Nou stil de viata (296)
Raspunsuri - Pagina 20

Gabrielama spune:
Buna seara, doamne frumoase!
[red]La Multi Ani Bella, printesa de Zuzi! Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si norocoasa![/red]
Lou, Claudia, sunt programata la cezariana marti dimineata, pe 27; deci mai am mai putin de o saptamana! Nu imi vine sa cred... intr-un fel abia astept, caci mi-e tare greu sa ma mai misc; altfel, mi-e teama si daca incep sa ma gandesc si sa analizeze ma apuca panica. La Mara n-am prea avut timp sa-mi dau seama ce mi se intampla; la ora 1 noaptea mi s-a rupt apa, intr-o ora jumate eram gata nascuta. M-a luat prin surprindere si n-am avut timp sa ma panichez prea tare.
Dar o sa fie bine... asa imi spun si ma incurajez singura!
Mik, m-ai intrebat de nume - bebe se numeste Filip Andrei.
Cat despre balonare si mie mi se intampla si tine de ce alimente combin si la ce ora din zi. Daca mananc fructe prea curand inainte sau dupa masa, este calea sigura spre balonare. Daca le mananc ca masa de sine statatoare, e ok. Apoi mai sunt alte legume care imi fac rau - gen fasole si varza. Trebuie sa descoperi la ce alimente reactionezi in felul acesta.
Gusta, ma gandesc la tine si sper ca esti optimista si puternica!
Anda, o imbratisare si tie!
Desi stau de trei zile acasa, n-am reusit nici sa rasuflu; suntem aproape mutati - mai am de luat doar cateva lucruri; sper ca vineri seara sau sambata cel tarziu sa dormim acolo. Azi am facut si slujba de sfintire a casei, asa ca ma pot muta linista. Desi inca nu m-am obisnuit cu idea!
Va pup si va doresc noapte buna.
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!

vikinga spune:
La multi ani Bella! Zuzi sa-ti traiasca printesa cea frumoasa, sa fie fericita si sanatoasa!Am uitat ieri sa ma cintaresc, azi dimineata aveam 78.9kg, cind am vazut 78 nu mi-a venit a crede!Nu fac dieta aia de anul trecut, aia clasica a mea, fetele mai vechi o stiu. O las pt ultimele 5 kg.Inca alaptez noaptea si dimineata cind avem liniste si copiii is la gradi. Nu pica mult dar e macar de alint si de starea aia de bine a bebelui si o gura de imunitate tot tre sa ia:)Ca sa scap de yo yo ul ala usurel in care alunecasem am facut o schimbare in alimentatie. Am scos una alta si-s bagata la greu pe peste. Cum nu am timp de preparare a unor mari meniuri, cumpar cum gasesc si norocul meu e ca gasesc chiar variat aici.De ex cel mai bun somon mincat de mine inafara de natur in sushi ori numa asa afumat, e ce am gasit aici: steam lachs, adica somon facut la abur, cu diferite condimente, ba chiar am luat cica praline de somon, la fel facute la abur, portionate in patratele mici si facute in vreo 5 variatii, unele cu mac is bestiale, ori cu piper colorat. se papa rece si cu ceapa merge super si cum e facut de pescarii mici nu ceva indistrualizat e chiar f bun. mai bun decit pe plita ori cuptor chiar. e perfect. si simplu pt cit am momentan ca tre sa-mi simplific viata.pe urma iaurtele natur, am scos activia ca avea zahar, dulciurile le-am redus drastic ca alea erau drept degeaba.piine inca maninc dar la prinz si maninc o piine de calitate, proaspata cu semninte, de la brutarie luata.fructe si legume.carne am mai ciugulit serano ori parma, febletile mele ori cite un biftek tartar.ei asa parca e alt chef de slabit cind isi gaseste omu' calea:)acum sa vedem pina cind merge treaba cu pestele cel gras in alimentatie, ca pap macrou afumat si mai gras ca asta de la m nordului nu am mincat in viata mea, pai ai nostri is macrou sportivi ce mai:))aaah singura chestie gatita a fost macrou ori hering in sos de rosii, fiert bine pina cind oasele se sfarima ca o conserva asa dar fara zahar si conservanti, si e perfect ca mincare gatita pt citeva zile ca tine vreo 4-5 zile lejer. am pus retete de peste la sub la bucatarie, vb aia vin din oras de la dunare. daca vreti reteta va aduc eu linkul direct.
Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

vias spune:
va multumesc din suflet pentru gandurile bune, la adresa tatalui meu!!
Lui Flavius cred ca-i ies dintisorii..de acum incepe distractia... La Multi Ani Isabella!!!!!
Tot ce e mai frumos si mai bun pe lumea asta iti doresc!
Cu dieta...merg in continuare....as vrea sa ajung si eu la 69,9 kg macar..sa simt ca pot sa trec si eu un prag......dar mai e pana acolo...
Va pup pe toate! Noapte buna!
Cami, de
Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE

