Mamici prin fiv (13)
Raspunsuri - Pagina 4
aurel_cris spune:
Mada haioasa foc sosia
,ce bine ca vorbeste,noi tot coase suntem.Deci bea lapte mult peste limita zuza mea,treaba este ca ea nu e fan ceiut si nici suculete,bea doar apa.Nu stiu de ce de mica nu prea a baut alte lichide in afara de apa si lapte.Sa vad cum reusesc sa o dezvat pana la urma,vreau sa il tai macar pe cel de la pranz dar nu mai doarme gagica si eu atunci fac cate ceva in forta.
Pupici
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Sunt fetita mare
Moniland spune:
Ok, fetelor, va multumesc.
Parca stau un pic mai linistita cand imi confirmati si voi ca nu ar fi probleme.
de
Laura Ioana
Irina Maria(26 iulie 2009)
elenada spune:
Buna fetelor
Noi am fost azi la pediatru si piticii sunt bine sanatosi.
Ma ingrijora Ana ca nu prea mai vrea sa manance de ceva vreme.Lactate mananca dar altceva nu vrea. Avand in vedere ca ea i-a bine in greutate dr a spus sa nu ne ingrijoram.
Noi nu prea bem laptic. nu beau nici macar 500 ml pe zi.
Aurel ma descurc singurica pt ca nu am incotro. Daca nu ar fi asa dragalasi piticii poate ca ar fi greu dar asa e ok.
Mada scumpa foc printesa ta. Foarte bine ca socializeaza.
pupici tuturor
elena
fericita de pitici pretiosi
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
amzulica spune:
Amzulicoooo (cu 4 de o) - ma plimb prin parc cu flacaul (de 2 ori pe zi), mai citesc pe aici, am fost si noi sapt. trecuta la vaccinul de 13 luni - am facut Priorixul si referitor la Varilrix si eu am intrebat si mi-a zis ca sa-l fac pe la 1 an jumate. Sa vedem acum ... Prevenarul l-a facut cineva inainte de 2 ani?
Noi la 13 luni avem 12 kg si 79 cm, papam tzatza in continuare - la mine Luca nu a vrut biberon deloc motiv pentru care nici nu am putut sa-i dau ceai sau suc de fructe, am incercat suc cu lingurita dar m-am lasat pagubasa. In rest mananca orice ii dau - are deja 8 dintisori si o maseluta insa nu vrea sa mestece si pace. Avem rabdare mai asteptam. De vorbit zice mama si tata si mai nou a inceput sa zica ishi, adica iesi (asa cum zic eu la caine)
Ah ... si apa bea cu canita aceea de la Avent cu motz dar nu se omoara band apa mai mult face gargara si arunca, azi ii picura apa din bavetica ...
Cami
lui
Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
dariaioanaxx spune:
Many,Pussi, Aurel Cris, Ella, Elenada, Madalina28/ va pup fetelor si curand sper sa pot sta mai mult cu voi, pt. ca ma voi muta intr un sediu nou la servici, unde voi fi singura in birou si o sa fac ca inainte cam ce vreau
e tare greu si cu bebe si cu servici, mai ales ca eu mai am si un bebe mai mare
care are lectii, meditatii si antrenamente, ma mai ocup de firma si de casa....si mai mai si mulgggg
va dati seama ca 3 ore pe zi [pierd numai cu mulsul...nu vreau sa renunt deloc deloc...Dariuca e mareee...are 8,5 kg
o sa pun poze noi curand in album....sa vad daca mai stiucum sa fac
va pup si sper sa revin curand, ca am o mie de intrebari sa va pun..
madalina28 spune:
La noi e a treia luna la rand cand Sofia face temperatura fara alt simptom, azi fiind a treia zi cu temperatura m-am asteptat sa faca 39-39,5 si asa a fost, a recunoscut pediatra ca s-a cam grabit luna tecuta cu antibioticul a obs si ea ca e a treia luna cand face exact in aceeasi perioada, daca pana luni nu se intampla nimic eruptie, tuse, muci vom incepe alte investigatii urocultura, aslo, exudat e asa fustrant ca nu stiu ce are ....
, ieri a papat bine azi insa nici pofta de mancare desi nu are rosu in gat si nimic plumonar, vroiam sa va intreb pe fetele din Buc in special ce laborator de incredere recomandati, poate gasesc unul bun care are centru de recoltari in Ploiesti.
elenada spune:
Mada de ce nu ii faci o urocultura. Matei a facut temperatura la distanta mare intre pusee. facea temperatura care trecea cu un paracetamol apoi zile intregi nu mai avea absolut nimic. cam la o saptamana facea asa cate o repriza de temperatura apoi iar era ok.
Sanatate multa
Daria 
Va pup fetelor
elena
Ana Maria &
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
amzulica spune:
Fetelor - sanatate multa la puisori - Luca a fost o singura data racit - de Craciun - ma intristeaza cand vad/aud copii bolnaviori.
Elenada - ai 2 copilasi grasuni foc. Ma uitam cum stateau ei pe patura, ehee in curand veti alerga care incotro - tu dupa unul - sotul dupa altul.
Cami
lui
Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
pussi spune:
mada stiu ca e frustrant si ca iti trec mii de ganduri prin cap, dar important e sa descoperiti cauza!
daria te cred ca ti-e greu1 cine sta cu fetita cat esti la servici!
Si noi suntem pe final cu o raceala... am scapat fara antibiotic si de data asta. Binenteles ca atunci cand Tustele si-au revenit am inceput eu si tati
elenada spune:
Sanatate multa la toti copii. Greu tare sa iti vezi puiutul bolnavior.
Amzulica cred ca in curand or sa plece. Deocamada merg in patru labe iar daca au de ce sa se sprijine merg in picioare. azi matei statea in picioare tinanduse de tocul usii din bucatarie si la un moment dat si-a dat drumul la manute si statea singurel in picioare. ce mai chiuia. era asa bucuros. si ana face la fel. deja se tin singurei in picioare cateva secunde bune. O sa fie o nebunie cu amandoi alergand care incotro. pana vine tati de la servici o sa alerg eu singura. sa vezi ce slabesc![]()
Pupici tuturor
elena
Ana Maria &
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu