Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 7
ana_g spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex ia uitati ce www.flickr.com/photos/44547000@N05/4514495427/" target="_blank">ochi are finuta mea! _ www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010) |
parca ar fi fii-miu, varianta blonda si cu ochi albastri!!! superba!!!sa creasca mare si sanatoasa!
mama lui STEFAN
Ruxita spune:
cris.d, haircut, oani_2002 multumesc pentru urari,
nu s-a cotizat in general si s-a cotizat in particular (un invitat mi-a bagat 300 lei in paturica copilului)... sunt toti colegii mei de munca si nici noi, nici ei nu ne-am luat salariile din ianuarie (decat niste firfirici) si nici nu se punea problema de cotizatie - in ideea ca primim si noi niste salarii decente invitam pe toata lumea si-i puneam si la cotizat (ca-i duceam intr-un loc fency); asa a fost intre apropiati cu daruri.
Incerc sa fac un filmulet de botez si inca nu ma descurc vreau sa-l fac cu generic, prezentare de personaje, replici haioase (texte intercalate intre imagini)... si mor de ciuda ca mi-am lasat aparatul pe maina mea, eram atenta doar la copil nu si la ce filmam si deseori am filmat podeaua... incercam sa-mi linistesc copilu.
Caius (21.01.2010)
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">Filmulete
evyme spune:
citat din mesajul lui Vi4i po po po po tot stau si alerg din urma voastra si tot nu mai dau de capat,eu citesc o pagina voi scrieti 3 si tot asa !!! ma dau batuta, am de citit muuuuuuuuult,am citit doar capitolul 28,29 si acum sunt aici!!! nu v-am parasit ci am fost un pic off internet.... mama a fost la mine apoi Paste si apoi lene si.... Imi pare nespus de rau ca bebe de destafa e inca rau!! sper sa se faca cat mai bine cat mai repede!!!! din cate am cititam vazut ca majoritatea sunteti bine si ma bucur nespus de mult!!! scriu din ce am retinut!!! Cristi si onitza felicitari p-u puii increstinati!!! noi inca nici nu vorbim de botez,deh grecii astia poate cumva la vara dac ne permite finantele!!! ioana fii tare,cred ca e greu sa fii singura cu bebe,dar asa cum au spus si fetele tre sa fii tare p-u pui!!!multa sanatate plateea biberoanele Nuk au taietura aia acolo p-u schimbul de aer!! si eu ma uitam ca vaca la toate tetinele sa vad daca nu cumva astea pe care le-am cumparat au ceva defect!!! bea de-as putea si eu as da delete la sot,da na nu se poate... si al meu cate odata... de imi vine sa-l!!!! tot asa cu bebe ma iau si mai uit.... stiu ca mi-ai scris pe mess da eu om nesimti nu am mai raspuns cer !!!!! haircut un tir cu ce curaj ai tu mamico!!! las ca in scimb cand creste va avea picioare lungi si drepte ca de foto modeala!!!! gata nu mai tin minte nimic.... ah da fumatul...eu am zis hotarat ca nu ma mai apuc desi cu vreo 2 saptamani in urma cu o prietena am terminat 2 sticle de vin si vreo 5 tigari valeu ce dureri de cap am avut adauzi de AMR kg. mai am si eu si nici cum nu pot scapa,si vreau sa incap in blujii mei de inainte da tot mananc si tot mananc po po po po ce m-am intins,in asa ritm eu fac a2 steluta peste o suta de ani incarc poate si niste pozici noi,deh si eu cioara.... baby in burtica poze bebe iubit de Dionisios-Ionas 03.02.2010 |
Sunteti niste frumosi, iar tu, mami, nu vad ce mai vrei sa dai jos
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
evyme spune:
citat din mesajul lui Ruxita Ce inseamna sa nu intri o zi pe forum - te pierde lumea din vedere :) Noi suntem crestini de ieri - si a urlat atat de tare la botez - a fost prima data cand a urlat asa tare, dadea duhul dintransul saracutul, nasha dimpotriva a zis ca in opinia ei a fost cuminte (mai obisnuta decat mine cu urlete neconsolabile) - taica-su a zis ca mai bine il facea budist ca crestinismul asta e o treaba prea complicata si serioasa... :) Nu ne-am complicat deloc cu organizarea (lumanarea cu aranjament floral si cam atat), dupa botez am fost la o terasa in parc cu invitatii (11) si toata lumea s-a simtit bine - s-a ras pe intrecutelea si am renuntat in cele din urma la papanashi care se lasasera prea mult asteptati - acum regret ca nu am facut totul acasa, mi-a fost frica ca nu le-as fi facut fatza, dar nu a fost nimic complicat, data viitoare fac acasa, clar. Nota de plata - 500 si ceva (lei). Azi l-am tuns pe Cai, popa ii luase un smoc in frunte si-i stricase toata coafiura, so, l-am tuns! (Taica-sau, bai nebune, de ce l-ai tuns?) o sa-i creasca inapoi (l-am tuns cu foarfeca, mi-a fost frica sa bag mashina de tuns in capul lui - are o fontanela de vreo 6 cm pe 4... Multumesc celor care mi-au raspuns la intrebarile mele despre puseurile de crestere si fontanela. Caius (21.01.2010) www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">Filmulete |
Felicitari pt crestinarea puiului! Foarte frumos ati petrecut dupa... Noi suntem 11 persoane doar familia de grad 1 (noi 2, sora+sotul ei, parintii mei, mama lui, fratii lui - 2buc, nasii lui bb), de-asta am decis sa facem la restaurant; nu am chemat decat prietenii apropiati si vom fi vreo 30 persoane...
