Trucuri pentru a te imbraca super (5)
Raspunsuri - Pagina 15

ralucis spune:
Suna foarte bine ce ne-ai povestit, sabina! Si eu am un botez, de fapt 2 in aceeasi zi, la finele lunii, mi-am pregatit mental tinuta de vreo luna, dar n-am apucat sa ma probez, sa vad daca oi reusi saptamana viitoare.
Rochita Sofiei e luata de la noi? Sau ai comandat-o on-line? Am remarcat-o si eu acum vreo 2 saptamani la Next pe site, taaare mult mi-a placut, tot pt evenimentele de anul asta ma gandeam si eu sa o iau pt fetita mea mai mare, sa ma uit sa vad daca au si de 4-5 ani.
Sa ne pui si poze cand poti!

Sabina spune:
parintii mei sunt in Anglia....la noi nu se gaseste.
Au si pt 4, 5 ani, si au reluat livrarile in Ro cei de la next.
Gh a avut vesta si cravata galbui , se vede acolo pe sote, imi merge netu f f lent , de aia nu pun link.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si
bb Gheo

josefine spune:
Sabina, e frumoasa tare rochita Sofiei.
Acum sunt pe site-ul cu farduri minerale:-) (chiar Inaioana le "face"?)
www.razvanphotography.com

aiska spune:
Am si eu o "problema " vestimentara. In dulap zac doua rochii de vara de mai mult timp, pentru ca la varsta mea ( implinesc 31 la toamna ) ma gandesc ca nu este potrivit sa le pun fara un bolero delicat ca acesta, nu maro ca in poza, turcoise. Parca nu indraznesc sa le port asa cu spatele si umerii goi. Sunt anormala ? Le puteti vedea : cea cu dungi si cea bleu deschis.
Am mai descoperit o piesa vestimentara ca sa-i zic asa, este o geaca de blugi pana in talie cu gluga de hanorac, insa nu stiu ce sa fac, sa o dau sau nu, parca nici pe asta nu as purta-o la 31 de ani, e cam pentru adolescente. Ce parere aveti ? Poza mea cu ea este aici.
Mai am o tunika neagra cu funda de satin roz pal, insa nu imi place cum merge funda la blugi, desi o fi modern si am vazut la multe tinere in Finlanda. As croseta o centura turcoaz, ce ziceti, sa o las asa ?

Carmena spune:
Aiska, rochii asa decoltate nu port nici eu decat la mare, sau la o iesire la cumparaturi sau ceva de genul,daca este intr-adevar f cald, niciodata insa la birou. Eu zic asa - incearca sa scoti gluga de la geaca de blugi, scurteaza-i manecile(adica muta bata de la maneca lunga si fa-o trei sferturi sau chiar pana la cot) si poarta geaca linistita peste rochite, merge bine dupa parerea mea, cu sandale joase, pentru o tinuta casual.
E ok si cu bolerou, dar cu maneci "cazute" nu lungi, ca e vara, si cu sandale cu platforma.Prima rochie, cea cu dungi merge si peste o bluza-tricou, purtata ca si sarafan.
Intr-adevar nici mie nu-mi plac cordoanele din satin - incearca cu o curelusa de orice culoare, chiar merg multe combinatii, putin lasata, adica nu stransa in talie. Tunica merge si fusta conica, pana la genunchi cu o curea mai eleganta, si cu blugi si cu o curelusa mai etno.
Si sigur vor mai scrie si fetele pareri.

tumpi spune:
Aiska, de ce ti se pare ca la varsta ta n-ar merge tinutele prezentate mai sus?
Eu doar rochita belu n-as purta-o la birou, in rest cea cu dungi o poti purta cu un sacou din in cu maneca scurta.
Geaca asa am si eu si o port si cu si fara gluga.Eu port geci de blugi, dar din cele drepte cu stanse jos si la pantaloni din stofa.
Varsta n-are nici o legatura sa sti, eu sunt trecuta de 31 de ani de ceva vreme si tot nu ma impiedic de asta sa port rochite in bretele.
Acum ca suntem trecute de 30 de ani ce facem, ne imbracam ca mameie?Plus ca observ ca tu esti slabuta si te avantajeaza tinutele.
La bluzita neagra si eu as pune o curelusa subtire simpla sau impletita.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Amina_Marina spune:
Aiska cu tunica de dantela si o curea maro/bej lata.
Eu mi-am laut acum citeva zile, mor de ea, abia astept sa vina caldura ca s-o port.

