Purici!
Raspunsuri - Pagina 2
Tisina spune:
Raluca, da-mi te rog si mie link-ul despre care spuneai. Oare functioneaza si anti-purici?
Corina, da, locuim la bloc, dar la noi la subsol nu intra pisici pentru ca nu au pe unde. Am auzit si eu ca in alte parti oamenii nu pot intra la subsoluri din cauza puricilor, dar la noi nu e cazul. Noi cred ca ii luam din parc.
crissandrada spune:
Si eu sunt disperata. Numai ca la noi in familie eu ii atrag.
Daca stau intr-o incapere cu 100 de persoane si e un singur purice puteti sa stai linistite, eu il colectez . Si ma enerveaza la culme situatia. Nu mai am somn, il caut,ma agit pana il gasesc.
Am cumparat si eu tot felul de solutii de la farmacie veterinara, am dus fetele si am dat cu ele. A disparut dar nici o grija, colectez altii .
Bazar general DC
Criss de Alessia si Andrada
"Humor is mankind's greatest blessing" - Mark Twain (Umorul este cea mai mare binecuvantare a omenirii)
Laura Ioana spune:
Raluca, tzine o vara sticluta sau ar trebui luate 2? Si pe mine ma mananca de ma rup si pe fi-mea la fel (avem aceeasi grupa sanguina, B3).
Criss cred ca v-a trebui sa impartim puricele, ca si eu sunt un adevarat magnet
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt
_Ralu_ spune:
La mine a tinut sprayul toata vara si toamna. Nu mai stiu insa cand exact l-am luat. Cred ca abia in iulie l-am descoperit, daca nu ma insel. Si am dat-o in fiecare zi, cel putin o data. Si dat mult....inclusiv pe haine, in cap...sa nu se apropie, ca nenorocitii ciupesc si prin haine. Si inca mai am putin in cel de anul trecut. Deci, cred ca tine un spary, un sezon.
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
ralucutza77 spune:
Fiica-mea colecta purici de la locul cu nisip din parc, pentru ca pe acolo isi faceau veacul niste caini vagabonzi. Am schimbat parcul, s-a terminat cu puricii.Poze:
http://family.webshots.com/album/573283926iNZLUl
http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/InVacanta2#
Anka74 spune:
Ehee...si al meu e puricos rau de tot. Noroc ca nu are nicio treaba, nu e alergic, nu il mananca, nu se scarpina, nu se umfla...se inroseste putin locul si dupa 2 zile nu se mai cunoaste nimic. Ma streseaza insa ideea de a fi ciupit de o insecta ...cine stie ce a mai ciupit inainte sau ce ar putea transmite. Chiar ieri, de la tara, a capatat 3 ciupituri...de la un cutzu din vecini. In Bucuresti ii luam din parc, de pe strada, si il dam mai departe...
_Ralu_ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tisina Merge dat si pe piele? Ca de acum trecem la tricouri, pantaloni trei sferturi... Tisina |
Sigur ca merge. Pe site zice ca se da inclusiv pe fata.
Eu o dadeam din cap pana-n picioare, si pe unde avea haine si pe unde era pielea goala.
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)