Nastere provocata sau cezariana cand bebe a murit?
Raspunsuri - Pagina 4
monica_dicut spune:
Off Dumnezeule! Ma ingrozesc cand citesc astfel de lucruri.
SI eu am trecut prin acelasi lucru in 24 august 2008. Doar ca la mine s-a declansat nasterea, s-a rupt apa, m-am dus la spital, am nascut in 4 ore bebe mort, la 37 sapt si o zi. De cum m-au luat in primire s-au ambalat moasele si medicii ca nu are batai dar nu mi-au spus nimic. Cert este ca ma bucur ca am nascut natural si as face-o din nou. DUpa fix 4 luni am ramas din nou insarcinata si pe 26 august 2009 am nascut un baietel sanatos prin cezariana.
REgretul meu cel mai mare este ca nu mi-am vazut copilul. EU l-am cerut dar nu au vrut sa mi-l dea. Mi-au zis ca e mai bine pt mine sa nu, m-au legat de masa si m-au sedat, a fost oribil, urlam ca vreau copilul si ele ma tineau de maini si de picioare. Sa-i dea DUmnezeu sanatate insa cumnatei mele care i-a facut doua poze si asa stiu cine a fost el, copilul meu, cum a aratat. PEntru mine el a existat si va exista mereu, l-am dus 9 luni in pantece... marog, asta este ceea ce simt eu.
Cat despre cum sa va purtati voi.. depinde de fiecare. Eu am vrut si vreau in continuare ca lumea sa se poarte normal cu mine, sa imi vorbeasca despre el si despre ceea ce s-a intamplat. Negarea existentei lui bebe ANdrei mi-a creat cea mai mare suferinta.
Inca o data spun cat de rau imi pare. Este cel mai groaznic lucru pe lumea asta pentru o mama sa isi piarda copilul. Ma
sa isi gaseasca puterea sa isi revina si sa o ia de la capat. Familia si prietenii sa fie alaturi de ea.
Monica
de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
MElise spune:
Multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase... De cate ori citesc mesajele de aici imi cade cate o lacrima, nu stiu de ce. Int-adevar exista momente in care te simti neputincios in fata situatiilor prin care viata te face sa treci. Ma bucur ca am reusit sa inteleg mai bine situatia din mesajele voastre, ale mamicilor care ati trecut prin asa ceva. Maine Mihaela iese din spital. Vom fi cu totii alaturi de ea. Ii voi da linkul subiectului ca sa poata vedea ca multa lume este alaturi de ea...
MElise
mandreeac spune:
Multa putere tuturor mamicilor care au trecut prin asa ceva! Desi nu sunt mama, plang acum la ceea ce am citit! Cumplit, dar Domnul Dumnezeu cu siguranta este alaturi de voi si va va da putere si sarcini normale si usoare!
Andreea M.
szivarvany spune:
Spune-i prietenei tale ca daca simte nevoia, poate sa scrie pe subiectul acesta sau la cel dedicat mamelor de ingeri, sigur va gasi multa intelegere si poate scrie daca simte nevoia.
multa, multa putere 
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) cu
Sela