Aspirante optimiste > 20 FELICITARI UKUME!! (472)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Andreea multumesc mult de urari. Nici nu stiu cesa spun daca era bebe sau nu. Poate ca intr-adevar era dar nu se vedea inca. Azi sun sa ma programez la doctor sa vedem cand ma poate primi ca el e foarte ocupat. Inca nu imi vine sa cred si ma rog sa nu fie doar un vis frumos din care sa ma trezesc curand.

Cosminutza am nevoie de tine sa vii din urma. Tu ai fost mereu langa mine si trebuie sa mergem impreuna spre odisee. Paula noi am trecut odata prin faza testarii impreuna si atunci am spus ca va fi pentru amandoua odata. Ia cativa de molipsire si hai cu mine .
Fetelor pe toate va si va multumesc ca va bucurati pentru mine. Ati fost primele cu care am impartasit aceasta bucurie si asta cred ca spune multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ce fac feteleeee?

am intrat sa va salut si sa va doresc o zi frumoasa

Andreea, Cami ma bucur ca mai treceti pe la noi cand aveti timp

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
nunta noastra
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Cami uite aici este pagina cu pozele

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
nunta noastra
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie voi fi anul acesta
Te iubesc pana la Doamne-Doamne si inapoi de un infinit de ori...o lume in care ne iubim...si tu ma stii,ma ai,iar eu te privesc si nu-mi ajunge...te am si te mai vreau!!

Mergi la inceput

mai pun o data linkul
nu de alta dar am asteptat atat de mult sa vad cele 2 liniutza incat acum am voie sa ma tot laud:
http://picasaweb.google.com/117466570555709401810/Teste#5459325895958114242

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

ukume nu pot sa nu ma minunez cat de clara este liniuta de pe test. Eu nici la 6 sapt de sarcina nu o aveam asa clara
Poti sa te lauzi, ca "ai cu ce"!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

buna fetele

ukume eeee frumoase liniute inca odata FELICITARI !, mai ramane sa vezi cate sapt ai.

eu imi pastrez si acum testele 2 la numar . bine deja incep sa se estompeze liniutele...dar imi e drag de ele .

eu nu am facut teste scumpe, am facut de astea amarate tip minut la 4 lei bucata, dar mamaaaa ce s-au mai inrosit liniutele la unul a aparut liniuta care confirma sarcina inaintea celei de control, cu viteza sunetului. si eram cu 3 zile inainte de menstruatie .
na ca ma laudai si eu .

fetele va pupacesc si va doresc o zi buna

6+
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns incognico spune:

Citat:
citat din mesajul lui doula

Incognico bine ai venit. Tratamentele naturiste se dau dupa o diagnosticare completa - nu exista o planta/tratament care sa dea acelasi rezultat la fiecare. Dar ceea ce poate ajuta la ingrosarea endometrului este urmatoarea combinatie de plante:
- frunze de zmeur + urzica - infuzie peste noapte (un litru de apa fierbinte si 6 linguri de plante uscate in cantitati egale , se lasa intr-un borcan sau alt vas de sticla bine acoperit la infuzat peste noapte. Dimineata se strecoara si se pastreaza intr-o sticla cu capac)
- se bea aceasta infuzie in cantitati mici (cate o cescuta de fiecare data 100-150 ml)
- la fiecare cescuta de infuzie se adauga 15 picaturi de tinctura de zmeur si 10 picaturi de tinctura de cretisoara; DACA lipsa ingrosarii endometrului este datorata LIPSEI DE ESTROGEN, aduga si cate 5 picaturi de tinctura de lemn dulce
-2 capsule pe zi de vitex agnus
- se ia cate o capsula pe zi de ulei de luminita de seara +vit E
- se iau cate 4 linguri de ulei de canepa pe zi (dimineata pe stomacul gol, seara inainte de culcare si inca 1-2 ori pe parcursul zilei cu jumatate de ora inainte de masa)
- suc/shake facut la storcator/blender din sfecla rosie, mar, morcov si ceva verde (bete de telina, patrunjel, spanac, o lingurita de spirulina). Cantitatile depind de gustul tau
In timpul menstruatiei iei doar sucul si uleiul de canepa. Pentru a avea efecte acest tratament ar trebui luat macar pe perioada a 2-3 cicluri menstruale complete - dar poti sa incepi si sa vezi cum decurge la monitorizari si hotarasti in functie de asta.
Dupa embriotransfer continua doar cu infuzie din zmeur si uleiul de canepa.

Mult succes si daca ai intrebari sunt aici Aaaa si apropo scrie repede 10 mesaje ca sa te vedem in timp real.

Andreea

Multumesc mult, Andreea, pentru informatii. Am salvat deja "reteta". Saptamana aceasta am intrevederea cu dr. Asa ca mai astept putin cu aplicarea naturistelor, sa nu combin ceva aiurea.

Multumesc, Roxy, pentru urarea de bun venit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

joann, si eu pastrez testele de sarcina si inca se ved liniutele f bine cu toate ca au trecut 2 ani de atunci am tot zis ca fac un album cu teste, ecografii, poze, masuratori...dar inca nu m-am urnit...
Am sa pastrez si testele de la sarcina pierduta, nu ma pot desparti de ele si nici de ecografii...

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Eu nu am vazut nicioata un test asa de pozitiv ca asta

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

si eu m-am mirat... si intr-adevar linia de control a aparut dupa liniuta care confirma bebele. Mi se pare si mie ciudatcae atat de puternica.. apai sper sa fie bine :)

Mergi la inceput