Eu l-as tunde pe pustiu` ca mi-e groaza de cat de cald va fi la vara si el va sta cu pletele pe ceafa dar n-as mai avea viata linistita cu soacra dupa
poze bebe Sebastian
xela_07 spune:
Oani - am vazut pozele cu baietii tai. Sunt simpatici foc si i-ai prins f bine pe am2. Eu nu prea reusesc sa o pozez pe Andreea ca nu sta nici 2 secunde, iar sa ii prind intr-o poza cat de cat pe am2 e o provocare nu gluma
Ruxita - felicitari ptr botez. mai bine ca nu ai facut acasa ptr ca era un stres in plus si poate si mai costisitor. asteptam poze si filmulet.
haircut - mititica de Maia cu ghetutele ei. mi-o si inchipuiam cand povesteai . hai ca mai e putin si trece ...
nik0le - blonda ? sunt convinsa ca arati beton . bag seama ca sotul si-a cam furat-o in seara asta, sper sa aiba idei sa o dreaga pana la urma .
vi4i - sunteti superbi am ramas fara cuvinte in pozele in care se vede si marea . tu sigur nu esti model?
mariucasara - pai daca o tigara te face pe tine sa te simti mai bine de ce nu. mi te si inchipui pe bancuta happy ca a mai trecut o zi sau ai facut fata cu brio si zilei ce s-a incheiat . cine zicea ca meseria de parinte nu e usoara avea mare dreptate . mie mi se pare ff greu dar merita pe deplin.
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
evyme spune:
citat din mesajul lui lorex ia uitati ce www.flickr.com/photos/44547000@N05/4514495427/" target="_blank">ochi are finuta mea! _ www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010) |
este superba!!!
poze bebe Sebastian
Vi4i spune:
daca va plictisiti si nu aveti ce face, aici sunt pozici noi!! mai pe la urma am pus si vreo 2 cu maica mea si sora mai mare!!!! deh eu cea mai neagra cioara pe aici ca na am cu ce ma lauda!!!
baby in burtica
poze bebe iubit
de Dionisios-Ionas 03.02.2010
marse spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel VI4I bine ai revenit pe la noi., vin, tigari, ce party. cum a fost cu mami acolo? noi raportam puseu de crestere de 3 luni; non stop. . asteptam cu interes faza cu non stop. ca parca se zice ca cresc si-n somn, nu? Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
In timpul somnului secreta hormonul cresterii, de aia se zice.
Da' somn ca in prima luna n-o sa mai vedem . E adevarat ca o sa doarma noaptea mai mult, dar ziua va fi mai mult treaz si vrea atentie. MULTA.
Marse de Alex-Mihai (DN 31.01.2010) .
marse spune:
citat din mesajul lui Nik0le 2. Mi-e teama ca Irina se ataseaza de suzeta. Eu le-am oferit suzeta in mod egal amandorura, dar daca prima a respins-o sistematic si a preferat degetul (intre 2 si 8 luni, pe urma a renuntat singurica), se pare ca sor-sa e altfel. Marturisesc ca ma streseaza nitel ideea, io nu stiu sa cresc copil dependent de suzi. O sa ma intrebati de ce-i dau. Daca o calmeaza... si daca nu vrea sa-si suga degetul... ce sa fac? Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) Now, bring me that horizon! |
Puiul meu papa si suzi si pumnishor. Cu mana e mai complicat: suzi o arunci, o papa catzelu', etc., da' pumnishorul e la purtator!
De aia as prefera suzi.
Marse de Alex-Mihai (DN 31.01.2010) .
ioana_fota spune:
Fetelor aveti un spor la scris.....Noi am fost si la dr de fam.si acum e bine mi-a zis sa nu am mai mult de 21 grade in casa si 24-25 la baie.Asti azi au avut calorif oprite dar acum pe seara le-au dat drumu si iar va sari de 22-23 temp. in camera ce sa fac? Sa las usa dintre camere deschisa?dar i-am facut si baita ca saraca mirosea numai a medicamente si era nespalata de miercuri ca daca joi am avut probleme cu ea mi-a fost frica sa-i mai fac baie si de vineri internate in spital unde sa o spal?Mi-e tare frica acuma cu temp asta.Eu ii dau un body si o salopeta sau costumas pe ea in casa cu botosei manusi si acciulita e prea subtire imbracata?si in pat o invelesc cu o paturica, sewara asta o las cu o patura mai grosuta ca fiin spalata eu siu..., am o frica in mine din cauza racelii.Am fost in priza desi imi cad ochii in gura, am clcat spalat de ale ei si intins, acum spal de ale mele din spital cred ca o sa acd lata.AAA am uitat mi-a zis ca dac nu se satura dar numai dupa san sa-i dau completare.Apel la fetele care folosesc LP daca ea nu papa tot din biberon cat pot tine laptele la temp camerei si sa-i mai dau?ca azi a baut din 90 ml doar vreo 40 si restu e in camera seara asta mai pot sa-i dau din ala sau fac altul?
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
poze
Sa ne descretim fruntile
poze Maria Alexandra