Fulgusori de nov-dec 2009 (59)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Neata
La multi ani fulgusorilor de azi!!!!!!!!!

Lavi le-am facut prrivate pt ca am primit instiintare ca sunt favorita unor pers necunoscute,fara poze, si de gen masculin.....cine stie cine mi-o fi copiat pozele pana acum

Vreau sa le fac private dar accesibile pentru voi.Ce obtiune aleg??????

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

SIMINA , foarte frumoasa Maya si cozonaceii cred ca au fost tare gustosi...
Krelia, LauraB...felicitari pentru micuti crestini
Cand l-am botezat pe Daniel au fost inca 4 baietei, el fiind al treilea bagat in cazanutz....era ultima sambata inainte de intrarea in postul Pastelui, a fost o experienta placuta.

LORELIX
DANIEL- MATEI Am implinit 5 lunitze !
sa fie SANATOS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Niatza!

Simina, vad ca nu mai is private, eu de pe fulgusori am putut sa admir ranjita si cozonacii!

Lyly, sper sa iti treaca cat mai repede durerile la sani, ca tare mai sunt nasoale rau!!

Krelia, frumos povestit, asteptam pozicile cu laboantzele goale..Asa imi plac piciorusele goale ce se ivesc de sub pantalonasi la bebeii

LauraG, asteptam pozici, bine ca ti-au iesit bine toate pregatelile si ai putut fi alaturi de cei dragi! Pana la urma tot asa mult ai iesit cu cheltuielile?..ca erai uimita cat sunt de scumpe toate la Romanica

Tina, bine ca s-a terminat puseul si nu iti mai faci griji ca bebe nu are laptic suficient! Si la noi rechinila papa la san intre 4-10 minute odata la 3 ore! Si a supt mereu un timp asa scurt de cand s-a nascut, doar ca a papat la 1.5 ore la inceput pana pe la vreo 3 luni, si am crescut progresiv perioada dintre alaptari.

Ramonika, sigur ca vreau filmuletele, sper sa te prind pe mess!

Noi continuam si saptamana asta cu suculetul de morcov si putin mar, vad ca nu vrea mai mult de 30ml pe zi, in conditiile in care i-l dau la o ora dupa ce a supt la san. Eu ma declar momentan multumita , cand trec de 5 luni jumate, incep sa ii fac piure legume/fructe. Ma mai gandesc in ce ordine..Probabil ca legumele primele ca sa le accepte mai usor, ca daca ii dau fructe..poate nu ii mai plac leguminoasele..

Lili, tare m-ai facut curioasa cu reconditionatul de mobilier!!Vrei sa le faci doar pt voi, sau sa faci o mica afacere din asta?? Super ideea , mai ales daca ai si imaginatie si putin talent, o sa iti iasa misto tare!! Cand eram mica visam sa reconditionez carti vechi, si alte alea..vise frate vise..Rau am facut ca nu mi-am urmat visele si am urmat un cu totul alt domeniu cu care aproape nu am nici o treaba, plus ca nu imi place. Eu abia astept sa varuim la apartamentul nou, momentan vom face totul in alb, doar cat sa fie proaspat si curat , fara sa punem parchet/gresii/alte alea..Si ma gandesc deja ca vreau sa ii pictez peretii din camera piticei, ceva cu floricele albinute si buburuze! Ca daca tot va fi provizoriu vreau sa imi fac de cap!

Dragonitza, asa patesc si io daca dorm cu rechinasa in pat spre dimineata, ma trezesc toata amortita, nu pot sa ma foiesc deloc ca imediat face ochi asta mica!Asta nu e somn nici odihna..O iau in pat de obicei dupa ora 5 jumate, 6 cand incepe sa se frichineasca si mai nou se izbeste cu capusorul de peretii patutului, mai ales in fata la zabrele , ca acolo nu i-am pus protectii de alea lateraleSi uite asa sar din pat cum incepe frecusu pe acolo, doarme pe burtic, se ridica in manute prin somn, si isi face vant si se balangane in laterale cu capusorul, totul se intampla in somn! Inclusiv s-a lovit prin somn cu capusorul de unul din peretii patutului, si nu a zis nikaDoar eu am sarit ca arsa din pat, de zici ca ma urmareau toti turcii

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

La multi ani fulgusorilor nascuti intr-o zi de 12!!! Sa cresteti mari, sanatosi si frumoasi!!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

mneata lume

sarbatoritilor

Noi suntem bine, am dormit bine... si avem maaaaari emotii pt venirea lui tati. Maine noapte ajunge acasa... numar ore....

Mihnea stranuta cam mult fata de cum face el de regula. Ma intreb daca e posibil sa aiba legatura cu faptul ca, pana s-a oprit caldura erau 24 grade in casa, iar acum sunt 20. Am trecut de la bluzite foarte subtiri la ceva mai grosute... dar nu pot sa-l imbrac gros... ca ma doare sufletul sa-l infofolesc. Sper sa treaca repede stranuturile astea ca ma termina. Dupa acele 2 nopti in care a transpirat mult ( vineri si sambata) acum nu mai transpira.

Siminacam aiurea treaba asta cu "vizitatorii" pozelor.

Krelia, felicitari pt botez. Sa va traiasca si sa fie sanatos micutul crestin

Laura G, si voua felicitari si multe urari de bine bebelului

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

LauraG si Krelia felicitari pentru botez.

SARBATORITILOR DE AZI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

SIMINAsuperbe poze , sa fiti sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

ufff...buna dimineata si de la noi!! sunt f isteata ,am scris un mesaj ,uitand ca sunt nelogata si acu tre sa o iau de la capat...

Noi am dormit bine toata noaptea (cu doua mici maraieli pe la 4 si 5.30) cu trezire definitiva la 7.30...am papat lapticu si acu o motaiala scurta ,cat sa savurez cu voi o de la scumpa de Lavi si sa dau pe gat un pahar de apa plata de la Diana...

krelia,LauraG. ma bucur ca ati avut botezul pe care vi l-ati dorit!! Felicitari micilor crestini!!!

Raluci felicitari si voua pt.crestinare!! Am admirat pozici cu un Bubu scump tare!! Superbe!!

Simina bine ai revenit!! Felicitari pt.cele 6 lunitze ale delicioasei!!

Ionela ce fain ca vine tati!! sta mai mult?...asa mai scapi si tu gandurile negre ,care iti dau tarcoale

p.s iti trimit un gand bun si multa putere in continuare!!! nici nu vreau sa ma gandesc prin ce treci...e cumplit de dureros!!

sigur mai voiam sa zic ceva ,dar ma opresc aici ..ma duc sa dau pe gat o gurita de cafea 'vero'..

va si va doresc o zi cu mult soare ,numai buna de plimbari prelungite!!!!

revin mai incolo..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

buna dimi si de la noi.azi s-a trezit la 06.30 flacaul ca a plecat tac'su la serviciu.abia pe la 08.40 s-a culcat iar.
pe mine m-a luat somnul si nu stiu cum am simtit ca m-am trezit cand se tarase pe pat si mai avea un pic si cadea in cap.
rea cu mine in patul mare si ajunsese cu capul jos din pat.
m-am speriat asa ca de acum incolo nu mai pupa pat decat ziua si seara la culcare cand sunt fresh.in rest tzitzi apoi inapoi in patut.
tuturor micutilor sarbatoriti astazi.

Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)
poze de pasti
http://picasaweb.google.com/105038517007457819848

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

tina ce bine iti seamana Stefanut!!! E tare frumusel!! sa-ti traiasca!!!

Mergi la inceput