Magnifice Senioare-La multi ani,Bruni! (94)
Raspunsuri - Pagina 13
simonia spune:
astazi este z.20. ce folicul sa fie acesta? cand cm-ul meu este de 29 si rar la 30 zile?
violeta70 spune:
Buna seara fetelor!
Eu cam nocturna, am stat sa pazesc un peste la cuptor si am intrat sa vad ce mai faceti.
Luminita42 saru'mana
. Doamne-Ajuta sa functioneze.
Ce spuneti, ecografia sa o fac la sfarsitul tratamentului, adica in ziua a-10-a?
O sa sun si doctora sa o intreb, sa vad ce spune.
Va pup si ne mai auzim.
week-end-ul asta s-ar putea sa fiu plecata la Brasov, la sora-mea, insa nu sunt hotarata, din cauza vremii care se anunta rece si ploioasa.
Pupici 
Dumnezeu si Maicuta Domnului au grija de noi 
luminita42 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonia astazi este z.20. ce folicul sa fie acesta? cand cm-ul meu este de 29 si rar la 30 zile? ![]() |
nu stiu simonia, mie o doctorita mi-a zis ca numai ce este peste 30 mm este considerat chist. restul sunt foliculi, s-ar putea sa involueze si sa dispara.
dar nu asta era istoria.eu am vrut doar sa-ti raspund la intrebarile initiale.
dincolo de chestia cu foliculul sau chistul (cum vrei tu sa-i zici) eu m-as duce la bucuresti sa fac analizele complete luna asta. cine iti garanteaza tie ca luna viitoare nu vei mai avea un chist/folicul in z20? asa ca eu zic sa nu pierzi timpul.
succes!!!!
luminita42 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violeta70 Buna seara fetelor! Eu cam nocturna, am stat sa pazesc un peste la cuptor si am intrat sa vad ce mai faceti. Luminita42 saru'mana . Doamne-Ajuta sa functioneze.Ce spuneti, ecografia sa o fac la sfarsitul tratamentului, adica in ziua a-10-a? O sa sun si doctora sa o intreb, sa vad ce spune. Va pup si ne mai auzim. week-end-ul asta s-ar putea sa fiu plecata la Brasov, la sora-mea, insa nu sunt hotarata, din cauza vremii care se anunta rece si ploioasa. Pupici ![]() Dumnezeu si Maicuta Domnului au grija de noi ![]() Adriana |
si eu cam tot asa ma duceam , parca luam closty din z5-z9 si ma duceam in z9 sau z10 la prima eco. faci inseminare?..
Ellyshor spune:
Buna dimineata scumpele mele!

Vad ca astazi dau eu cafelutza![]()

Pofta buna!
Eu sunt...un pic cam in pom!
Nici nu stiu cum sa va spun....dar ideea in mare ar fi cam asa: cel mai probabil nu am SOPC(pt ca potrivit dr endocrinolog nu am profil hormonal si nici echografic de SOPC).
Atentie! Mi-a zis ca raportul LH:FSH mai mare de 1 nu mai este cel mai relevant in sindromul ovarelor polichistice. Asta e bine de tinut minte.
Eu doar pe asta il aveam aproape 2, iar echografic se vedea ca nu ovulam.
Stati ca asta a fost partea de incalzire![]()
Urmeaza adevarul nasol, pt mine si care m-a cam bulversat nitel...inca ma clatin..
Am chist dermoid pe ov drept de 2 cm si un chist mic endometriozic. Pe stangul, mai am un chist mic de 1 cm, tot endometriozic.
Verdictul clar al dr Neamtu a fost: laparoscopie inevitabil!
Si sigur am endometrioza, si cel mai probabil nu am SOPC.
End of story!
Babyboom
...vino la mami...acum

Ellyshor spune:
Dupa ce am fost la dr Neamtu, m-am dus si la dr Niculescu Mihai, cu care a vorbit doamna dr sa ma vada si sa-mi faca laparo. Diagnosticul a fost confirmat si de el, asa ca urmeaza la prima menstra sa sun si sa ma programez pt laparo.
Asta este...
De ieri, nu am plans, nu m-am lamentat...nu nimic. Cred ca sunt in stare de soc 
Babyboom
...vino la mami...acum

menics spune:
buna diminieata dragelor,
ellysor
, cu Dzeu inainte...
eu sunt in pom din alte cauze... de reorganizare pe aici...nu ca m-ar paste vre-o disponibilizare,
nu deocamdata, dar e o situatie dificila...iar acum fug la o sedinta...
si la Cta a plouat, e inchisa vremea dar macar e cald si miroase a primavara...
uite aici garnitura la cafea

sa nu o beti pe stomacul gol, si voi reveni mai tarziu...
Manu
Libra spune:
Pupam toate fetele!!!!
_
made in Romania, '73 http://lbdf.lilypie.com/ckYrp2.png?OXtS3VM0
Libra spune:
Pupam toate fetele!!!!
_
made in Romania, '73 http://lbdf.lilypie.com/ckYrp2.png?OXtS3VM0
amy2007 spune:
Buna dimi si aici.
Ellisor nu te speria, laparo este o operatie usoara, nu simti nika, in 3 ore pleci acasa pe piciorusele tale.
si eu gravi Libra si nu numai.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
ASPIRANTA FOREVER