Mamici prin fiv (13)
Raspunsuri - Pagina 3
many_bani spune:
Noi facem bine, va citim insa nu prea am avut ce scrie. Operatia lui Vlad se vindeca frumos, ne chinuim cu dintzocii, motiv ptr. care roade tot si am inceput cu pasi timizi diversificarea, defapt ne obisnuim cu gusturi noi.
Va pupam si va uram o saptamana linistita si luminoasa

mami de
Vlad (29.10.2009)
Poze
elenada spune:
Buna fetelor
Aurel nu am reusit sa ii recoltez lui Matei pt urocultura. azi nu am mai incercat. Eu ma descurc in principiu singurica cu piticii pana vine sotul acasa. e greu dar e asa placut incat uit de greu.
Noi ieri am facut 9 lunite. Ana cantareste 9.900 kg iar Matei 8.800 kg. Desi Ana e la o cura de lactate cad ca a luat bine in greutate iar Matei a luat si el bine in greutate desi ma asteptam la mai mult avand in vedere ca papa tot. am pus poze noi la semnatura daca vreti sa ne vedeti.
Pupici tuturor
elena
fericita de pitici pretiosi
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
aurel_cris spune:
Elenada ce mari sau facut gemenasi,sunt tare dragalasi,ma bucur ca te poti descurca singura.
Many_bani dintisori ne-au dat si noua bataie de cap,ma bucur ca operatia se vindeca frumos.
Afara e tare frig la noi,bate un vant.......off.Astazi am fost sa donez iarasi niste sange ca mia iesit calcemia mica si vror sa ma verifice iar.Bianca e ok in mare,nu vad nici o schimbare de cand am inceput acel tratament pentru adenoita(polipi).Abia astept sa vin in Romania sa vad ce se intampla exact.Tot asa ma chinuie cu nesomnul ei,tot sper ca se va schimba,azi dimineata parca nu puteam sa ma dau jos din pat de somn.Iar ea imi cerea de zor saracuta papa
,cum se trezeste gata vrea papa dar cand trecem la fapte nu mai vrea sa pape
.Are zile cand e in stare sa ma pape si pe mine,dupa care sa te ti ca nu mai vrea sa pape.
O intrebare pentru mamicile cu fivosi mai maricei,cam cat lapte ar trebui sa bea la varsta de 2 anisori?Bianca e fan laptic si ar bea non stop.
Pupici
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Sunt fetita mare
Moniland spune:
Vin si eu la raport. Suntem bine. Dar pe mine totusi ma nelinisteste o chestie.
Laura are 7 kg la aproape 9 luni. Analizele din sange i-au iesit bine, cele din scaun la fel, mananca zic eu normal, doar ca nu pune pe ea. N-as baga vitamine doar asa ca sa se umfle de la ele. Ea isi mananca portia, mai putin decat Irina dar doar cu 10-20 ml, deci insignifiant. E vesela, umbla in 4 labe, se ridica, zic eu copil normal, dar ma-sa o vrea cu 1 kg mai mult. La 4 luni avea 6 kg si acum la aproape 9 luni doar 7. Sotul imi zice ca e bine asa decat sa fie grasa, dar totusi...
Cu Irina mai facem kineto pana incepe si ea cu mersul de-a busilea.
In rest...timp sa fie.
Va pupam.
de
Laura Ioana
Irina Maria(26 iulie 2009)
aurel_cris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Moniland Vin si eu la raport. Suntem bine. Dar pe mine totusi ma nelinisteste o chestie. Laura are 7 kg la aproape 9 luni. Analizele din sange i-au iesit bine, cele din scaun la fel, mananca zic eu normal, doar ca nu pune pe ea. N-as baga vitamine doar asa ca sa se umfle de la ele. Ea isi mananca portia, mai putin decat Irina dar doar cu 10-20 ml, deci insignifiant. E vesela, umbla in 4 labe, se ridica, zic eu copil normal, dar ma-sa o vrea cu 1 kg mai mult. La 4 luni avea 6 kg si acum la aproape 9 luni doar 7. Sotul imi zice ca e bine asa decat sa fie grasa, dar totusi...Cu Irina mai facem kineto pana incepe si ea cu mersul de-a busilea. In rest...timp sa fie. Va pupam. de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009) |
Moniland eu zic sa nu iti faci griji asa cu greutatea daca i-ai facut analize si totul este ok.Nici Bianca nu este o fetita grasuta in comparatie cu copilasi de la odiseea varstei ei.Acolo majoritatea au de la 13kg in sus iar ea abia a facut 12kg.La un anisor avea 9.400kg iar la 2 anisori 11.800kg. si se putea sa fie mai bine.Aici nici nu sa pus problema sa ii faca analize,mi-au zis doamna nici dumneavroastra nu sunteti grasuta,asa ca....cu cine sa semene fetita.Este un copil normal,mananca binisori uneori.alteori iti vine sa o iei la goana dar una peste alta e un copil normal.Ce ma deranjeaza la ea ca e un mare fan al laptelui si isi cam strica foamea cu el zic eu.Dar daca nu ii dau nu baga nici mancare in gura,plange dupa lapte de te scoate din sarite.Cum se trezeste vrea laptele
Va pupam
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
BiancaSunt fetita mare
ella_72 spune:
Salutare la mamici si la pitici 
Venim si noi sa raportam : Tudor putin rosu in gat (spre vindecare) cu febra 38.4 , tratament cu Nurofen- azi ..ok (Doamne ajuta !).
