Aspirante optimiste > 20 ani (476)
Raspunsuri - Pagina 10
PaulaFrida spune:
bebelu o data la o saptamana le vopsesc,
poate-ti cresc tzitzi si se-ntinde pielea si de aia te dor![]()
Am inceput a doua folie de AC,inca una si chemam barza sa n-il aduca pe 
TTC Ticker
Marriage ticker
camcris spune:
tanamera ce linc frumos ai cu barza

12 saptamani si 5 zile

pe burticutza
bebelu nu stiu ce sa-ti zic de tatile ca io nu am mai patit asa ceva si nici nu am auzit, poate stii fetele ceva si i-ti spun ele
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelu86 Mai e un pic. Fetelor nu stie nimeni de ce ma mananca tatiliiii? k ma termina ![]() http://davf.daisypath.com/WBynp2.png Albumele noastre![]() Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acestaTe iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!! Eu-zice Domnul te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta |
cresc
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
bebelu86 spune:
pai imi vine sa rup carnea de pe ele.
m-au omorat. 
incerc sa nu le mai bag in seama ca ma mai lasa. dar cum le ating iar ma ia
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi
anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!
Eu-zice Domnul te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
mandreeac spune:
Am revenit!![]()
Bebelu si pe mine ma mancau, ca sa zic asa si eu spuneam "ma doreste cineva", dar dupa doua zile de mancarimi, mi s-au umflat, sunt fierbinti si ma dor la atingere, sunt foarte sensibili si asta de o saptamana si mai ales cum vine seara si dimineata cand ma trezesc, in cursul zilei, doar la atingere ma dor. Nu am sa iti dau o explicatie, dar eu asta experimentez de o saptamana, desi uratii mai au ceva pana sa imi vina, vreo 2 saptamani. Mai cresc sanii la 25 ani de jumatate? Sa dea Domnul, daca asa o fi ca am nevoie![]()
![]()
!
Andreea M.
bebelu86 spune:
si eu am nevoie 

ar fi marfa sa creasca 
desi nu prea cred. dar, mai sti? ![]()
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi
anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!
Eu-zice Domnul te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
ancadragoman spune:
Ohoooo sa vedeti ce Pamele va faceti cand o sa aveti bb in burtica.Eu normal am 90 ,deci va dati sema in ce hal eram
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!