Purici!

Purici! | Autor: Tisina

Link direct la acest mesaj

Dragi parinti! Sunt foarte furioasa! Copiii mei parca sunt magneti de purici! In fiecare saptamana se captusesc cu cate unul, drept urmare au o multime de ciupituri! Nu avem pisic si nici catel, asadar banuiesc ca ii "adoptam" de pe drum (puricii). Ce sa facem sa nu mai atragem aceste insecte? La ciupituri le-am dar cu fenistil, insa ma enerveaza la culmea ideea de a fi ciupiti.
Si cum as putea sa "dezpuric"? Eu le schimb hainutele, lenjeriile de pat (chit ca erau puse doar cu o seara inainte), si cam atat. As putea sa dau cu ceva, vreo solutie care sa omoare puricelul fara sa lase miros sau sa fie toxica pentru copiii?
Multumesc anticipat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Dai copiii o zi la bunici si faci o dezinsectie. Niciuna nu e perfect inofensiva pentru om asa ca e mai sigur sa plece un pic. Mergi intr-un magazin care comercializeaza insecticide si iti recomanda ei ceva. Daca nu faci asta, degeaba schimbi lenjeria si hainele, ei tot prin casa ramin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

si eu pateam asa ceva anul trecut in vara, cand treceam cu fetita printr-o anumita zona din cartier

am gasit alta ruta de plimbare, pentru ca si noi colectionam zilnic astfel de puricei, era o zona cu mult praf, gradini in care isi faceau veacul pisici si caini ai nimanui...

tisina, stai la bloc ? cunosc n situatii in care locatarii au avut locuintele invadate de purici, din cauza pisicutelor "stabilite" in subsolurile blocurilor.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Fiica-mea este alergica la ciupituri de insecte. Si la ea trag toate....cam 2 ani (veri) ne-am chinuit cu ea, pt ca era vesnic ciupita, si se faceau urate nu gluma...
Anul trecut am gasit de cumparat un spray bio, cu care o dadeam de cate ori ieseam afara, la joaca.... Este special pt copii/bebelusi, nu este toxic, si miroase frumos (spre deosebire de sprayurile clasice contra insecte ce se gasesc pe piata).
Daca te ajuta, iti pot da link-ul de unde am comandat.

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

bbralukuta, te rog frumos sa-mi spui si mie despre acel spray. si fata mea e alergica la ciupituri de puricei si parca are magnet, doar daca mangaie o pisica sau un caine gata apare o bubita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Si eu vreau link pt. spray, am una bucata copil care cum se joaca cu o pisica de pe-afara, cum ia cate un chirias..si a mea e alergica, asa ca ma alarmez chiar si numai la auzul cuvantului puric... Dupa ce o pisca ii ies de jur imprejur niste pete rosii, iesite in relief si o mananca ceva de groaza...medicul nu ne-a lamurit ce putem face - cica sa evitam contactul cu puricii... La noi fenistilul n-a avut efect prea mare, dam cu solutie mentolata din farmacie si dispare senzatia de mancarime.

Lora, mami de Iustina si 20+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Si fetita mea e alergica la ciupituri de insecte si parca are magnet la ele. Sprayul acela e bun contra tuturor insectelor (purici, tzantzari, paienjeni)?

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Nu as vrea sa fac reclama magazinului, asa ca dati voi o cautare pe google dupa "Lotiune bio anti tantari". Se cheama Bouclier Insect. Banuiesc ca magazinul respectiv este oricum singurul care comercializeaza produsul la noi, deci veti gasi usor.
Este pt orice fel de insecte, A mea este alergica rau la ciupituri de furnici. Dar a pazit-o de toate insectele. Am dat-o mereu cand am iesit, si noi veneam pliiiini de ciupituri de tantari, iar ea era neatinsa. Deci, chiar isi face treaba sprayul.

Trebuie sa va zic ca momentan am inteles ca nu este in stoc spray-ul, dar zilele astea soseste. Eu am facut comanda mai din timp sa fiu sigura ca nu raman fara.

P.S.: Am trimis totusi cate un PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Multumim mult! Intr-adevar se pare ca nu e pe stoc momentan dar asteptam sa il aduca.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Mda, eu am facut comanda acum vreo 2 sapt, desi am vazut ca nu e in stoc, si am specificat sa aiba in vedere comanda mea cand apare produsul. Mi-a raspuns doamna respectiva, ca ar trb sa soseasca pe 19 apr, parca, si imi va trimite atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Da, puricii stau in iarba si sar pe om, asa mi-am umplut eu pisica de purici, uite ca e posibil si invers
Un spray repelent pentru insecte e foarte bun pe timp de vara, fii-mea face niste buboaie uriase de la tantari. Noi avem Organic Mosimix de la Essential Care, tot bio e, scrie pe el ca e eficient pentru toate insectele

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
about Eva

secolul XX la subiectiv

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput