Crestinismul si evolutia spirituala 8

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Nikole, mie imi place foarte mult limba portugheza, in special de cand am fost in Portugalia, la Fatima. De atunci urmaresc filmele braziliene, si e o placere sa aud limba.
Bine, in afara de portugheza imi place rusa la nebunie.

Nikole, daca nu sunt indiscreta, in ce domeniu ai lucrat in Japonia? Daca vrei imi poti raspunde pe pm.

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Seara buna, fetelor!
Crinuta tu zici de Rayan ca nu stia ce jucarii sa imi mai arate, dar fiu-mio nu mai stia cat de in sus sa sara sa il bagi in seama. M-ai vazut ce tumbe facea in spatele meu si ce spectacol?
Kariguld, si tu sa fii binecuvantata.
Nikole nici nu stiu ce sa zic. Cu puiutii in ce limba vorbesti? Ca spuneai odata de Kevin ca se roaga in portugheza parca.
Mamabear e draga de ea framantata de cel mic bolnavior si mofturos mai ceva decat un cozonac pentru Pasti... Cat am vorbit la telefon cu ea 15 minute numai gura celui mic s-a auzit. Cred ca ma brufturea in limba bebelusheasca, oricum nu stiu daca imi ura de bine ca am indraznit sa abat atentia mamei de la el. Asta noapte n-a vrut sa doarma in patut, numai in brate la mami, care s-a plimbat iubita de ea cu el in brate toata noaptea. Va dati seama cam cat de ''fresh'' e ea acuma, mai ales ca e si ea racita cobza.
Oricum, pentru mamabear o caruta de flori si o cafea tare ca ii trebe.

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Astazi am citit altceva si am sa scriu cateva fragmente micute:

"Cine are smerenie se aseamana lui Hristos. Unul ca acesta nu se manie niciodata, nu judeca si nu se mandreste. Nu doreste niciodata sa aiba putere, se fereste de cinstirea oamenilor, nu se cearta sub nici un motiv, nu vorbeste cu indrazneala si primeste intotdeauna povetele celorlalti. Evita sa se imbrace frumos si are o infatisare exterioara simpla si smerita.

Nu te ajuta cu nimic sa te superi cand ceilalti te judeca. In asemenea cazuri, daca te superi, inseamna ca te incearca demonul slavei desarte. Cel care vrea sa se mantuiasca trebuie sa primeasca dispretul celorlalti cu bucurie, pentru ca numai asa se poate dobandi smerenia. Iar smerenia il scapa pe om de multe ispite.

Cel mai important lucru este sa reusesti sa devii un om smerit; sa te consideri pe tine mai prejos decat toti oamenii; sa crezi ca nu implinesti nimic care sa te faca vrednic de mantuire, ci sa-L rogi pe Domnul sa te mantuiasca prin mila Sa.

Cel care indura nedreptatea cu smerenie a ajuns la desavarsire. De unul ca acesta de mira si ingerii, pentru ca nici o alta virtute nu este mai greu de dobandit si atat de mare ca smerenia."

Din invataturile fericitului parinte Gherman Stavrovuniotul

Acuma desigur ca e bine sa faci ce te povatuiesc altii, dar parintele vorbea despre situatia in care esti inconjurat de crestini (ca era in Sfantul Munte)... Si desigur ca atunci cand esti inconjurat de oameni cu frica lui Dumnezeu.

Mergi la inceput

Intereant Iasmin. Azi citeam din " Imitatiunea lui Cristoa" despre smerenie, printre altele, si despre lucrurile intutile cu care NU trebuie sa ne incarcam mintea.
Exact punctul meu de vedere.

Legat de nedreptate, eu de regula reactionez urat la nedreptate. Nu stiu inca sa tac. Nu stiu sa am rabdare.
De asemenea, as dori sa dezbatem putin despre increderea in Cristos....

Crinuta si minunea ei

Second chance

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Dragele mele, eu va citesc mereu, sunteti cafeluta mea, iau putere de la Iasmin ..
Ma bucur ca s-a mai inchegat un grup, dar va rog eu frumos sa ramanem asa, se poate sigila timpul?

Stau mai putin pe net, de fapt, nu prea-mi vine sa ma bag pe nicaieri, am energie redusa de tot, sunt obosita de atat carat, ma doare spatele infiorator, ma simt ca o armonica.. De aici prezenta redusa
Sper sa va dau vestea cea buna curand.

