Crestinismul si evolutia spirituala 8

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Pai asta e realitatea. Cat sa ma suporte Dumnezeu?

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

www.valentina-sydneyseer.com/messages_2010.htm" target="_blank">2010 messages

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorothee spune:

Hristos a inviat!

am citit f putin din urma, ma-ntorc imediat sa recuperez.
eu sunt bine, suntem in trim II, fetita face 2 ani luna viitoare.
revin mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamabear spune:

Adevarat a inviat!
Dorothee ce bine ca ai intrat pe aici, ne faceam griji pentru tine. Ma bucur ca esti bine. Te asteptam sa mai vii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

wow, ce mult si ce interesant ati scris; eu sunt undeva acolo, pe treapta cea mai de jos, si nu stiu daca am sa urc in sensul literar al ortodoxiei, treptele descrise de sfinti si pustnici;
credinta mea e simpla si clara, ca a taranului al carui singe-l port;
in legatura cu dragostea pentru cei dragi de pe pamint, stiu sigur ca Dumnezeu o aproba, altfel intre porunci nu s-ar fi strecurat si cea cu <cinsteste pe tatal si pe mama ta...>; si mai vad in iconografia ortodoxa pe Maica Domnului mereu cu pruncul in brate, o vad acolo, aproape de El pina la sfirsit, si dragostea Fiului pentru mama pamanteasca trece dincolo de icoane spre noi; iar dupa Isus perioada cu sacrificul copiilor s-a terminat...
mai stiu ca traiesc in lume si ca prefer sa nu smintesc lumea in care traiesc, cu hainele, cu portul, si ca e clar ca sfintul care a plecat in pustie nu sunt eu si nici nu incerc sa fiu, eu incerc sa caut mintuirea pe alta cale, altfel in una din multele mele vacante de la Rimet din toata tineretea ramineam acolo, unde e o parte din sufletul meu si acum; iar poruncile sunt simple: iubeste pe cel din jurul tau, fa bine cind poti, respecta postul si biserica si rinduiala;
Pe Dumnezeu normal ca i l-am prezentat copilului, dar stiu ca mintuirea lui nu depinde de mine, depinde de capacitatea lui de discernamint, de inima lui in final;
de fapt o las pe Conchita, ma regasesc in multe din cele scrise de ea, si aici si pe la alte topice :))

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Ana, departe de noi de a sminti pe cineva. Doar suntem femei normale.. Si nu ne suparam ca una poarta fusta peste genunchi si atunci ma gandesc ca merge si invers: sa nu se supere nimeni pe cele care prefera fuste lungi.
Si da, sunt de acord cu dragostea care trebuie sa prisoseasca in orice.
Si nu trebuie sa luam ad literam indemnurile, ci sa avem dreapta socoteala.
Dar despre asta..alta data

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Apropos de cum aratam, io sunt nebuna. Nu ies nici pana jos nemachiata.
Acum vreo sapt m-am urcat in masina, ma uit in oglinda si vad ca am uitat sa ma machiez. Ii zic lui Rayan, haide inapoi ca nu m-am machiat :)))))))

Crinuta si minunea ei

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crinuta

Apropos de cum aratam, io sunt nebuna. Nu ies nici pana jos nemachiata.
Acum vreo sapt m-am urcat in masina, ma uit in oglinda si vad ca am uitat sa ma machiez. Ii zic lui Rayan, haide inapoi ca nu m-am machiat :)))))))

Crinuta si minunea ei

Second chance

Crinuta, hai ca esti totala.
Frumoasa mamii

Mergi la inceput

Kariguld la noi e dezlegare la peste si astazi si vineri. Si a postat vikinga niste retete la subiectul tau de-mi ploua-n gura Ce zici, incercam ceva pe vineri?? N-ai mai zis daca ai incercat ceva de acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

Hristos a-nviat!

Sint inca la pag 2 si nu am timp sa citesc restul,dar se cuvine sa-i dau dreptate Conchitei in privinta catharsisului,anume sint de acord si eu ca arta nu ne indeparteaza de Dumnezeu,ba chiar ne/ar trebui sa ne apropie,caci Il pune si mai mult in valoare pe Dumnezeu(nu discut de opere,ci de procesul care duce la catharsis),caci cautarea,zbuciumul,poticnirea,reluarea,continuarea etc,toate aceste etape care conduc la incheierea produsului de creatie si au ca rezultat extazul,iluminarea,sint asemanatoare cu etapele cautarii lui Dumnezeu,cu aceleasi ridicari,aflari,indoieli,reveniri,indepartari,revelari etc.

Despre trup si iubirea de sine,pai tb sa le acordam ce-i al lor,ca nu poti iubi pe aproape daca nu te iubesti pe tine intii,totul e sa stii cind incepi sa te idolatrizezi si sa te opresti si sa incepi sa vezi ca mai exista si altii pe lume.

cam asta ce-am inteles eu cu cafeaua-n fata,ca mult ati scris azi,o zi buna si va pup!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Katya

Hristos a-nviat!

Sint inca la pag 2 si nu am timp sa citesc restul,dar se cuvine sa-i dau dreptate Conchitei in privinta catharsisului,anume sint de acord si eu ca arta nu ne indeparteaza de Dumnezeu,ba chiar ne/ar trebui sa ne apropie,caci Il pune si mai mult in valoare pe Dumnezeu(nu discut de opere,ci de procesul care duce la catharsis),caci cautarea,zbuciumul,poticnirea,reluarea,continuarea etc,toate aceste etape care conduc la incheierea produsului de creatie si au ca rezultat extazul,iluminarea,sint asemanatoare cu etapele cautarii lui Dumnezeu,cu aceleasi ridicari,aflari,indoieli,reveniri,indepartari,revelari etc.

Despre trup si iubirea de sine,pai tb sa le acordam ce-i al lor,ca nu poti iubi pe aproape daca nu te iubesti pe tine intii,totul e sa stii cind incepi sa te idolatrizezi si sa te opresti si sa incepi sa vezi ca mai exista si altii pe lume.

cam asta ce-am inteles eu cu cafeaua-n fata,ca mult ati scris azi,o zi buna si va pup!

Katya o luam de la capat: ceea ce inseamna arta ptr mine, nu inseamna arta ptr altul. Nu ma fa sa zic niste treburi. Ca sunt atatia care ''s-au chinuit'' in focul creatiei sa mazgaleasca niste foi. Dar nu egaleaza un artist adevarat. Nu mai puneti egal intre ceea ce spune lumea ''arta'' si credinta. Va rog io mult. Cu chin sau fara chin, ceea ce unu numeste ''arta'' pe altul lasa total rece. Ce arta e aceea care nu se adreseaza decat la 0.001% din populatie? Hai sa n-o luam cu definita artei si nici sa n-o dam prin ''chinul creatiei'' ca sa nu ma enervez si sa-mi aduc aminte de aberatii ptr care s-au chinuit autorii....

Mergi la inceput