*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (109)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Neata,

Ne-am trezit acum 30 de minute...somn fara intreruperi...capsula mentolata si-a facut efectul.
Acum ii curge un pic nara stanga,am aspirat-o cu ceva mai putine proteste...sper sa scapam definitiv de mucisori.

Eu as dormi intruna...vremea e de vina.M-am uitat pe net si o sa tot ploua, inclusiv vineri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neata!

Multumesc fetelor de vorbele frumoase! noi suntem f bine, mai nou dormim toata noaptea!! eu inca nu pot sa cred ca toate se imbunatatesc asa repede, cu toate ca avem un canin ce-a spart gingia si il tot sacaie, ii curg balele la saracul cum deschide gurita, asa n-a fost la nici un dintisor.
Dandusa pastilele in cazul meu n-au avut nici un efect negativ, depinde de la organism la organism.daca storc putin sanul inca mai e lapte dar n-am avut nici un fel de problema, nu mi s-au intarit, nu m-au durut, pur si simplu n-am mai produs . cat despre metoda de intarcat "bebe2" m-ai amuzat.

Am vazut poze cu Ioana chelioana, frumoasa si scumpa!

Pupam cozonaceii raciti! multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

neata fetele
am fost la doca am avzut inimioara m-am indragostit iremediabil, ah ce mic si dragalas era numai cativa mm...avem de facut o multime de analize si ne vedem la 12 saptamani...off cat mai este pana atunci
am ajuns si la Mirtha care saraca mi-a pus sa pap dar eu cum sunt certata cu mancarea daca am reusit sa pun cateva linguri in gura...in schimb a recuperat tata ion si Dimitrie...apoi tot acolo am cunoscut-o si pe Aleinad.g si ep dulceata de Teodora care este o adevarata lady si pastreaza distanta , iar Eva mama daca ati sti voi cate cuvinte stie...pai noi jucam la pitici pe langa ea....ca sa ne credeti o sa postam si cateva poze, dar cand o s apoata draga de mirtha....
eu tot gretoasa, nasparloasa..nici un curaj nu ma mai ajuta sa aintru in bucatarie jale frate....saracu dimitrie nu intelege nimik cred....

ancauff urata patanie..bine ca s-a rez si nu a ami fost nevoie de interevntie...pupam pe Z...cat priveste dady numa pentru el ....asa se intampla si la ai mei e cate ori aveau vreo discutie hop isi mai spargea unu dintre noi capul, mai rupeam o mana, chesti de astea
berthapupam buzita umflata draga de ea, tot frumoasa este si cu cheliuta...si imi plac mult pozele din parc este una cu Darius su fantana in spate tare mult de efect ce sa mai comori la dublu

6+
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Manu, incercam sa-i limitam somnul ziua ca sa doarma noaptea 8 ore. Nu-i prea place sa doarma domnisoarei mele si e tare agitata in somn.
De ce tipa nu stiu, are accese de tipat care o tin minute bune . Nimic nu-i convine, arunca cu obiecte, se tranteste pe jos, are bazdaci in fund in toiul noptii.
Of ca nu mai vine vara odata sa o tin afara mult. Ieri a fost de 3 ori afara, pe seara 2,5 ore. Si s-a cunoscut, a dormit de la 10 la 7, cu o trezire mica la 2 pentru apa, a supt o data si a readormit, cu fataieli pana dimineata dar fara vociferari.
Greu se mai cresc copii astia.
Miki, esti o norocoasa cu atatea ore de somn legate. Boierie, pe bune!

Bertha, v-am admirat silueta. Cam asa e si Elisa acum. zvarluga mica!
Ah, noaptea doarme deasupra plapumei, are talpile calde. Cred ca la plimbare se invineteste ca-i vine vantul rece in fata. Acum vrea in carut numai cu fata in directia de mers asa ca nu mai este geanta carutului sau cine o impingea in fata ei ca pana saptamana trecuta.
Eli, felicitari pentru inimioara! Sa fie bb sanatos si tu la fel. Sora ta ce mai face?
Daniela, in apa cred ca undeva la 28°C erau, deci frigut pentru sensibiloasa mea. Ii lipseste stratul protector de grasime

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 24+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Azi portie dubla de , se impune pe vremea asta.

