Ati emigra in alta tara? (5)

Raspunsuri - Pagina 34

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel
Precum vezi, nu-i o solutie sa te ascunzi (incepand cu secunda 33 :)).

Asadar, imi sterg bine ochii de frisca si astept raspuns (macar) la: avem dreptul sa ne gandim/rasfatam cu un teatru fin sau ceva de acest gen, cata vreme mai exista un singur functionar idiot in tara, un singur sistem care nu functioneaza perfect si, in general, pana nu straluceste ca soarele fiecare coltisor din tara asta?
Suntem, intr-adevar, niste vite insensibile si egoiste daca o facem cata vreme mai e ceva ce scartaie in tara asta?

Si, daca nu e prea mult, exista oare in om capacitatea de a-si gasi fericirea indiferent de granitele intre care traieste?

Daca poti sa determini secunda atat de precis, vei remarca si ca voi va delectati cu frisca (din nou!) pe la 3:30 AM ora mea...

Iar acum am sa-mi ies din caracter si am sa intarzii, numai pentru ca-mi rup cateva minute sa-ti raspund, intr-o zi foarte aglomerata.

Deh, asa e cu barbatul asta roman, familist si carierist si DC-ist...

Dar de fapt ce (ma) intrebi tu, denizel?
Ti se pare ca vin aici sa aplic metoda peripatetica cu b.nica pentru ca sunt convins ca Romania e o hazna?

Think about it. Si lasa placinta aia deoparte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Citat:
citat din mesajul lui iulianm

Referitor la arta defecatiei, diferenta ar fi ca barbatii din Ro o fac in mijlocul strazii, iar astia de aici la buda.

Chiar asa, asta n-o fi mesaj de cartonas?

www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details

se supara iulianm si dupa aia se termina circus....yo nu sint de acord sa primeasca ceva.
natural..pura....asa o vrem pe iulianm. fara sa fie constrinsa de un cartonas. sa spuna ca are in cap...tot.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Guestus,
hmhm, am fost in Utah. Cam bate vantul acolo.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

yo am auzit ca sint sectanti inn utah...toti ...
ca se aia sora cu tata cu frate cu matusa. fornication

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

aah pai da ruxij ca munca ta de cercetator trebuia respectata cu un ban cinstit si taxe pt o pensie si filipinezele si tanti-le de pe la tara dumnezeu cu mila.pai de-s bogati sa plateasca legal un pret cinstit, ce atita filosofie.si bogati sa existe ca asa si trebuie dar sa-si plateasca serviciile de lux. sa-si ia vuittoane, masini scumpe si haine de la boutiquri ca asa se insufletesc alte ramuri ale economiei. nu de asta e vb aici. ci de pacaleala.ca eu stiu ce inseamna servitoare permanenta, au toate nemaurile sotului din spania fete de america latina, e normal in mentalitatea lor. aia bogati tre sa aiba asa ceva. sa le vezi cum se preumbla ca niste umbre prin casa, supuse si slujnice. nu-i pe placul meu dar ma rog. ideea e ca nu dau 400€ si gata, costa mai mult si platesc si niste taxe, fetele alea au de un ban de pensie, is asigurate medical.pai slujnica asta la negru cum merge la dr?Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Chiar te rog sa faci analiza asta, eu sint curioasa de ce costa scoala aia atit de mult.
In orice caz, intre o gradinita obisnuita de aici si una de fite din Bucuresti nu se poate pune semnul egal, iti spun eu din experienta.

nu sint yo expert in marketing dar iti spun ca atunci cind nu mai fac fata comenzilor maresc pretul si asa scap de multi...

Deci habar n-ai, ziceai si tu asa...

daca sint oameni care au bani trebuie sa fii prost sa nu ceri...scoala americana este asociatia "munca patriotica"?
am trait sa o aud si pe asta...ca de ce este scump? e cerinta....d"aia e scump. vrei comunism?
pun pariu ca CV la profesorii de acolo face toti banii....or fi oameni cu studii la Oxford....vrei sa stea cu plodul gratis? costa nene

Cum ziceam... In momentul in care ii dai cu "pun pariu ca" inseamna ca de fapt habar n-ai la ce nivel se situeaza scoala asta. Presupui ca daca-i scumpa e si buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Guestus, doar vreo 60% de mormonasi.
E haios cand ii vezi la cumparaturi.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_a

Denizel, a vorbi pe acest topic despre fericire fluturand la profil drapelul Romaniei e ca si cum ai recunoaste ca n-ai dram de constiinta.

www.youtube.com/watch?v=Efc0p0GASFY" target="_blank"> Children see

:))

Am mai gasit o diferenta uriasa intre topicul asta si alte topice: Sabina nu mai e geniala ;)) + Sabina n-are habar despre ce spune cand e vorba de muzica contemporana. Asa cevaaa.....
Bine, ar mai fi si revelatia ca Ileana e inculta ;)). Ileana!! Inculta, da? :)))))). Avand in vedere, totusi, ca Ileana nu a fost atat de constant, frecvent si pasional apreciata drept culta, ii putem inghiti cand si cand cate-o lacuna culturala :))))))))). Asa cevaa....

Propun ca, pe langa "mediocru", "bun", "foarte bun", un subiect sa poata fi evaluat si cu "asa cevaaa" .

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Denizel, adica in Ro nu poti fi fericita decat daca iti emigreaza constiinta.

vivi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Guestus, doar vreo 60% de mormonasi.
E haios cand ii vezi la cumparaturi.

vivi

ei au un stat intreg sub nas...da intreg...
in acelasi timp sint rosi de ce fac aia in ro. nu este comic?

cica o parte pleaca din utah si se muta in santa fe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui beren

Ti se pare ca vin aici sa aplic metoda peripatetica cu b.nica pentru ca sunt convins ca Romania e o hazna?

Asta mi-a placut. Sper ca am inteles-o bine :). Mai lipseste sa nu-ti fie asa teama de frisca :p.
Uneori e o dovada de decenta sa alegi cearta.

Citat:
Si lasa placinta aia deoparte.

Asta nu mi-a placut. Ele au papat placinte 3 saptamani. Zilnic...

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput