Aspirante optimiste > 20 FELICITARI UKUME!! (472)
Raspunsuri - Pagina 15
PaulaFrida spune:
Raluci Bubu e un scump si un adorabil,mi-a placut outfit-ul lui de la botez,mare rocker,fan AC/DC,mi-ai dat o idee pt cand o sa facem noi botez la kicsi rockerul nostru 
(kicsi=mic)
Am inceput a doua folie de AC,inca una si chemam barza sa n-il aduca pe 
TTC Ticker
Marriage ticker
doula spune:

Ukume felicitari!!!!!!!! Wow asa da surpriza.... Stiam eu ca am motive sa fiu matinala azi 

Stau si ma uit la pozele tale cu lacrimi in ochi si un zambet de la o ureche la cealalta de mi-am innebunit sotul ca nu intelegea ce e cu mine.
Si buna dimineata la toate fetele dragi
Multumesc pentru tratattie. Chiar ca am chef sa beau o cafeluta ca in foto - cred ca ma duc sa imi fac 
Andreea
"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception
www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie
FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile
roxy_s spune:
neata fetele

ukume testul este cat se poate de CLARRRRRRRRRRRR 

ce vrei mai mult de atat? Doamne cat ma bucur, mi-ai adus aminte de primul meu test de sarcina pozitiv
, tot asa frumos era 
iti doresc din tot sufletul sa fiti sanatosi si sa ai o sarcina cat se poate de usoara.
asa bucuroasa sunt pt tine
sper sa te urmam si noi cat de curand
fetelor va pup pe toate

Vreau sa fiu
bb_yasmi spune:
buna dimi
ukume in a cata zi ai facut testul? ti-a intarziat si apoi l-ai facut?? ce simptome ai avut?
eu azi sunt z 23.
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+
si poate cat de curand 
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

ancadragoman spune:
Ukume felicitari!!!!!!!!!!
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
tanamera spune:
Buna dimineata!
Ce atmosfera de sarbatoare e aici
.
Ukume felicitari

,iti doresc sarcina si nastere usoare.Eu cred ca nu mai are sens sa faci betahcg,poti sa te programezi la medic.Bravo!
Aseara am fost la eco,bebelusul nostru are 7 cm si era tare jucaus,ne-am topit amandoi.
Multi
la fete!
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
vas spune:
Ukume, scumpa BRAVOOOOOOO!!!
Nu te speria , eu la 6 saptamani am fost la ecograf si la unul super performant de abia s-a vazut o licarire. Asa ca nu-ti fa griji, mai stai o saptamana, si mai fa un test...asta pentru linistea ta pentru ca e cat se poate de clar si asta pe care il ai.
Mi-am aduc aminte ca atunci cand imi era rau eram atat de fericita.......chiar ca femeile sunt de neinteles uneori.....dar nimic nu e mai frumos ca atunci cand ai un bebe in burtica.
De asta imi place aici cu voi ca imi dati curaj...cei din jurul meu, mai ales cei de la servici ma tot ating ....vai da mai vrei un bebe in criza asta? Daca iti pierzi locul de munca ???? daca si cu parca....ma enerveaza rau de tot.
Va pup dulce si multumesc de cafea si mancarea ce bine arataaaaaa.
Cami_antonia....la mine primul sezon a durat destul de mult....sper ca asta pentru bebe 2 sa nu dureze atat.
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
vas spune:
bb yasmi, te pot linisti sa-ti spun ca eu am avut aceleasi simptome ca si la venirea CM. Ma durea burtica, tot simteam ca ma patez ( fugeam imediat la baie si pe drum ma rugam sa nu fie nimic). Singura diferenta a fost ca nu m-au mai durut sanii decat de prin momentul in care deja stiam ca sunt insarcinata.
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
camcris spune:
neata fetele ce frumos este aici la noi
ukume inca o data felicitari
testul este cat de poate de pozitiv
nici nu-ti imaginezi cata speranta se naste in noi cand vedem cele doua liniute, este magnific
paula ca de obiecei

si sa nu mai vorbim ca si ukume a fost matinala cu micul dejun

la toate fetele
madutza_bra spune:
'Neata!
Vreau si eu cafelutza! Paula 
Ukume, felicitari din nou. Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!Si eu sunt curioasa in a cata zi ti-ai facut testul si cand ai fost la eco...nu mai tin minte din cap trecute
Oricum cred ca si duphastonul a ajutat la fixarea sarcinii
. Multi 

bb yasmi, cand te mai testezi?![]()
tanamera, wow, esti deja in 12 sapt
. Nici nu-mi dau deama cand a trecut timpul 
bebelu, cosmi, roxy, anca, doula, raluci, cami, camcris 

..si inca unul
pentru vas
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
Poze