Magnifice Senioare-La multi ani,Bruni! (94)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Galinuta, am o prob cu inregistrarea in sertar
Zice ca emailul meu nu corespunde cu cel declarat...
si nici nu am primit vreun mesaj de conf...
deci prob am dat gresit mailul....
acu ce fac?...
mai incerc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Buna fetitzele,
hai ca mai stau eu la o ''dubla" pana rezovati problemele tehnice!..
oricum e bine sa vezi ce e prin toate partile , asa ca nu e un efort!asa daca ai timp!

Manu sa-ti zic de progres dupa ceaiul 'transit facile': stii ca aveam 57 de kile acum vreo 4 zile si nu ma urneam! ei sa vezi ca azi erau 56, 2 kile! bine si cu respectatul regulilor de mancare! cred ca merge, doar ca eram 'blocata'!

Laura a deschis un subiect fiv cu ovocite donate, eu abia aseara l-am vazut, extrem de instructiv, cu date de la clinici din europa care fac asta. Bravo Laura! interesant!!!! ma gandeam si eu la asta, dar nu cred ca ajung la o 'privata' ca nu am atatia bani, incerc o aplicatie aici cu asigurarile. Am in sfarsit card de asigurare, dupa trei luni de asteptare.

Mona, au descoperit doctorii vreun motiv pentru care ultima oara sarcina nu s-a fixat bine? ca totusi a fost o sarcina,... analizele parca le-ai facut, erau ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

bravo lumi...

Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Salut fetelor!
V-am zis ca saptamana asta intru mai rar, din motive de sef, care este aici.
Ieri mi-am cumparat Clostilbegit si ca "toanta" mi-am uitat reteta la farmacie. Am constatat asta acasa, aseara pe la ora 21.00
Bine ca am retinut tratamentul.

Va pup

Dumnezeu si Maicuta Domnului are grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

si eu la dublu..pana mai invatam ce si cum...
Nu lumi, nu mi-a zis decat ca se poate intampa si ca evident ceva nu a fost in regula si s-a eliminat...sarcina chimica...
Asta este...
Acum astept sa incep Menogonul deseara..
Mie putin frica...
4 ampule de praf cu 1 si juma de ser...cred ca doare...
mi le face seicul...si-am sa-l pun sa pupe..dupa
Mi-e necaz ca nu m-am mobilizat mai repede si nu am putut sa putut sa primes Menopur care am inteles ca e mai bun...da asta cerea o parobare speciala de la casa mea de sanatate...si aprobarea venea in vreo 3 zile si eu aveam nevoie de azi pe maine..
Dr a spus ca e bun si asta...
mai ales ca eu am facut pt IA trei cicluri cu menogon...e drept ca erau doar 2 ampule...
Decitocmai a spus ca vom face protocolul ultrascurt , adica din Z3 menogon...si mai pe la urma Orgalutran....apoi Ovitrel...si salamat...asteptam sa vedem ce si cum...
Ce ziceti voi de protocolul ultrascurtscurt? Ati mai auzit?
Hai pupi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mona40

si eu la dublu..pana mai invatam ce si cum...
Nu lumi, nu mi-a zis decat ca se poate intampa si ca evident ceva nu a fost in regula si s-a eliminat...sarcina chimica...
Asta este...
Acum astept sa incep Menogonul deseara..
Mie putin frica...
4 ampule de praf cu 1 si juma de ser...cred ca doare...
mi le face seicul...si-am sa-l pun sa pupe..dupa
Mi-e necaz ca nu m-am mobilizat mai repede si nu am putut sa putut sa primes Menopur care am inteles ca e mai bun...da asta cerea o parobare speciala de la casa mea de sanatate...si aprobarea venea in vreo 3 zile si eu aveam nevoie de azi pe maine..
Dr a spus ca e bun si asta...
mai ales ca eu am facut pt IA trei cicluri cu menogon...e drept ca erau doar 2 ampule...
Decitocmai a spus ca vom face protocolul ultrascurt , adica din Z3 menogon...si mai pe la urma Orgalutran....apoi Ovitrel...si salamat...asteptam sa vedem ce si cum...
Ce ziceti voi de protocolul ultrascurtscurt? Ati mai auzit?
Hai pupi

Mona

zuza

io stiam ca menopur si menogon sunt acelasi lucru, doar producatori diferiti, nu cred ca trebuie sa-ti fie necaz..Doamne-ajuta iti tin pumnii!

Mergi la inceput

Violeta, mult succes !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

toata lumea e disparuta?

a stiu forumul cel nou este de vina

buburneak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

intrebarea serii! valabila doar astazi.
dr. matei mi-a dat de facut analize in z.21;progesteron, testosteron, prolactina, dheas, d-androstendion.
la mine in oras nu se poate face d-androstendionul.
astazi am facut o eco abdominala si am constatat ca pe ovarul drept iar am un folicul/chist de 12mm.
am trei posibilitati;
-sa fac analizele la mine in oras fara androstendion, ce valoare au fara androstendion?
-sa vin in bucuresti sa le fac, dar din cauza chistului nu vor fi concludente,
-sa nu le fac luna aceasta.
ce sa fac?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonia

intrebarea serii! valabila doar astazi.
dr. matei mi-a dat de facut analize in z.21;progesteron, testosteron, prolactina, dheas, d-androstendion.
la mine in oras nu se poate face d-androstendionul.
astazi am facut o eco abdominala si am constatat ca pe ovarul drept iar am un folicul/chist de 12mm.
am trei posibilitati;
-sa fac analizele la mine in oras fara androstendion, ce valoare au fara androstendion?
-sa vin in bucuresti sa le fac, dar din cauza chistului nu vor fi concludente,
-sa nu le fac luna aceasta.
ce sa fac?

Simonia, grea intrebare..
-daca tu stii precis ca acest chist influenteaza rezultatul, atunci poti amana o luna. Pe de alta parte de unde stii ca luna viitoarea nu o sa ai alt chist/folicul.. Oricum eu i-as zice folicul la dimensiunele de 12mm ...
-eu in locul tau as face acum analizele complete la bucuresti.

Mergi la inceput