Mamabear, sanatate copilutului

Mergi la inceput

Macrina, cat ma bucur ca ai reusit sa intri.
Spui ca te doare de la carat, sper ca vorbesti aici de carat burtica? Numai carat nu-ti trebuie tie. Of, mai, mama, mai, ce ne facem noi cu tine. Stiu ca si Nikole draga de ea, tare o mai durea spatele in ultima luna. Dar parca mai ai vreo 6 saptamani daca tin eu bine minte. Sa nu faci efort mare.
Ca si grup si eu zic asa, suntem un grup frumos, cu bune, cu rele, ca deh, venim din parti diferite, din familii diferite. Ma si mir ca ne intelegem, bine ca vorbim aceeasi limba
Te pup si asteptam vesti bune despre si de la tine.
Si sa stii ca nu glumesc, am sa ii trimit bomboane la nepotel/nepotica daca e cuminte si nu supara (asa ca de la matusica aia mai zurbagie din Romania). Ca acuma si Luanei (a lu' Nikole) ii sunt datoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Nikole, eu nu am simtit nicio tensiune, poate doar fierbanteala credintei. :-) ba mi se pare minunat ca am putut discuta fara sa ne judecam reciproc, ba chiar eu am primit ajutor. daca n-as fi avut atata incredere in doamnele cu totul deosebite din acest grup, eu una nu mi-as fi dat drumul la gura.

Mamabear, sanatate multa, Macrina si Dorothee si Iasmin si Crinuta, Katya, Patou, Ana, Kari, va imbratisez pe toate cu drag.

Crinuta, dieta MUFA, taman ce-am dat detalii la Abdomen extra-plat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui conchita

Nikole, eu nu am simtit nicio tensiune, poate doar fierbanteala credintei. :-) ba mi se pare minunat ca am putut discuta fara sa ne judecam reciproc, ba chiar eu am primit ajutor. daca n-as fi avut atata incredere in doamnele cu totul deosebite din acest grup, eu una nu mi-as fi dat drumul la gura.

Mamabear, sanatate multa, Macrina si Dorothee si Iasmin si Crinuta, Katya, Patou, Ana, Kari, va imbratisez pe toate cu drag.

Crinuta, dieta MUFA, taman ce-am dat detalii la Abdomen extra-plat.

nimic

Merci Conchita. O sa arunc o privire acolo.

Crinuta si minunea ei

Second chance

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Ahhhh, eu vreau acasa la Crinuta, sa ma delectez cu cartile ei si eventual, daca-si face mila, si cu un ceai alaturi...ceva relaxant

Crinuta, eu cand mi-am cunoscut sotul, ma aflam in Japan, cu viza de turist ptr 3 luni...
ne-am cunoscut, am stat impreuna o luna, dupa care lui ii expira viza, trebuia sa se intoarca in Brazil, insa innainte de asta, m-a invitat sa-i cunosc familia, tara, sa vad daca imi place, daca cred ca m-as putea obisnui...

am venit aici impreuna, am stat o luna, dupa care ne-am intors in Japan, si ne-am casatorit, astfel din viza de turist am ajuns la viza de sotie.

Ideea a fost sa strangem ceva banuti, sa nu o luam chiar de la 0 .
Am inceput sa ne cautam de munca, el muncea noaptea cate 4 ore (munca de noapte se platest mult mai bine), ziua mergea la cursuri.
Eu prin intermediul unei traducatoare am cunoscut un roman, care m-a ajutat sa obtin un job intr-un rest. japonez.

Ptr ca nu vb japoneza decat f putin la vremea respectiva, si deci oferta s-a redus considerabil, am acceptat bucuroasa , si cam asa am inceput.
Ulterior, am lucrat la casa, apoi ca front staff,in cateva dati am lucrat cu fetele ce organizau nunti/petreceri...

Insa dupa 9 luni...in campul muncii, am ramas insarcinata cu Kevin, si cum a fost o sarcina cu probleme, am intrat in concediu medical.

http://www.ystable.co.jp/restaurant/xexatago/index.html

mai sus cred ca sunt ceva poze...cam asta a fost, asa fff pe scurt, din motiv de Luanita flamanda...merg sa o hranesc

Nikole, mami deAlbastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si Albastrica/Luana Maria
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikole

Eu prin intermediul unei traducatoare am cunoscut un roman, care m-a ajutat sa obtin un job intr-un rest. japonez.

Nikole, mami deAlbastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si Albastrica/Luana Maria
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Nikole pe traducatoarea respectiva o chema Alina M. cumva? (Sau cum zic japo: Arina).

Sau Simona? http://hanami555.blogspot.com/

Mergi la inceput