AMENDA platita si CONT blocat!!!!???

AMENDA platita si CONT blocat!!!!??? | Autor: linasobolina

Link direct la acest mesaj

Acum 2 ani am luat o amenda auto pe care am platit-o in 24 de ore
Cand am platit impozitul la sectia financiara, anul trecut, am depus o copie a chitantei, ca sa fiu sigura

Anul acesta cand am fost sa platesc din nou impozitul, mi s-a spus,
aveti o amenda neplatita si vi s-a blocat contul

Pai cum, doamna?
Ca am si platit, am facut si dovada platii anul trecut?

La care ea imi zice: pai mai aduceti odata chitanta, ca altfel va ia banii si nu mai aveti ce face!!!!!!!!

Nu e frumoasa tara in care traim?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didi spune:

Hm, tocmai imi povestea un prieten acelasi lucru: o amenda platita acum trei ani si i s-au retras banii din cont!!! Traim in Romania! Acum se chinuie sa-si recupereze banii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Depuneti mereu copii,pastrati chitanta originala,nu stiti cine pierde hartii importante si iata,sunteti buni de plata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Incredibil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Ooo dar nu e deloc incredibil...sotul meu a avut la un moment dat un dosar de amenzi si chitante...pe care an de an le ducea la administratia financiara sa ii "stearga" amenzile si anul urmator tot apareau... la un moment dat, cred ca la a saptea sau la a opta discutie chiar le-au sters!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Am deschis si eu un subiect pe aceasta tema, cand mi-au venit la plata, de la circa financiara, impozite pe care le platisem...unele le-am gasit, altele nu...si le-am platit.
De atunci, au mai venit si altele, am aratat ca le-am platit...daca nu le mai aveam, eram bun de plata.
Rezervati un corp de biblioteca (dulap) si strangeti orice plata facuta catre stat...nu aveti alta sansa. Este sigur o "directiva" care vine in ajutorul unui buget alarmant de gol.

Dar intreb si eu: Administratiile financiare (sau Primariile-bugetele locale) nu pot fi trase la raspundere pentru o somatie la plata unui impozit care a fost platit (si, deci, inregistrat o data in evidentele lor)?
Unde putem remedia situatia?

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Citat:
citat din mesajul lui linasobolina

Nu e frumoasa tara in care traim?

Se intampla si in tari straine Eu am patit aici cu amenda de la biblioteca (intarziasem cu o carte). Nu mi-au blocat contul, dar mai sa ma puna sa platesc inca o data

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Totusi eu nu inteleg:
- de unde stiu institutiile respective ce cont bancar ai
- cum adica "vi s-a blocat contul?" cine l-a blocat, banca, sau cum, si de ce? Ca nu mai erau bani in cont, sau...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Noua ni s-au luat banii din cont direct! A primit sotul meu o notificare de la administratia financiara ca figureaza cu o amenda neplatita si ca sa se prezinte cu chitanta. Dar nu a avut vreme sa mearga si in cateva saptamani i-au retras direct suma din singurul cont pe care il are pe persoana fizica. Acum daca m-as apuca sa ma duc sa alerg cu chitanta si sa dovedesc ca m-au executat degeaba probabil as cheltui in timp pierdut si nervi de doua trei ori suma retrasa

E foame dah bani, baetzi...

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linasobolina spune:

Pai, ei stiu, au acces la toate conturile tale in orisice moneda si pot cu adresa executorie sa iti retraga banii...
INSA NU POT SAU NU VOR sa stie ca plata e facuta
vorba aceea, bani sa iasa.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns semiramida spune:

Si noi am patit la fel- notificare si apoi la cateva saptamani banii trasi din cont, dar la noi chiar erau neplatite amenzile. Ce mi s-a parut hilar a fost faptul ca au tras o suma mai mare cu 21ron, eu gandindu-ma ca i-au luat ca sa-si acopere cheltuielile postale cu notificarea sau ceva comision bancar. Insa dupa o saptamana am vazut o incasare de 21ron - iar in extrasul bancar nu aparea nimic la detalii. Nu-mi explic cum de au avut amabilitatea sa ne dea banii inapoi si inca atat de repede

Mergi la inceput