Aspirante optimiste > 20 ani (476)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

CAmi e prea dvrm,. cred

oricum v-am zis si ieri k nu prea imi arde de nimic si pana pe 2 mai nu fac nici un test nimic. dc nu vin uratii pana pe 2 seara, pe 3 fac test cand sunt z 34

dar altfel nu. mi s-a luat de teste negative. dau si banii degeaba pe ele.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!

Eu-zice Domnul te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

FETELEEE NU AM TOATE NUMELE PT ACATIST

mi-a ramas asa: Arianna, Dragaica, Violab, Yasmi, Draguta, Bravegirl, JOy, Ioana_mami, Raluci, KAty, Joann, Hera, Ghiocela, VAs, Talida

nu am decat numele fetelor care erau trecute la profil.

in fiecare sapt sunteti citite la acatist miercurea, vinerea la Maslu si duminica la Liturghie

Albumele noastre
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!

Eu-zice Domnul te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Multumim bebelu

Am inceput a doua folie de AC,inca una si chemam barza sa n-il aduca pe
TTC Ticker
Marriage ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui camcris

poate cresc ca sa prins ceva acolo

Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu

Sa te auda Domnul si sa fie asa!Daca e asa, dau de baut! Eu am 84 normal, iar acum 86. Pentru mine e ceva, mai ales ca de ingrasat nu se pune vb oscilez intre 45-46 de kg.

Bebelu, multumim din tot sufletul!

Andreea M.

Mergi la inceput

nu zice de ingrasat k nici eu nu reusesc

am incercat toate metodele posibile si imposibile si de 50 nu trec niciodata

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Neata fetelor! Iar ati prins viteza si pana citesc tot, uit de unde-am plecat
Bebelu, pt acatist iti tb tot numele? ca avem cate 2 si noi.
Andreea, felicitari pt fetita sanatoasa, mai aveti putin si-o tineti in brate... cum a trecut timpul!
Doula, f romantic, poate se prinde ceva dupa atata iubire!
Am admirat pozici la fete, f frumoase, tb sa-mi fac si eu un cont undeva ca am tone de poze si vreau sa ma laud si eu!
la toate

in devenire

Mergi la inceput

nu aveti pt ce fetelor

o fac cu mare drag. sunt citite la sotu meu la biserica iar cand mai mergem in alte locuri le las si acolo. dar sa ajung mai intai.

si sper sa va ajute pe toate, sa aveti liniste in case, pace sufleteasca, sanatate si cat de curand

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

bebelu de ingrasat i-ti mai dau io cateva kg de la mine
bine nu am exagerat dar io zic ca am ceva 54kg. la 1,52 inaltime
multumim

Mergi la inceput

DIdi numele de botez

eu la tine am doar Diana si Catalin.

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

nu zice de ingrasat k nici eu nu reusesc

am incercat toate metodele posibile si imposibile si de 50 nu trec niciodata

Albumele noastre

Bebelu, esti o norocoasa, dar depinde si de inaltimea ta. Eu am 1.63-1.64 si nu trec de 45-46 de kg de ani buni. Ma simt bine in pielea mea. Imi aduc aminte ca am luat de la plafar o solutie din plante medicinale si miere pe care trebuia sa o beau inainte de masa cu o jumatate de ora sau o ora, nu mai stiu exact. Doamne, miroasea a alcool, a nu stiu ce, cert e ca avea un gust oribil, asemanator cu cel pe care il are branca ursului, asa ca ma tineam de nas si il dadeam pe gat, iar apoi obligatoriu mancam ceva dulce. SI de la 44 de kg si 800 de grame, am ajuns la 46,1,si de atunci ma mentin cu plus sau minus 500 de grame. Am uitat sa specific a trebuit 5 zile sa beau porcaria de 3 ori pe zi. Biomed 6 se numeste.

Andreea M.

Mergi la inceput