aiska spune:
Carmena , Tumpi si Amina_Marina va multumesc mult pentru sugestii.
Carmena, gluga este detasabila, asa ca asta s-ar rezolva usor. Manecile nu ma pricep sa le scurtez, desi ai dreptate, si mie mi se par excesiv de lungi. Am masina de cusut, dar cred ca trebuie un alt model, in Finlanda se numeste saumuri si mi-e tare rusinica fiindca nu stiu cum se cheama romaneste. Asa arata.
As lua un bolerou cu gauri maricele si cu maneci mulate trei sferturi, stiu eu... ?
Exact la sarafan ma gandeam si eu mai demultisor, am pe undeva o bluza mulata bleu deschis care ar merge sub rochia cu dungi. Sa vad daca o o mai gasesc (dulapul nu mai face fatza, pe cuvant , trebuie sa "marit" o groaza de haine pe care nu le mai port din diverse motive ).
Tumpi, asta cu varsta e probabil relativ, dar cand vad finlandeze de 50+ cu minijupe si cu un decolteu generos, parca mi-e teama sa ma mai imbrac ca la douazeci de anisori.
La mine problema este cu aripioarele, as fi facut operatie la ele, dar sotul nu ma lasa. Zice ca asa sunt mai feminina. Am fost toata adolescenta complexata de ele, desi eram subtirica. Chiar si acum sunt atenta la alegerea blugilor si a fustelor.
La munca pot sa ma imbrac oricum, fiindca lucrez la gradinita cu copilasi intre 2 si 5 ani, iar deocamdata mai am 5 luni din concediul de maternitate.
Amina_Marina , pacatele mele, de-abia acum m-am trezit ca nu am decat curelele astea, restul toate sunt din alea pentru blugi. Cureaua maro lata am dat-o ca pe atunci nu aveam la ce s-o port.
Ma duc sa caut bluza aia bleu si daca dau de ea, fac poza sa vedem cu ar fi sub rochia cu dungi si bretele.

Amina_Marina spune:
Aiska, cu ce sa incep? Arpipioarele se rezolva prin drenaj limfatic, cam 10 sedinte iti trebuie, cu putin regim si miscare, mers pe jos. Aici la mine te fac astia model, chiar ridicare de sani numa` prin masja, desigur prima data se incepe cu masca detox pe tot corpul si multe altele, masajul e abia ultimul, plus ca trebuie sa bei pe zi 4 sucuri de morcovi etc.
Sa revin la topic. Curele nici eu nu prea am, cind am fost tanara si avem abdomenul plat nu purtam, iar acum, ma cam feresc pentru ca-mi accentueaza burta. Mini port , bine nu foarte mini, fustita cam de doua palme.
Foarte, foarte femini nu ma imbrac pentru ca ma imbatraneste, combin sitlurile.
Fiindca Ralph Lauren a introdus moda asta cu ciorapi/coalnti la fust de datela sau imprimeuri florale romantice sau din material vaporos usor cu geaka de bluji/piele , cu pantofi /bocanci sau botine , am incercat si eu ceva asemenea.
Fustita cu imprimeuri florale vaporoasa( fustita e reversibila , o intorc invers si pot s^o port cu partea de dantela) cu geaka de piele neagra, colanti si botinele cu toc cui, cercei rotunzi mari cu stole gri , in alte dati am pus bijuterii.
Fustite de astea imi plac mie, http://www.jayro-shop.jp/products/detail.php?product_id=1797&mode=brand&brand_id=2
http://www.jayro-shop.jp/products/detail.php?product_id=1779&category_id=12
Cea am cumparat-o eu e inchisa la culoare, e mov cu negru si floricele mici , dantela care e sub si se vede putin e neagra, a si banta lata neagra, cam cum e asta de aici , normal de la linia asta de imbracaminte am luat-o.http://www.jayro-shop.jp/products/detail.php?product_id=2057&category_id=12
Pentru rochita aceea rozalie care mi-amm luat-o eu in primavara cele doua maxi pe care le am acum( intre timp am cumparat inca una), mi-am luat sandalute albe si gentuta asta, merge perfect cu palaria aia micuta care sta doar pe varful capului;
http://www.stylife.co.jp/sf/Merchandiser/catalog/Zoom.do?catID=10334172&picID=6
Ieri am fost la pedichiura si azi la manichiura, mi-am facut extensie la unghii. Vaiii! Mor de ele!Acum arat si eu a femeie, e alta treaba..

Amina_Marina spune:
Aiska, uite tinuta asta imi place mie, si nu e de pitziponaca, merge la orice varsta si e foarte eleganta. Pantofii, accesoriile si fusta m-au dat pe spate.. Vreau si eu !! Asa fustita m-as risca si eu sa port.
http://www.gossipcenter.com/natasha-richardson/photo/sarah-jessica-parker
Acum un mare point, "bluza aceea alba/roz" si gentutza le-a luat a doua zi la stilul urban.Vai! Cit risca ! Chiar ea spunea ca din greseli invata si nu-i este frica ca e criticata chiar daca nu se potrivesc..
http://www.gossipcenter.com/sarah-jessica-parker/photo/sarah-jessica-parker-816