carina spune:
Multi ani traiasca,
Multi ani traiasca,
La multi ani!!!!!!
La multi ani scumpa Bella! Sa fii fericita si senina toata viata. Zuzi sa o pupi pe obrajori din partea noastra.
Lou: ma bucur ca e bine bebe si ca e mare. Ce mai mananc m-ai intrebat asa ca iti scriu meniul de azi:
MD: pudding de quinoa cu sirop agave si visine
P: salata de calamari pe gratar cu legume (ardei, castraveti, morcov) si germeni de lucerna (alfalfa) cu un patratel de paine de malai si orz
C: bagel cu susan si muschi de porc uscat de noi cu rosii
G: o mini muffin cu banane, faina de orz si boabe de cacao, o jumate de mar
Mik: in cazul colonului iritabil (de care sufera ff multe femei) fructele pot fi un trigger. Incearca sa limitezi consumul lor o perioada sau nu le combina intr-o zi ca sa vezi care e mai rea.
Criss: esti mai bine?
Gusta:
Diana: tu tii dieta disociata? Eu nu am tinut cont de combinatii de alimente, dar paine cu cartofi mi se pare ca aduc cam multi carbs.
Despre dieta eu imi mentin parerea.... Nu neg ca se scade in greutate pe cantar cu ea, dar ideea e sa scapam de grasime. Ori slabirea masiva adusa de diete de genul asta reduce greutatea prin pierdere de masa musculara si apa. Pierderea de masa musculara aduce cu ea asa numita scadere a metabolismului. Scopul e altul: sa scapam de grasime, sa crestem masa musculara care este o mare consumatoare de energie. Oricum alegerea e a fiecareia, ca teoria o cunoastem toate .
Claudia: v-a pazit Doamne Doamne.
Gabi: ce bine ca apucati sa va mutati inainte de nastere. O sa fie minunat in noua casa cu bebe mic.
Maine ne primim masina!!!! O sa fiu si eu intreaga din nou dupa o saptamana in care m-au uscat taxiurile
Va pupic cu foc si vorbim maine,
People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Happy_in_TO spune:
La multi ani Bella, printesa de Zuzi!
Am fost la chinez vinerea trecuta, am avut retineri daca sa merg sau nu. Pe cintar cam tot atit arata, dar cind am fost la el si mi-a facut analiza, se pare ca am pierdut 9 lb de grasime si am cistigat 5 lb de muschi, deci mi se modifica la greu corpul.
Am avut pauza de sala trei saptamini pentru ca zinul nu a fost in oras, Simbata merg din nou si parca imi lipseste miscarea. AM mai alergat din cind in cind, am facut abdomene acasa dar parca tot cu trainerul este mai bine.
Saptamina trecuta am avut lunch la munca, o zi care se numeste Employee appreciation in care seful ala mare ne spune cit de mult ne apreciaza munca si efortul. Lunchul a fost la Marriott, mincare buna rau... Ca desert mi-am luat o felie de cheesecake cu garnitura de afine...mmm.... le-am spus colegelor ca sa nu ma opreasca daca aud gemete ca la orgasm. Sa ma lase sa savurez!
Va pun o poza de la lunch. Sint cu Angela, prietena mea receptionista (care are 80 de ani!) si cu Rasmita, alta colega.
Va pup si sper sa trec mai des pe aici.
Alice

tumpi spune:
Happy, jos palaria, arati de milioane.Te prinde bine tunsoarea, iar tu intineresti pe zi ce trece
Gabi, ce fain, pe 27 e nascut si cumnatelul meu(hihi, diferenta de 47 de ani cu Felixutul tau).Oricum mare lupta la tine in familie un berbecut si un tauras
.
Eu abia astept maine sa ma duc la dr sa vad si rezultatele analizelor si poate imi da altceva sa iau(sau doza mai mare de antibiotic ca acum iau doar o pastila pe zi, doar in 1 zi am luat 2).Ce e interesant ca m-a intrebat daca in familie am cazuri de asm(mai ales pe linie paterna ca cica fetele mostenesc mai ales gena tatalui).Oricum un cui il aveam si inainte cu boala bunicului din partea mamei,acum gandindu-ma si la bunicul din partea tatalui...noroc ca nu fumez, asa ca sa zicem 30% diminuez riscul cancerului la plamani.
Va urez o noapte linistita
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

tumpi spune:
Buna de dimineata
Se pare ca eu am inchis,eu deschid ziua.
Va las cafeluta, ceai, smoothie, cereale, oo iaurturi simple, la alegere pentru toata lumea.
O zi minunata va doresc
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

vias spune:
Buna dimineata
piciul doarme, dar de dimineata cand s-a trezit dadea semne de raceala...iar o luam de la capat....
Meniul de azi:
MD: banana+1 iaurt
G: o portocala
P: piept pui cu salata verde
G: o portocala
C: supa de pui si o cana de lapte cel mai probabil sau lapte cu putine cereale..sa vad cum ma descurc cu Flavius, poate reusesc sa agtesc si eu ceva!
O zi buna tuturor!
Cami, de
Flavius Cristian in
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE

CRISCOSTY spune:
'Neata!
La multi ani Isa! Sa fii sanatoasa si norocoasa! Petrecere frumoasa si asteptam poze.
Camy, multa sanatate tatalui
Anda, sunt mai bine..dar sunt f. ocupata. Acum de cand cu jobul nr.2 nu-mi mai ramane prea mult timp liber.
Dordia, tare mult mi-asi dori sa vin, dar nu mai am timp. Vedem dupa botez poate ma organizez cumva...te anunt

vias spune:
Happ arati tare bine...
Cami, de
Flavius Cristian in
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE