Trucuri pentru a te imbraca super (5)
Raspunsuri - Pagina 14

ralucis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ladyJ Ralucis, nu vreau sa o cumpar, scuze ca nu m-am exprimat corect. Am doar una aproape identica si ma intrebam daca e ok sa o iau la nunta. Ce ma retine este culoarea neagra(in miezul verii) si..nu stiu, poate e cam eleganta pt o nunta? Josefine, nu stiu de pronovias ![]() Rochia mea(care seamana bine de tot cu aia din poza) am primit-o de la sotul meu.Nu stiu de unde a luat-o. |
Ce inseamna cuvintele astea

XIO spune:
Ralucis , imi fac rochie la croitoreasa , dar daca nu iese bine vreau sa am ceva de rezerva
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

josefine spune:
Nuntile (exceptand alea din Ardeal, din cate stiu) sunt seara. Culoarea neagra mi se pare f. potrivita pentru o nunta seara.
www.razvanphotography.com

blue eyes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ladyJ Ce parere aveti de rochia asta?: http://img.grace.ro/images/article_pictures/slideshows/3113_8_1236005135.jpg |
Lady, asta da rochie de lady!

tumpi spune:
Sabina, imi place rochita.Eu la rosu n-as pune negru, crem cum ziceau si fetele sau chiar o sanda aurie.
Cat de rochia pusa de mine ma refeream la model, alta culoare nu gasisem.
Josefine, imi place tinuta ta, desi la ea n-as fi pus pantofii aia negrii, sunt frumosi da as fi ales altceva la rochita asta.Boleroul e super.
Ralu, imi place rochita.
Eu inca sunt in dubii, habar n-am cu ce sa ma imbrac maine la comuniune.Nu e cine stie ce ,doar ceremonia la biserica si apoi la un restaurant.LA cum se imbraca pe aici lumea, n-ar tb sa-mi fac probleme,dar totusi in situatii de genul realizez ca sifonierul meu e cam plin de haine sport.Adevarul e ca in ultimul timp asa ma simt bine.Chiar daca e o camasa si blugi, o prefer in favoarea fustei, ca ma simt mai comod.
Lady, rochita e, vb aia, jos palaria pt sotul tau, are gusturi.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

ladyJ spune:
Fetelor multumesc.
Atunci ma imbrac asa, daca ziceti ca merge in iulie.
Nunta e noaptea, da, nu e rustica si tema n-are..
Ralucis,

andre_ea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ralucis
gata, ieri am fost pe acolo, e langa un pet-shop si scrie pe geam ceva cu "cel mai orice produs", atat am retinut haotic din 226 ![]() |
Inseamna ca nu e chiar cum intri pe strada, ci undeva mai pe la mijloc. O sa merg sa cercetez ca-i langa mine.
Pentru botez o sa merg sa caut in Prosper. E acolo un magazin cu multe rochii de ocazie sau nu destul de fain, sper sa gasesc ceva.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta
Speranta si incredere pentru David

Sabina spune:
bine, bine;)
am avut opantofi pip toe cu 0platforma si toc, de la vicina, o culoare f faina, un gribej roz;0) (rochia bate spre visiniu). si care merg perfect si cu rochia cealalata cu bleumarin.
Am incerct zeci de perechi...si i-am ales pe astia, ca erau cei mai compozi.
Am avut si niste cercei mai lunguti, cu un globulet mic de argint in partea de jos.
la gat a trebuit sa renunt la orice, pt ca era sa=-mi rupa Gh lantisorul.
ca make up: un gloss, mascara, un pic de argintiu deschis pe pleoape si tenul unifomizat, un pic de blush. Astea ultimele doua am folosit mineral makeup, e f fain, e fata aici pe forum care le face, Inaioana, se numesc puretouch (google it:D)
Nici plic n-am avut, la biserica am intarziat eu cu baiatul ca a dormit...si cand i s-a oferit o bomboana de ciococ a gasit de cuviinta sa-mi pateze si mie rochioa cu 2 pete frumoase in fata:)), de era sa ma apuce plansuo in fata tuturor.
da in rest a fost bine, am fost admirata si am dansat cu gh in brate cateva ore;), dupa care pe la 11 ne-am dus acasa toti trei astia micii sa dormim. N-as fi rezistat mai mult si nici nu aveam babysitter, ca toate rudele erau la nunta:)
N-am inca poze, bn-am apucat sa le descarc pe cele pe care le-am facuit copiiilor. Sofia a fost absolut superba. a avut rochia asta:
http://www.next.co.uk/shopping/girls/oldergirls/102/6
dati pe poza 3 de jos sa vedeti broderia ei.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si
bb Gheo