La el inca nu s-a inchis bine fontanela , desi are 1 an si 8 luni.Pediatra ne-a recomandat Vigantol (4pic/zi) pana la 3 ani si calciu 15ml/zi - 15 zile/luna pana in iunie , inclusiv.
Ne-a recomandat sa facem si vaccinul VARILIX. I-am zis ca ma mai interesez....voi ati facut la bebici ? E ok ?
Ciarli ma bucur ca sunteti mai bine...sanatate in continuare ! 
Moniland daca analizele bubulinei sunt ok nu cred ca e cazul sa-ti faci probleme . Probabil asa e felul ei ...mai slabuta ( manechin). ![]()
Many_bani sanatate lui Vladut si multi pupici..
Elenada
pentru bursucei.
Aurel_cris , Madalina
printesele si mamicile...
Ella , mami de minune Tudor 
ciarli spune:
Va pup gagici,
Aurico, si ale mele au ajuns sa bea sicate 1 litru de lapte/noapte fiecare, am ajuns zombi. In consecinta, am redus drastic, la pranz, doar 150 ml si seara doar 600 ml/ficare. Le dau apa, da' ce m-au mai chirait si m-au terorizat, nu-ti spun! Din cauza laptelui nu mai macau mancare. Si daca mancau tot pe baza de lapte vroiau, gris, cornflakes, etc. Asa ca, s-a taiat.
Moniland si Leia mea era (si este) mai pitica, mai slabanoaga, ca asta e conformatia ei. Imi aduc aminte ca eu cand era asa pice ii puneam in laptele de noapte o lingura cu cereale. Era insa, perfect sanatoasa.
Pupici la gagici si pitici.
madalina28 spune:
AurelCris, eu ii dadeam Sofiei cam 600ml de lapte pe zi, pediatra mi-a spus ca este cam mult pt varsta ei, ceea ce depaseste cam 500ml pe zi poate duce la lipsa fierului, am tot spus chestia asta si pe la odisee, unele fete m-au aprobat altele nu, eu inainte sa raman gravi beam si unlitru de lapte pe zi si eram anemica plus lipsa de calciu de care am suferit in permanenta!Incearca cand vrea lapte sa-i dai ceai sau suc de fructe, eu asa i-am scos laptele de la pranz Sofiei cand am intarcat-o!Ea nu mi-a cerut niciodata de cand a intarcat-o definitiv alt lapte decat cel de dimineata si seara.
Ella am vrut sa-i fac si eu acel vacin matei mele dar pediatra mi-a spus ca nu este suficient testat si va putea sa vaca varicela la maturitate ceea ce este mult mai grav, eu una nu ma stresez prea tare cu bolile copilariei din partea mea sa le faca cat mai mica eu am facut varicela in liceu in clasa a 12-a nu spun ce groaznic a fost si facusem o forma usurica, am luat-o de la frate-miu cu 7 ani mai mic!
Moni la fel ca fetele atata timp cat mananca sanatos si tot ce-i dai zic ca nu prea ai de ce sa-ti faci griji cu atat mai mult cu cat toate analizele au iesit bine!
Ciarli ma bucur ca sunteti bine!
Sa va spun ce facea mata mea azi in parc de am lesinat de ras se oprea la toti copilasii mai maricei si le zicea "buna!eu sunt sosia!cati ani ai?2!tu tine esti?"
Ca mi-am adus aminte Amzulicoooo pe unde umbli????