Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (29)"

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Cris_mario, cartulica cu pricina o gasesti pe mail-ul comun.

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

my pictures

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Citat:
citat din mesajul lui plateea

pampersii... nr 3 am vazut cu aloe, si care tin 12 ore. care-s mai buni? ca am vaga impresie ca trecem si noi la nr 3 cat de curand!

Plateea, fluturas indragostit de viata...

www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

Noi folosim de doua zile nr. 3 (fara aloe!) si sunt foarte ok. Noroc ca i-am incercat, ca tot insistam cu nr.2 si nu intelegeam de ce se unge de kk pana la gat, ca la cat se frichinea, la spate iesea 'bucuria' din pampers si se ungea toata. La fiecare schimbat trebuia sa schimbam si hainele.

Si parca fusese discutia zilele trecute...la noi pachetul de 96 bc costa 58 de lei.

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

my pictures

Noi am trecut pe pampersii Baby love de la dm (multzu cris.d pt pont) si nu mai iese nici un kk pe sus pe la elastic (si pe mine ma enervau rau deja pampersii Pampers din cauza asta). Deocamdata tot no 2 folosim (cica pana la 6 kg).

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

Albume: L0-3; L4; L5

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui plateea

ana, ayanna,

cris.m... uau, ce ai recuperat...!

inca o intrebare din categoria "sunt blonda!": am cmparat ieri o tetina nuk de latex si in loc de supapa anticolici avea o... taietura de jumate de cm. am dus-o inapoi, crezand ca e defecta. toate de pe raft erau la fel. sunt eu tuta, sau e defectlotul de tetine de la auchan???

Plateea, fluturas indragostit de viata...

www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

Poate sunt tetine pt alt fel de mancare (cereale, mucilagiuu) si nu pt lapte... nu stiu, zic si eu

Mergi la inceput

Mi-am amintit... vroiam sa te felicit cristies pt colaj... E foarte reusit iar pufuletzii cei mai cei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Salutare dragelor,

Nu am mai intrat de vreo cateva zile si am o gramada de recuperat. Las ca va ajung si eu si apoi o sa fiu mai activa. Am profitat ca Arthuras a fost mai cumintel si am mi facut ceva treaba prin casa ca tare mai era nevoie.

Am si eu mare prroblema. Nu reusec sa vad colajjul cu pufuleti. Dupa ce il descarc imi da n mesaj de eroare cand vreau sa-l deschid. Ma poate ajuta cineva? Merci mult ca eu sunt mai mai ales acum ca ultimul neuron a murit de plictiseala.

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

Asteptam primul Paste din viata printului

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

cris.d - ei da am fost la cafenea binenteles. A fost palpitant dar OK per ansamblu. Pe Andreea am tinut-o in brate o tura pana a inceput Cristi sa planga serios. L-am mufat (masa noastra oricum e mai retrasa) a luat-o tati pe Andreea si am continuat povestile... . Recunosc ca pe mine asta ma face sa ma simt bine ... sa stau sa beau cafele cu sotul/prietenii la povesti. Astept cu nerabdare vremurile bune cand o sa mai bag si o tigara .

Am luat ultima data pampers Libero si sunt mult mai OK ca Pampers. Asta pentru ca imi e peste mana sa merg la DM doar pentru pampers. Sunt convinsa ca sunt mai OK aia. Nr 3 folosim de vreo 3 sapt.

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Am revenit cu forte proaspete dupa crestinarea Gargaritzului si cu un adevarat festin: tort diplomat cu cacao, visine si stafide fierte in rom.

Si evident ce pofteste fiecare:. Eu as recomanda un pahar de vin rosu dulce...

Poftiti, poftiti la pana va ajung eu din urma!

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Cristies sa-ti traiasca gargaritzul crestin!
Nu ne povestesti mai multe?

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

seara buns si de la noi....momentan la tzatza....dupa baitza

furam si in mall la noi...mi-amn gasit si o camasa la motivi...ce-i drept cam scumpa165 dar e frumu, finutza e culoarea untului...si niste pantofi de la leonardo aceiasi culoare si gata....azi nu mai am chef sa fac probe...sper sa se potriveasca....

plateea....stai c-am uitat...a...o fi tinans 12 ore dar....se umplu frate...si k concediul...pai n-am venit io cu jiji de luni 450 km...si ete k n-a murit....merge cu opriri...pt papa. la restul intr nu stiu

cristies asteptam poze

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....,7.5, LA NAIBA, nu-i de bine.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

deja incep sa am emotii. a inceput agitatia cu botezul pufuletilor....la noi o sa fie pe 22 mai. de fapt, inca nu am vb la biserica, dar nu vad de ce nu...sau poate pe 23,ca e duminica. la noi nasii vin tocmai de la iasi. nu prea am unde sa-i culc...ei, e frate-miu, nu vine cu pretentii si fitze
sa va povestesc ceva nostim. ne-am intalnit azi cu niste prieteni si ne-au adus cadou un incalzitor de biberoane. punga de cadou avea pe ea un catel f dragalas, aproape in marime naturala as putea spune. acasa, am pus punga pe un raft. si la un moment dat, pe cand ma pregateam sa-i dau copilului sa suga, intinsa, vad ca asta micu isi tot intorcea capul si nu stiu la ce se tot uita. cand colo, el facea ochii mari la catelul de pe punguta. se uita atat de curios, nu-i venea sa creada, ce-o fi chestia aia pe viu a fost mai fain decat cum am povestit eu. eu ii tot luam capusorul sa il pun la san, el se intarata si mai tare sa-l intoarca, sa vada el ce e aia, ca e ceva nou. asta ma face sa-i agat diverse poze cat mai sugestive cu diverse animalute, fete de oameni, etc...

mama lui STEFAN

Mergi la inceput