nu stiam unde sunt, l- am luat in brate si i- am zis sa ma iubeasca si pe mine. Pe femeile alea le- a bufnit rasul si cica nu, nu, nu aici.... Atunci mi- am adus aminte unde eram.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 17 + cu un mare dolofan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

La multi ani, gheorghitelor si gheorghitilor!
Georgi, la multi ani, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de ai tai si sa va bucurati de pui pana la adanci batraneti!
Ddanagh, asta e faza de "mi-a fost rusineee/antologia umorului pe dc"

Azi sunt cam intoarsa...va pup pe toate!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Diana, mersi frumos pt raspuns si detalii, esti f draguta. Vrem sa mergem in Bulgaria in jur de 25-27 iulie, nu am data fixa. Planurile noastre de vacanta s-au tot schimbat, initial vroiam sa mergme in Rom la incaputul lui iulie si de acolo in turcia, dar cum ziceam mi-e teama de caldura plus ca nici perioada nu ma aranja prea tare. Asa ca ne-am hotarat sa mergem in Rom in jur de 20 iulie pt aprox 3 sapt timp in care sa mergem la mare in Bulgaria. Am o colega bulgaroaica si ea mi-a recomandat tot Albena si Sf C-tin si Elena pt familiile cu copii. Ar fi frumos sa ne nimerim in aceeasi perioada, voi cand mergeti?

Michi, regina reginelor, sper ca te-ai facut bine. Marfa ca vii aici, mi-am consultat agenda, hi-hi, si sunt libera pe 26, 28, 31 mai si 1 iunie.

Lachi, sigur de la fier a fost constipatia lui Iris, nu te-a prevenit pediatrul? Am luat si eu fier pe perioada sarcinii si fiind sarcina cu mari probleme nu aveam voie sa ma constip, luam duphalac zilnic, in cana de cafea cu lapte. Acum am vazut ca se gaseste duphalac sirop care contine si prune, ambalat in doze unice, stiu ca am cumparat pt socrii.

Si Sonia are perioade cand face gloante si se chinuie mititica, mai ales ca nu ies pe rand ci sunt lipite intr-o bila tara, uneori ies cu un pic de sange, mai ales ca in ultima vreme refuza sa mananca orice fel de supa/ciorba si nici cu bautul lichidelor nu se omoara. Iar cand face cat de cat normal, face frate niste monstrii, nu stiu de unde si cum ii scoate, scuzati detaliile, dar e incredibil.

Luna, sanatate multa lui Cosmin. Masina va trebui sa le-o ducem cand mergem la vara in Rom, probabil pleaca sotul cu masina si merg eu cu piticii cu avionul. Voi ce faceti la vara?
Nu mai avem cum sa ne vedem la Disneyland, cum ziceam mai sus ne-am schimbat datele de placare.

Vivela, chiar e de neinteles de ce nu-i scot pe afara daca au curte, sunt comode rau tantiile acelea.

Dana, ce simpatica ai fost. Bine ca ai scapat de amnio, se vede ca ai fost stresata rau. Sper ca esti f bine acum, .

Pupaturi la strumfarie, tineti-mi pumnii sa fie totul ok cu avioanele ca duminica vine mama la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

sarbatoritilor de astazi!
Georgi, la multi ani!
Dana, bine ca ai scapat. Foarte tare faza cu sotul .

Am povestit la odiseea Larisei, dar va zic si voua ce mi-a facut azi-dimineata: era in patul nostru, ca sa ne jucam fara sa o deranjeze pe Saby, care mai dormea, se intinde peste marginea patului si pune mana pe sticla de apa minerala de alaturi. Intreaba "asta tze e?", eu zic "apa" si ea zice "sticla". Asa-mi trebuie sa dau informatii inexacte copilului, ma taxeaza imediat.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

nu mai sunt regina de ieri....am luat imodium dar cel mai bine cred ca mi'a facut tzuik aia de pruna.....a killerit microbu.
Anto, ne vedem, sanatoase sa fi
Dana, esti totala. Eu cred ca ti se trage de la perioada de antrenamente de dinaintea sarcinii.daca i'ai cerut sa 'te iubeasca' e bine . Bine ca n'ai folosit cuvinte mai obscene. .....am ras de m'am strambat.....sunt ametita, nu stiu unde sunt, da' o partida de sex n'ar strica...hehehehehe.....
Carla, ai ink o fetita precoca. Super!!!!

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

georgi, petrecere mandra.....
Violeta, ce patzishi draguta????

Mergi la inceput

georgi, petrecere mandra.....
Violeta, ce patzishi draguta????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Saby s-a urcat in picioare pe spatarul scaunului meu de la birou: "mami, sa nu te misti ca ma dai cu capu'-n jos si ma fac bucatele si nu mai ai Saby".

Cea mica nu numai ca vorbeste mult mai mult si mai bine decat surioara la aceeasi varsta, dar e si o mica paracioasa, ii explica foarte suparata sotului meu ca sora-sa a bagat ceva in gaura cheii de la usa biroului lui. Sotul a descifrat ce vrea pitica sa spuna, s-a dus sa verifice si a vazut ca avea dreptate .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

m-am intors de la botez..a fost fain dar scurt,am stat doua ore,abia am apucat sa imbuc ordeful.

anto,vio,anca,dana..va pup cu drag,multumesc
m-ati emotionat cu toatele..un mareee

si eu sunt regina,mama ei de viata....sper sa ma lase ca ma doare de numa si vreau sa dorm ca -mi pica ochii.

dana,n-am facut nici un tort caci m-am enervat,m-am ingrasat vreo doua kile...dar am facut o tarta cu visne..totusi

a si labotez n-am putu sa-mi etalez frumusete de bluza pe care mi-am luat-o "ca cadou" de ziua mea si care are niste epoleti asa draguti..cica asa se poarta

anca,bravo larisei,tareee.

Mergi la inceput