LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009**193**

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

OLISOR, daca vrei sa venim la tine... o sa fim multe!

Vineri io nu poci, pentru ca ne vine o tanti de la Paris sa ne tzina cursuri

Apropo de ceainarii, a fost careva la Green Tea? Ca daca la Verde cafe ati fost nemultumite de curatenie, putem incerca si la Green Tea. E pe la Hala Traian, intr-o casa veche, e superdragutza (are stil, dom'ne!) si vara miroase in curte... de mori!

Ei, de-acum sa ne tina picioarele, ca vremea se face faina, picii dorm tot mai putin, asa ca intalneala scrie pe noi!

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Hai ca m-ati prins cu chef de vorba. Dyana, e o poza cu Mutzu ranjit la baie... mi se pare ca acolo are zambetul lui Cristi. Dar numai acolo, in rest... mutzu' tau!

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Gata, am sters-o! O noapte usoara va urez (mai ales dezmotzatului, ca am avut si noi 39.9 la eruptie dentara).

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Si inainte de a inchide definitiv... Mihaela, ma intrebai la capitolul trecut despre "pacatuitul" la cafea cu lapte. Ma tem ca nu eu am marturisit acest pacat (beau doar decaf si fara lapte), ci o fata de la topicul Monti, care tine alta dieta (nu ca la Monti ar fi OK cafea cu lapte, dar se pot face artificii gen decaf cu lapte degresat).

chiar ca inchid acum.

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Anaan, uitai, tot voiam sa-ti raspund: regretul meu e ca n-am sters-o macar un semestu in facultate cu Erasmus. Deh, proaspat casatoriti, daca nu dormeam bot in bot era tragedie mare... Si ma enerveaza ca si colegii mediocri au avut acces la o scolarizare mai profesionista. Da' las' ca-mi scot parleala la anu' in Belgia. Si dupa ce fac bb2 caut musai un postdoc, sa vezi atunci distractie, prin tari straine cu 2 gandaci

Cat despre sarcina ta gemelara poate mai faci o fratioara sau un surior pt Andrei Chit ca nu anuleaza pierderea...

(7.03.2009)

Ei, din punctul meu de vedere, bine ai facut, ca dragostea aia de la inceput e irepetabila, tare greu de regasit...in schimb burse se gasesc si s-or mai gasiCat despre sansele celor mediocri, o sa te mai lovesti de frustrarea asta, dar la un moment dat tot se cerne sita...
In Belgia( flamanda) am petrecut si eu o vara foarte interesanta, sunt sigura ca o sa-ti placa!

Fratioara sau surioram in plan, numai sa ma tina si fizicul...

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Va doresc o noapte linistita!Merg si eu la somn, ca mi-am propus macar sa incerc sa ma culc la ore mai rezonabile.

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:

OLISOR, daca vrei sa venim la tine... o sa fim multe!

Vineri io nu poci, pentru ca ne vine o tanti de la Paris sa ne tzina cursuri

Apropo de ceainarii, a fost careva la Green Tea? Ca daca la Verde cafe ati fost nemultumite de curatenie, putem incerca si la Green Tea. E pe la Hala Traian, intr-o casa veche, e superdragutza (are stil, dom'ne!) si vara miroase in curte... de mori!

Ei, de-acum sa ne tina picioarele, ca vremea se face faina, picii dorm tot mai putin, asa ca intalneala scrie pe noi!

(7.03.2009)

Nu-i bai ca suntteti multe. Am loc pentru toate si toti Eu va astept cu maaare drag

Ce rau imi pare ca nu ajungeti vineri Sa stii ca o sa ma asigur ca acum vineri sa faca curatenie calumea. Poate totusi ajungeti macar 1 ora. La noi de la 4 incepe petrecerea si o sa tina mai pana spre seara. Si nici nu este asa departe

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:

Dyana, ce a ales Mutzu acolo? Chestia aia aurie e telefon sau ruj? Ca nu ma prinsei...

pai a luat carticica, stetoscop pe care l-a pus la loc si a luat patentul/briceag al lu' tacsu'; l-a pus si pe ala la loc si a luat forfecuta; ..... si care chestie aurie????? aia mai maricica de pe tava e parfumul meu Armani

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

eu dupa ce ca n-am dormit aproape deloc azinoapte acuma bantui pe aici..... pentru ca-i fac ciorbitza lu' mutzu pentru 2-3 zile (depinde cat de mancacios e); si evident ca ma apuca 1 noaptea fierband la ea.... da' ce nu fac eu pentru mutzu meu scumpic?????
m-am uitat si eu la pozele de la motz mai bine.... habar nu am de ce a iesit asa de serios in poze, ca a fost tot un ranjitzel de fapt;

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

gata, s-a facut ciorbitza; pupi

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
UN ANISOOOOOOOOOOOR!!!!
dezMOTZarea
cum am venit pe lume

Mergi la inceput