Buuun, ma bucur sa constat ca v-a placut beculetul meu. Anca, da, da, am pedepsit-o, acu' o sapt aveam o fetita delicata si s-a transformat brusc intr-un baietoi neastamparat, asa ca am zis sa fie si freza in concordanta. Asa ca posed un baietel chel, nazdravan, lovit la botic, dar cu cercei.
Eu sunt impotriva tunderii zero a copiilor in scopul indesirii parului, pt ca nu cred in metoda asta. Nu intentionam sa o facem bec, insa nu s-a lasat tunsa normal...greseala ei. Nu mai spun in ce tanguieli s-a desfasurat toata actiunea, a stat pur si simplu mulata pe mine, cu greu am convins-o sa se intoarca pe partea cealalata, s-o tunda si pe-acolo. O sa pun o poza de la "executie". Edit: iata cum ma tinea de gat la frizerie.

Otilia, of, urata treaba cu recitalul de noapte, nu-mi dau seama ce-o supara-o asa, mititica. Chiar, cum mai stati cu kg? Noi stationam la 10.

Ocean, mama, ce vesti din paradis!

Eli, iti doresc sa scapi cat mai repede de greturile astea nesuferite.

Dandusa, ma bucur ca te-a distrat povestea alunelor. Care mai e planul de intarcare?

Daniela,Ioana mananca mai bine de cateva zile, voi cum mai stati?

De Nebunica, mai stiti ceva? Mi-am amintit ieri de biscuitii ei, inca nu i-am facut, dar ii am in vedere.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elsels spune:

Salutare, fetelor!

Dau si eu o cafelutza.

Ramo, cu siguranta vremea este si ea de vina … si eu as dormi …

Ca sa nu mai spun ca ma tot trezesc dis de dimineata. Baietii mei, de vreo cateva zile, la 6 sunt in picioare, desi seara adorm in jur de 22-22,30. Se trezesc cu grija lui "nini"(mickey) ... sunt innebuniti dupa clubul lui mickey mouse.
Mai avem si mucisori, ca noi de ce am duce lipsa de asa ceva. Bine totusi ca nu tusim, nu facem febra si nu se infunda nasucul. Vom scapa cumva si de astia. Pana una alta ne curatam nasucul cu ser fiziologic si il aspiram ... asta le place (faza cu aspiratul).

In rest, suntem ok. Ne jucam cat e ziua de mare, cu pauza de somn, la pranz, doua sau trei ore.

Sanatate si pupici tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Bertha, la ultima cantarire avea 9,7 kg. Cred ca o mai duc si luna aceasta.

Inteleg ca mai avem patru mamici care alapteaza: Bertha, Anca, Dandusa si Printesa. De Alra nu stiu sigur, nici de Darling.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 24+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Si Andi il alapteaza inca pe Andrei, care acum e un mare mancacios.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Si eu... da... suntem si noi pe listuta

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav
Inteleg ca mai avem patru mamici care alapteaza: Bertha, Anca, Dandusa si Printesa. De Alra nu stiu sigur, nici de Darling.

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Ginye si Hera cu intarziere, dar va urez un sincer LA MULTI ANI cu multe impliniri si bucurii alaturi de cei dragi
Oceanborn felicitari ca ai alaptat asa de mult si ca intarcatul a decurs usor.
Eliza pup dulce si sa treaca greturile cat mai repede.
Anca mi s-a strans inima citind de patzania Zibelinei. Imi imaginez prin ce clipe de cosmar ai trecut. Cum mai este limbutza acum? :kissing:
Anes ce baietel mare e Remus si ce fericire mare pe el la locul de joaca. Ai un baietele frumos foc si dulcic .

Raphael recunoaste toate animalele din carticelele lui, cum vede poza imediat imita cum face respectivul animalut.
Zice : da, tata, mama, papa (tata in franceza), pa, bea (adica apa), tigu (tigru), co-co-da (cotcodac), caca si gata. Daca vrea sa zica "nu" da din cap, iar cand ii este foame se duce la bucatarie si plescaie. Are 8 dinti si 3 premolari mici.
Si ce nu face? nu mananca singur si inca nu folosim olita.

Un pupic dulce pt toate gagicutzele si toti cozonaceii.

Mergi la inceput