Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (31)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

felicitari pt micii crestini:alexis,daniel,caius! sa cresteti mari si voinici,sa aduceti bucurii parintilor!
am vazut poze de la botezuri
miremia,sunteti 2 frumoase! la fel si voi,catalutza
de vi4i nu mai zic nimic...musai si o fetita...
si poze noi cu alexandra elena am vazut
vazut cristian de xela si vrut sa fac "haaaaaaaap"
si la blogul lui teodor m-am uitat
si ale lui oani mi-au placut mult
sunt convinsa ca is si am uitat pe careva,dar va rog sa fiti milostive cu cu o biata batranica ce incearca sa faca fatza pe aici cu atata tineret revolutionar...

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

fetelor,mi-au venit banii fetei,alocatia,200 lei pe luna martie...INTREBARE: nu trebuia sa vina si din urma pe febr????

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mie inca nu mi-au venit, am luat doar banii pt trusou si prima alocatie, dar stiu ca alocatia de la stat trebuie sa vina si din urma; si Bea a zis ca a primit pe 2 luni, deci si tu trebuia sa primesti si pt februarie...

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanuelle spune:

Buna fetelor.

Nu am fugit inca Lorex , doar am luat o pauza de internet....Am mai citit pe sarite, dar sunteti asa de rapide, ca mereu raman in urma. Mai aveti putin si le ajungeti pe fetele de la fulgusori la numarul de capitole.
Noi suntem bine, crestem si suntem din ce in ce mai atente la lumea din jur. Au aparut si niste mici crize de nervi, seara dupa baitza...plans neconsolat...nu par colici....

Eu am emotii pentru saptamana viitoare, cand o sa facem vaccinul Infanrix si a2a doza de Rotarix. Emotiile sunt pt Infanrix (de reactia ei imi este frica), caci dc Rotarix-ul am apucat sa-l facem in perioada scandalului din SUA, am zis sa mergem inainte si cu a2a doza.

Acum deja a inceput maraiala, noroc ca a venit tati acasa si mai facem cu schimbul. Maraiala tine pana la baitza, apoi urmeaza criza de nervi, apoi niste papica si somn.

Maine se anunta urat in Bucuresti si cred ca o sa sarim peste plimbarica si o sa ma mai conversez cu voi.

pe toate si transmit un gand bun si incurajari fetelor ce au probleme cu bb-ei lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

cuscra ...sar-na de intrebare...miremia avea dreptate... abia apuc sa citesc...macar daca as da jos din kg de la atata fugit pe paginile astea...

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

poze Irina

Catalutza mami de Irina

Am editat ca m-a invatat Cristies cum sa pun link frumos. Cristies

Cat de frumi este Mai ales aici

poze bebe Sebastian

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Vad ca toata lumea calca si mie incepe sa imi fie rusine. De o luna nu am mai pus mana pe fierul de calcat.. Eu nu mai calc nici pentru bebe si culmea culmilor e ca are mult mai putine probleme cu pielicica decat sora-sa careia ii spalam rufele cu 3 clatiri si calcam inclusiv paturicile.

Si Sebi baleste, si roade tot ce prinde.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Nici eu nu-i mai calc hainutzele, si n-am probleme cu el; n-am spus ca ma simteam stinghera intre toate mamicile "calcatoare"

poze bebe Sebastian

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

am si eu niste puncte:
1. sa-mi cumpar o casa (stam cu chirie)
2. sa castig un porcoi de bani la bursa (forex).
3. sa ma fac femeie fatala (slabit, ingrijit, lucrat musculatura, etc. - vreau fesieri si tzatzieri mai vigurosi).
4. vreau sa deschid o afacere (ceainaria);
5. vreau sa fiu happy si familia mea sa fie super happy

cam atat.
azi voi fi o mama heroina fara sa-mi fi propus si ma grabesc sa ma si laud si fug repede la trebi - de dimineata am copt o placinta la cuptor, supa crem legume, spalat 2 masini, cumparaturi, jucat bebe, mai vreau sa fac asa - inca o masina de spalat, ardei umpluti cu ciuperci la cuptor, inca o placinta pentru sot (cu branza si ceapa verde), o clarificare de oferta pentru un proiect si rescrierea unor capitole din proiect (deci nitzel job), plus un aspirat prin buca si cam atat...

Caius (21.01.2010)
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">Filmulete

Imi plac punctele tale, ma regasesc si eu intre ele...
Dar ziua ta cate ore are? Cand ai timp sa faci toate minunatiile astea?

poze bebe Sebastian

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

sunt cu capu...era semanatura gresita...pana acum nu am vazut

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

pozele noastre

poze bebe Sebastian

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

decenula

felicitari ptr cumparaturi
Merci de pont, stiu mega de la fosta p-ta vitan da nu am mers sus ca eram cu ditamai carucioru si nu-l puteam urca///poate pun 6 kile de Yannis in marsupiu si merg

Ma uit la voi la poze....io nu vreau sa-l imbrac pe Yannis in haine asa multe si pretzioase la botez, chiar trebuie? Nu zic ca nu-s frumoase...da mie imi plac mai mult alea sport/colorate/ degradeuri/blugi etc nu stu cum o sa fac dar o sa incerc sa o "comit " si la botez ca la nunta sotu a venit nebarbierit de 5 zile si fara cravata sau papion sau ceva de genu so...o sa o "comitem " si la botez...ceva haios, un costum de plaja sport, ceva de brand dar nu f pretios...

cat despre mine...o rochitza de vara flu flu si gata ce atata eticheta?

de Yannis

Asa vreau si eu sa-l imbrac pe pustiu`; mi se pae ca e ca o uniforma asa, tota lumea imbraca bebeii elegat, cu fracuri si rochite pompoase eu vreau sa fie altfel, de-aia si invitatia am facut-o in alt stil, nu cu bebei, suzete sau carucioare...

poze bebe Sebastian

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marse

evyme: "desteapta" pediatra la care ati fost. Pai daca papa LM, suc de mere la 6 luni. Bine ca nu te-a certat ca nu i-ai dat suc de la nastere, o fi fiul marului .

Marse de Alex-Mihai (DN 31.01.2010) .

poze bebe Sebastian

Mergi la inceput